תביעה ייצוגית נגד חברת מסחר

hollow bamboo

New member
תביעה ייצוגית נגד חברת מסחר

חברה אני מארגן תביעה ייצוגית נגד חברת מט"ח שאני לא אציין את שמה. יש לי ראיות חותכות נגד החברה וקייס טוב. כל המעוניין לשמוע פרטים שיכתוב לי במייל [email protected]

scalar8

New member
הבנאדם פונה ומבקש עזרה

במשהו חיובי, אתה חושב שזה נאה להעליב אותו ולהביא לו ציטוט שלו מהעבר. היית רוצה שיעשו את זה לך ?

scalar8

New member
מה יש להתמם, אתה כתבת פה

דברים הרבה יותר גרועים על משתתפים אחרים . רוצה שנביא ציתותים ?

מלבד המקרה עם אבנר סטפק

בו הודיתי שטעיתי ונראה לי שכבר אנחנו (כמעט) מדברים אותו דבר. למעט המקרה הזה אני עומד במיליון אחוז מאחורי הדברים שכתבתי

ILEEAVIV

New member
SCALAR8

אהלן חבר למה שלא תצמד למבחן הזמן באתר שהמצאת בצורה כה יפה. רק לפי הזכרון של TRADING STRATEGIES רואים שמדובר בסוחר מצליח. העלבונות שהטיח בו ובצב המקסימה הם בלתי נסלחים. אני מתאמץ קשות לא לשמוח לאידו. ארז

hollow bamboo

New member
אני עומד מאחורי כל מילה שאני אומר.

איפה פה שיקרתי?? באמת עשיתי 1800 דולר ואף יותר, הרווחתי, רק החברה התחילה לשחק מלוכלך. שמכבסות משחקות איתך מלוכלך וזה בד"כ דרכם, אין לך ברירה אחרת אלא רק לתבוע אותן. הגיע הזמן לעצור את השרלטנות והעבריינות בשוק הפורקס בישראל. אנשים הפסידו כסף שם ומפחדים לתבוע מסיבות כאלה ואחרות. אתה השקרן האמיתי פה ביננו, ותפסיק להשליך את הרגשות הפסיכולוגיות שלך על אנשים אחרים. מי שרוצה להיכנס לתביעת ענק ופעם אחת ולתמיד לזעזע את המדינה ואת התקשורת בכל הנושא הפרוץ כאן בארץ שנקרא שוק הפורקס מוזמן. אני בניגוד אליך כן אתן לך עצה ואעזור לך- תתחיל לעבור על הקורות חיים שלך חבוב, או שתחשוב על מקור פרנסה אחר מאשר לגנוב את כספם של אנשים תמימים כי זה הולך להיגמר בקרוב. צ'או סניור

ferrytale

New member
תן לי לנחש למה..

כי אתה סוחר על-פי גרפים גבוים, שעה ומעלה נכון?
עם גרפים קטנים, כולם נופלים.. מי שמנסה לקרקף, סופו להתקרקף ע"י החברות, ככה זה! בארץ ובכלל, מלמדים ניתוח טכני ואומרים להסתכל על גרפים של חמש דקות, זה מתכון לאסון, אסור לקחת החלטות על-פי גרפים של חמש דקות, זו פירצה למשחקים של החברות.

למעלה