תביא ביס, מיקי

זיו25

New member
תביא ביס, מיקי ../images/Emo107.gif

לכל אחד מאיתנו יש חיה בבית. איך אתם נותנים לה לאכול? פעם ביום? פעמיים? מזנון חופשי חודשי? טולי אוכלת פעמיים ביום, ולפעמים מנשנשת צ´ופרים בין הארוחות. מה קורה אצלכם? בברכה, זיו.

uri_a

New member
איזה מהחיות?

זואי (ה
) מקבלת פעמיים ביום, ואפילו אוכל "לייט", משום שהגנים הלברדורים שלה דואגים יפה יפה לנטיות ההשמנה שלה ...
ושיר (ה
) מקבלת אוכל וממתק קבוע בכלוב... ואני? אני מקבל אוכל כשיש במקרר

eliman27

New member
אכול כפי יכולתך לחתולים שלי.

פרנסיס אוכלת בדיוק כמה שבא לה מתוך הצלחת למרות שלאחרונה יש לה תחרות מצדו של סם שעלול לאכול לה הכל לפני שהיא בכלל תשים לב. אז שניהם מחסלים את האוכל לאורך היום ובערב אני מוצא אותם בפוזה של המתנה ליד המקרר.

*neta*

New member
פעם ביום

זה שמגניבים לה אוכל מפעם לפעם, סיפור אחר

Sn00pyGirl

New member
אממ...אז ככה:../images/Emo188.gif

אני לא בטוחה אם זה טוב...אבל הכלבה אוכל בערך 3 צלחות אוכל ביום (פודל) והצלחות קטנות והיא גם מקבלת מדי פעם ממש טיפה במבה וכאלה.... והאוגר הסיבירי...ממלאים כשנגמר.... ודרך אגב: היייייי!

קטיפה

New member
המתוקים שלי אוכלים...

מיקי אוכל 2 פעמים ביום תולי 4 פעמים ביום מיילו 3 פעמים ביום התוכים והפינקים אני ממלאת להם את הכלים שלהם פעם ביומים הדגים יום כן יום לא הצב 2 פעמים ביום וכך גם הקיפוד

uri_a

New member
סאחה על גן החיות ../images/Emo13.gif

ולך נשאר זמן לאכול

natalyrst

New member
אוקיי... תשובה+שאלה

דבר ראשון, למרות שזה לא השרשור המתאים אבל לא נורא: מזל טוב על הפורום החדש
אבל תבקר אצלנו גם... חחח אצלנו בכל אופן, הכלבים בערך 4 פעמים ביום. כל פעם שהקערה מתקרוקנת.. הארנבים שלי פעמיים ביום... יש לי שאלה: שמעתי שלכלבים ממש גדולים נותנים פעם ביום... זה נכון?

מה, צריך לתת לו גם אוכל?...

אם אני לא שוכחת, הוא מקבל פעם ביום, בבוקר. בערב הוא דורש לקבל נתחים מארוחת הערב, הוא מסורב, הוא מתעקש, יש דיון, שבסופו מסוכם שאם לא אגמור מהצלחת, הוא יזכה לטעום מהחביתה. אני לעולם לא מסיימת את החביתה, אגב.

dana2909

New member
המלאכיות שלי..

אנג´י ומיקי, יש להם אוכל חופשי כל הזמן. רק מה? זה לא ממש מעניין אותם. מה שיש על השולחן לעומת זאת מעניין אותן יותר.. אנחנו אוכלים שליש, שליש ושליש... שליש אנג´י, שליש מיקי.. ואת השליש שנשאר, אם אני נחמדה, הן נותנות לי לאכול...

המזנון פתוח...

תמיד יש אוכל יבש בקערה. אני לא מאמינה שהיא צריכה לאכול רק פעם ביום, בדיוק כמו שאני לא אוכלת רק פעם ביום. אגב "היא"= הכלבה שלי, בת שנה, האסקי מעורבת עם סמוייד, ועונה לשם שנטיפי.

zimes

New member
יש קערה עם אוכל תמיד. כמעט

והיא ממולאת פעמיים ביום, או כשהם ראויים לפרס מיוחד (למשל - אני רוצה שיעופו לי מהשייש כשאני מכינה את העוף לחיות-הולכות-על-שתיים). אה - ד"א - יעופו - אלה החתולים: אורטל מורטל (נקבות) ופורטל (זכר בגודל של פיל)

זיו25

New member
שמת לב

שקראת לחתול שלך על שם של דף באינטרנט? אין פלא שהוא בגודל של פיל ... יש לו גם לינקים? בברכה, זיו.

zimes

New member
ויכוח.

הילדים שלי קוראים לחתולים שלנו "טל". הסבתות לימדו אותם שזה "חתול" ("תוי"). פעם, שמעתי אותם מתווכחים (הם עוד לא בני שנתיים): תוי! טל! תוי! טל! ....

yoyo10

New member
יויו ולאו לעולם אינם רעבים

יש להם כל היום אוכל בצלחת אחרת הם רבים. אבל בדרך כלל הם אוכלים רק בלילה. ושנהם במשקל תקין בריאים ומאושרים. וכבומן לכל אחד יש את הצלחת שלו אבל הם אוכלים מאיזה צלחת שבא להם. ואסור ליויו לשכוח שלאו אוכל קודם (לא נוראה אם היא שוכחת לאו דואג להזכיר לה).

טליה ג

New member
פיוטר אוכל ארוחה אחת ביום...

שנמשכת רצוף מהבוקר עד הלילה
הוא כל הזמן רוצה לאכול, שוקל כמעט 7 ק"ג, ואנחנו פשוט נכנעים לו וממלאים את הצלחת שלו במזון הבלעדי שלו של סיינס דיאט ברגע שהוא מתחיל ליילל. תולה פחות זללנית ובד"כ אנחנו צריכים לחדש את המלאי בצלחת שלה 3 פעמים ביום.

אצלנו המזנון חופשי

(טוב, זה כשאנחנו זוכרים לתת לה...) בפועל אמילי אוכלת בעיקר בערבים, באה, מרוקנת את הצלחת ויוצאת החוצה לבלות עם השכנים.

למעלה