לכל אחד מאיתנו יש חיה בבית. איך אתם נותנים לה לאכול? פעם ביום? פעמיים? מזנון חופשי חודשי? טולי אוכלת פעמיים ביום, ולפעמים מנשנשת צ´ופרים בין הארוחות. מה קורה אצלכם? בברכה, זיו.
פרנסיס אוכלת בדיוק כמה שבא לה מתוך הצלחת למרות שלאחרונה יש לה תחרות מצדו של סם שעלול לאכול לה הכל לפני שהיא בכלל תשים לב. אז שניהם מחסלים את האוכל לאורך היום ובערב אני מוצא אותם בפוזה של המתנה ליד המקרר.
אני לא בטוחה אם זה טוב...אבל הכלבה אוכל בערך 3 צלחות אוכל ביום (פודל) והצלחות קטנות והיא גם מקבלת מדי פעם ממש טיפה במבה וכאלה.... והאוגר הסיבירי...ממלאים כשנגמר.... ודרך אגב: היייייי!
מיקי אוכל 2 פעמים ביום תולי 4 פעמים ביום מיילו 3 פעמים ביום התוכים והפינקים אני ממלאת להם את הכלים שלהם פעם ביומים הדגים יום כן יום לא הצב 2 פעמים ביום וכך גם הקיפוד
דבר ראשון, למרות שזה לא השרשור המתאים אבל לא נורא: מזל טוב על הפורום החדש
אבל תבקר אצלנו גם... חחח אצלנו בכל אופן, הכלבים בערך 4 פעמים ביום. כל פעם שהקערה מתקרוקנת.. הארנבים שלי פעמיים ביום... יש לי שאלה: שמעתי שלכלבים ממש גדולים נותנים פעם ביום... זה נכון?
אם אני לא שוכחת, הוא מקבל פעם ביום, בבוקר. בערב הוא דורש לקבל נתחים מארוחת הערב, הוא מסורב, הוא מתעקש, יש דיון, שבסופו מסוכם שאם לא אגמור מהצלחת, הוא יזכה לטעום מהחביתה. אני לעולם לא מסיימת את החביתה, אגב.
אנג´י ומיקי, יש להם אוכל חופשי כל הזמן. רק מה? זה לא ממש מעניין אותם. מה שיש על השולחן לעומת זאת מעניין אותן יותר.. אנחנו אוכלים שליש, שליש ושליש... שליש אנג´י, שליש מיקי.. ואת השליש שנשאר, אם אני נחמדה, הן נותנות לי לאכול...
תמיד יש אוכל יבש בקערה. אני לא מאמינה שהיא צריכה לאכול רק פעם ביום, בדיוק כמו שאני לא אוכלת רק פעם ביום. אגב "היא"= הכלבה שלי, בת שנה, האסקי מעורבת עם סמוייד, ועונה לשם שנטיפי.
והיא ממולאת פעמיים ביום, או כשהם ראויים לפרס מיוחד (למשל - אני רוצה שיעופו לי מהשייש כשאני מכינה את העוף לחיות-הולכות-על-שתיים). אה - ד"א - יעופו - אלה החתולים: אורטל מורטל (נקבות) ופורטל (זכר בגודל של פיל)
יש להם כל היום אוכל בצלחת אחרת הם רבים. אבל בדרך כלל הם אוכלים רק בלילה. ושנהם במשקל תקין בריאים ומאושרים. וכבומן לכל אחד יש את הצלחת שלו אבל הם אוכלים מאיזה צלחת שבא להם. ואסור ליויו לשכוח שלאו אוכל קודם (לא נוראה אם היא שוכחת לאו דואג להזכיר לה).
הוא כל הזמן רוצה לאכול, שוקל כמעט 7 ק"ג, ואנחנו פשוט נכנעים לו וממלאים את הצלחת שלו במזון הבלעדי שלו של סיינס דיאט ברגע שהוא מתחיל ליילל. תולה פחות זללנית ובד"כ אנחנו צריכים לחדש את המלאי בצלחת שלה 3 פעמים ביום.