תביעה בפציעת סקי

תביעה בפציעת סקי

שלום לפני חודשיים בערך הייתי באתר סקי בחול, של קלאב מד. ביום הראשון נפלתי די חזק וזה גמר לי את השבוע. היו לי צילומים, תרופות ובדיקת רופא, עלויות שהסתכמו ב 150 יורו בערך. אני בתהליך של תביעה מול הביטוח ושאלתי היא: האם אני יכול לתבוע רק על זה או גם על אובדן הימים או משהו? לתבוע את האתר? (זה היה סקי בהדרכה) (הנפילה היתה ב דיפ סנו, איבוד שליטה, התהפכות ומתיחת הגב בצורה קיצונית... אין נזק לחוליות או משהו ארוך טווח, רק דלקת ותפישת השרירים בשבוע שבועיים אח"כ) מה אומרים?

תביעה בפציעת סקי

שלום רב, יתכן וכן, אך עלייך לבדוק בפוליסת הביטוח אותה ערכת כדי לדעת מה היא מבטחת. בברכה,

תשובה-

ראשית - אני מקווה שאתה חש יותר טוב כיום. לשאלתך: יש לבדוק מספר גורמים: 1. מדוע נפלת? 2. מהו הכיסוי הביטוחי בו הינך מבוטח? 3. האם יש ברשותך פוליסות ביטוח נוספות? 4. האם הדבר אירע בזמן עבודה (אע"פ שהתאונה התרחשה בחו"ל, האם היתה ממונת / יזומה ע"י מקום העבודה?) בכל מקרה, אשמח לעמוד לרשותך- 077-3400017 ובאתר: www.law4me.co.il

קודם כל תודה

1 - נפלתי מאשמתי הישירה, פשוט איבדתי שליטה 2 - כיסוי המקסימלי האפשרי בחופשות מהסוג הזה. כולל איתור, חילוץ, הטסה וכ"ו 3 - הנוכחי הוא של קופ"ח כללית ולא נראה לי שקיים עוד ביטוח. אולי של חברת האשראי רק שמידה וקיים אוטומטית כיוון שלא הפעלתי אותו 4 - לא. בזמן חופשה מהעבודה לא מאמין שיש פה case אבל בכל מקרה חשבתי להתיעץ... תודה דן

למעלה