תבינו כמה כוח המשיכה שלנו עובד!!!

GMjoy

New member
תבינו כמה כוח המשיכה שלנו עובד!!!

לא חשבתי לספר את זה, דבר שקרה לפני כמה ימים חח אבל החלטתי שיהיה נחמד...בכל זאת, מדובר בכוח המשיכה, ופחדים. לפני שבועיים (בערך), אני התהלכתי במטבח, וראיתי פתאום עכביש 5X5 ס"מ מסתובב שם. מי שמכיר אותי, יודע - אני מפחד מהחרק הזה בצורה לא ייאמנת - בכל גודל חח נכון - נשמע מצחיק לכמה מכם. מבין. הדבר הראשון שעליו חשבתי: "הלוואי שהוא יעזוב את הבית, ולא אפגש אותו שוב". בהמשך השבוע גיליתי את אותו העכביש נמצא ליד המראה בחדר האמבטיה (שהמטבח והאמבטיה רחוקים לעכביש שכזה). לא הבנתי מה הוא עושה לעזעזל כאן, והדבר הראשון חשבתי: "אני מקווה שהוא יסתלק כמה שיותר מהר, ולא אמצא אותו פתאום עליי
זה כל-כך הפחיד והרתיע אותי, ואחרי זה התחלתי בכל כניסה לחדר האמבטיה לחפש אותו - לדעת שהוא נמצא במרחק ממני... רק חשבתי על זה בכל כניסה, ולא רציתי שהוא בשום צורה לא יגיע איתי במגע או משהו - משהו מפחיד!!! באחד הימים, כשאני והמשפחה מתארגנים, אני שוטף פנים, ועד שאני מסבן את הידיים ומתכונן לשטוף פנים, אני מסתכל על המראה - שבה משתקף העכביש במראה, וראיתי שהוא כזה משתולל- מתחיל להתרוצץ כזה.. אוקיי...התחלתי לשטוף פנים, ואז סיימתי, יצאתי. הלכתי למטבח לקחת כוס מים, ובאותו רגע נזכרתי במשהו שרציתי לשאול את אמא, והלכתי מהר לחדר שלה. באותו רגע, כשאני נכנס ושואל, אמא שלי מסתכל עליי ואומרת "אוייי מה זה עליייך!!" היא מיהרה לקחת את עכורי העכביש - ו - גם את אותו העכביש
זה קרה כל-כך מהר (ואמי מודעת לפחד הזה), והיא לא אמרה מה ראתה, היא לקחה במהירות, ורק אז אמרה שהיה עליי עכביש שהיה כמה ימים בשירותים חח אתם לא מאמינים - אני כמעט התמוטטתי, כי זה היה הפחד הגדול שלי כל הימים - רק שלא יעלה עליי, רק שלא ניפגש וכו'... אתם מבינים מה זה ?? באותו רגע פשוט קלטתי איזה פחד ורתיעה משכו את היצור הזה, שעלה עליי בלי ששמתי, ולשמחתי גם אמי הורידה אותו ממני בלי ששמתי לב בכלל, כי הייתי מתחרפן מזה...
אז הנה, עוד סיפור שמוכיח כמה כוח המשיכה עובד, במיוחד כשמחזיקים בפחד מסויים.

ברונדבי

New member
ללא ספק גרמת לעכביש להגיע אליך בגלל מחשבותייך

אבל להבא, תשתמש בכוח המשיכה של הכפכף
אני בטוח שתוכל להשתמש בעקרונות הסוד לדברים יותר מהותיים.

GMjoy

New member
כפכף? להרוג?!

האמת שאני אף פעם לא הורג חרקים...אני לוקח משהו ומעיף אותם! הקטע שלא קרה עד עכשיו דבר כזה לגביהם חחח תודה שנגמר בטוב :)

ע ו פ ר ה

New member
אכן כוח המשיכה

קראתי וחייכתי. אני מכירה את הפחד מעכבישים מהבת הצעירה שלי. ואני משתמשת בכוח המשיכה של הכפכף, כמו שהציעו לך קודם. באהבה עופרה

GMjoy

New member
../images/Emo6.gif

עכבישים זה מלחיץ
לגבי הכפכף, הייתי משתמש בשיטה הזו פעם, ובאחד הימים כשביקרתי מישהי, אני זוכר שישבנו בגינה שלה, ופתאום ראיתי ג'וק או משהו...רציתי להשתמש בכוח שלי-להרוג אותו. היא עצרה אותי, ואמרה שהיא לא מוכנה שאני אהרוג את החרק... לא יודע מה...אבל באותו רגע עברו אצלי רגשות על החרק, ופשוט הסתכלתי על יצור קטן ומסכן, שבעצם, לא עשה לי דבר רע, מלבד זה שהוא היה קרוב וראיתי אותו. מאותו רגע, אני לא מסוגל להרוג אותם - גם אם זה עכביש (שאני לא מחבב) - וכל חרק אחר

אם הוא היה בגינה, גם אני לא הייתי הורג אותו

אבל בבית? זה סיפור אחר. בכל זאת, ג'וק זה לא בן-אדם. ואם תיתן לכל היצורים האלה להסתובב חופשי בבית, הם יעשו לך חיים מאוד קשים. אתה יודע באיזה קצב מטורף הם מתרבים, החבר'ה האלה? כמובן שאם אפשר לסלק אותו במקום להרוג, אז עדיף. אבל מה לעשות שהג'וק לא תמיד משתף איתך פעולה? הם זריזים כמו שד. ואם "משחקים" איתם יותר מדי, בסוף הם נעלמים לך מתחת לאיזה חריץ בדלת, רק כדי להופיע שוב במקומות הכי בלתי-צפויים.

GMjoy

New member
הג'וק היה בגינה-שבפתח הבית-זה העניין.

אני מסכים איתך שלתת להם להסתובב בבית זה לא לעניין... הם זריזים מאוד, ואני גם נרתע מהם (כפי שכבר ציינתי), אבל האופציה שלי לסלק אותם-ולא להרוג. איזה דיון חמוד התפתח בשירשור חחחחח צהריים טובים!

למעלה