תביעה ייצוגית על סקראנג'י.

Witchcrafts

New member
תביעה ייצוגית על סקראנג'י.

אנחנו משוטטות להנאתנו באתר של הגורו, מזילות ריר על לקים, מוסיפות אותם לרשימה ההולכת ומצטברת ורק מייחלות ליום שבו נוכל לבצע את זממנו בהם. הבעיה היא שכאשר הקדושה נוחתת בביתינו, מתברר שזה בכלל לא אותו דבר כמו בתמונות של הגברת!!!!!!!!!!111111ןךלוי7מ]640ק97ע5]0ק ואני תוהה: למה? למה?! מה היא עושה? אין מצפון להתעלל ככה? במה פשענו?! הסווטצ'ים שלה מדברים אליי, לוחשים שאזמין, קורצים לי, תוקפים אותי בחלומות, אבל כאשר זו אני אשר דוגמת את הלקים – הזוועה, הו, הזוועה. כלומר, ברור שאני מגזימה כאן וזה לא עד כדי כך מחליא או מעורר בי רצון להקיא. פשוט ההפרש די משמעותי, עד כדי כך שאני מוצאת את עצמי מתפשרת. פלאש? פוטושופ? קונספירציה? מה בעצם קורה שם? איך לק גליטרי או שימרי מתמסר אליה עד הסוף ואילו אצלי נראה שהוא עושה טובה אם יואיל בטובו להפגין נוכחות של נצנץ או שניים? (וכמובן שהכותרת בצחוק)

mgirl

New member
אני מניחה שהסוד שלה

הוא תאורה מושלמת, ופוטושופ ל'הדגשת' הצבעים, למרות שאני מאמינה שהיא כן מנסה להיות יחסית נאמנה למקור. כנראה התאורה ממש 'מקפיצה' הכל.

Marble Arch

New member
לא חושבת שהיא משתמשת בפוטושופ...

לא ניראה לי פשוט, אני זוכרת שהיא ביקשה טיפים לצילום וניראה לי שמי שמבין בפוטושופ מבין גם בצילום, לא? בכל אופן אני בטוחה שיהיו הרבה מצטרפות לתביעה הזאת אבל אני לא בינהם
דווקא עד עכשיו עוד לא יצא לי להתאכזב מלקים שהוזמנו בעקבותיה, אבל אני תמיד קוראת גם את מה שיש לה להגיד- זה שופך אור

dhara

New member
../images/Emo6.gif

אם מדובר בגליטר למשל אני בטוחה שזה עניין של תאורה. יש לך את הלק הזה שיש בתמונה? אולי תצלמי אותו עלייך שנראה את ההבדלים?? זה מסקרן אותי.. ואגב אני בטוחה גם שלקים נראים שונה על ציפורניים בנויות וציפורניים אמיתיות.. ומעכשיו תמיד קחי את הסווטצ'ים שלה בערבון מוגבל ותחפשי בגוגל עוד תמונות

Witchcrafts

New member
דגמתי אותו במיוחד עבורך הרגע.

ואז נזכרתי שאין לי מצלמה שיכולה לזכות בטייטל הזה, "מצלמה", כי מה שיש בפלאפון שלי לא נחשב וזה סתם יעשה עוול. אחר כך חשבתי על זה שוב והגעתי למסקנה שהלק הזה זכה בעניין ביושר אפילו צירפתי השוואה נוספת. חשוב לי לציין שאמנם יש הבדלים מטורפים בין הסווטץ' של סקראנג'י לאיך ששניהם במציאות ועליי, אך הם עדיין לקים מיוחדים ומדהימים (בהנחה שמכוונים לתאורה ומחפשים את "הגלאם". אחרת הם סתם לקים בעלי גוון שלא רגילים אליו בארץ). למען הפרוטוקול, כרגע 7 מהציפורניים שלי עם לק מאט אדום, והנותרות (3, כן? אני לא מוטציה) עם "קלוז יור אייז". פשוטו כמשמעו, אגב – לעצום את העיניים ולהעמיד פנים שהלק בדיוק כפי שציפיתי שיהיה... באסה.

Angel Of Moon

New member
תשמעי....

אני חושבת שעל ציפורניים כמו שלך הכל ייראה יפה, בין אם הסווטץ' של סקראנג'י אמין או לא ...
יש מצב אגב שהיא משתמשת בטופ איכותי במיוחד, או שהמצלמה שלה באיכות מטורפת. גם הציפורניים שלה יותר מדיי מושלמות

Witchcrafts

New member
די, תמשיכי... סתם, תודה. ../images/Emo3.gif

לא חושבת שזה עניין של טופ, אחרת היא היתה מציינת. מה גם שלא מדובר בתוצאה חד פעמית, הרי כמעט כל הסווטצ'ים שלה אינם תואמים את המציאות. ואני מבינה את כל התגובות שלכן פה בקשר לעניין התאורה והפלאש, אבל כל הפואנטה בסווטץ' זה להציג את הלק כפי שהוא ולא בצורה מאולצת.

dhara

New member
זה חד משמעית תאורה

לדעתי היא מצלמת בחוץ באור יום ומוסיפה פלאש אולי. פשוט צריך לקחת את הסווטצ'ים שלה בערבון מוגבל...

רחלי ג

New member
../images/Emo6.gif

מצחיקונת.... האמת שזה מבאס ומעצבן להתאכזב.... היא עושה שיפור לתמונותיה עם האור הנכון ומציאת הזווית המושלמת לדעתי היא מוסיפה לק מבריק/שקוף תמיד הסוואצ'ים שלה מבריקים בטירוף. בכל אופן, מה שהיא מעלה תמיד נראה הכי מושלם וחלומי....

תולי01

New member
../images/Emo6.gif מבינה אותך

גם אצלי זה היה ככה בהתחלה והיום אני כבר יודעת לצפות לפחות....הברק של הקרם זה לא באמת הברק שייראה כך על הציפורניים שלך בדר"כ והנצנוצים של הגליטר או ההולגרפיים לא תמיד יהיו כ"כ בולטים כמו שנראה בתמונות.... זה בהחלט עניין גם של תאורה וגם של פוטושופ - זה לא שהיא משנה את הצבע, אבל היא כן עובדת על התמונות כך שהלק ייראה "במיטבו", כלומר, מאוד מבריק ומאוד מודגש ועוד דברים, ולצערנו, במציאות לא תמיד זה נראה ככה על הציפורן.... ההמלצה שלי - קחי בחשבון שכמו שכתבתי, בדר"כ הברק יהיה הרבה פחות מבתמונות, שלפעמים הצבע יהיה יותר "עמום" על היד ושלא תמיד תמיד הנצנצים יבלטו על הציפורניים כמו בתמונות. בנוסף, הבדל שיכול להיראות מאוד ברור בין לקים בתמונות, בפועל יכול להיות כמעט ולא מורגש במציאות, אז הסוד לדעתי הוא פשוט לכוון את הציפיות בהתאם....ומה שבטוח - תהיי בטוחה שזה לא את

Witchcrafts

New member
בקצור, אני מפטרת אותה.

מצאתי את עצמי לא אחת מנסה למקם את הציפורניים מול האור בתקווה שהלק יחוס עליי קצת ויזכיר לי למה הזמנתי אותו. כמובן שהוא ממשיך בשלו, מצטנע ומסתפק רק בגוון צבע ייחודי. השלב הבא הוא לעמוד ברחוב ולצעוק לעוברי אורח "עם התאורה המושלמת והצילום הנכון, הלק הזה הרבה יותר מגניב ממה שנדמה לכם!!!11אחד" וכמובן שאין לי שום כוונה לחטוף מכות, לכן אאלץ לפסוח עליו. אי לכך, בעקבות התגובות של כולכן והתובנות המתבקשות, החלטתי שאפסיק להסתמך על הסווטצ'ים של גברת סקראנג'י. אני באמת לא מבינה מה הטעם לצלם כל לק בצורה מוקצנת שכזו. אם ההבדל היה מזערי או אם חלומות לא היו מתנפצים כתוצאה מכך, אז ניחא. אבל המצב כאן הפוך. |דומע| מעתה אמרו "לא!" לרשימה מפלצתית של לקים שלא זכו לזה ביושר (ואני יודעת שיש לכל אחת מכן קובץ אימתני כזה, אין טעם להכחיש). הכסף שתחסכו יתגמד לעומת עוגמת הנפש שתחסך לכן.

Harlot

New member
אני מציעה לא לפטר את סקראנגי כל כך מהר

למרות שאני לחלוטין מזדהה עם כל הטענות שהועלו פה, ואפילו הייתי קורבן לא פעם ולא פעמיים של הסווטצ'ים הלא נאמנים למציאות שלה. אבל מצד שני - הבלוג שלה נורא כייפי, יש בו מבחר עצום של של לקים, והוא מהמעודכנים ביותר שיש מבחינת הקולקציות החדשות שיוצאות. מה שכן - צריך לקחת את הצילומים שם בערבון מוגבל, ולהשתדל אף פעם לא להסתמך עליהם למטרות רכישה. כך בדיוק אני נוהגת מאז הנפילות באשמתה. בהזדמנות זאת אני אשמח להמליץ על בלוג אחר, שרובכם ודאי מכירות כבר. כתובתו היא http://www.alllacqueredup.com/, ושם הסווטצ'ים באיכות הרבה יותר טובה, והם הרבה יותר נאמנים למציאות. רוב הרכישות שלי מתבססות על הבלוג הזה. גם הוא מעודכן מאד מבחינת חידושים, וכמו סקראנגי, גם הבלוגרית שם היא מהראשונות שמקבלות את הקולקציות החדשות מהמותגים המובילים.

Witchcrafts

New member
מאוחר מדי; גורו הולך, גורו בא.

ככה התעשייה הזו עובדת. |פרצוף זדוני| ו, וואי, תודה. הבלוג הזה נורא נוח ומסודר ובהחלט אמין יותר למציאות. אימצתי. עשית מצווה!

../images/Emo91.gif

בחיפושי אחרי השוואות, יוניקורן הביאה לידיעתי את האתר הזה http://nailgal.com/ יש בו לכל לקח לפחות 5 סווטשים, ומטבע הדברים אפשר לקבל תמונה יותא מציאותית שלהם. העניין עם סקרנג'י, לדעתי, הוא שהיא לא אובייקטיבית. היא מקבלת הרי בחינם את הקולקציות, והאינטרס המשותף שלה ושל היצרנים הוא שהלקים ייראו מהמם, כי היצרניות יודעות שיש לה מלא מלא קוראים, ואני מניחה שהיא שמחה להמשיך לקחבל דגימות (לא יודעת אם משלמים לה או לא).

Witchcrafts

New member
../images/Emo51.gif

הוספתי גם את האתר הזה למועדפים, אע"פ שנתקלתי שם בסווטצ'ים של מה־שמה.
ובואי נודה בזה, "לא אובייקטיבית" זו אפילו מחמאה לאופן שבו סקראנג'י מציגה לקים בבלוג שלה. אין לי מושג איך הוא גורף כ"כ הרבה קוראים. כבר בשרשור הזה יש שני אתרים הרבה יותר אמינים משלה ויותר נוחים לשיטוט. ברגע שאני מתבוננת בסווטץ' כלשהו של הגברת, יש סביבי הילה, בת קול יוצאות מהשמים וצועקת "הללויה". ואז, לא משנה אם אערוך השוואה באתר נוסף, כבר התקבעתי עליו ויהיה קשה לוותר. רושם ראשוני, כנראה, תופס גם פה. או שזו תקווה ואופטימיות יתר שגם אצלי הלק יפגין נוכחות כזו. לכן, בתגובה לכל אלו שהציעו להמשיך לעיין אצלה בבלוג מבלי להסתמך עליו, התשובה שלי היא: לא, תודה. Been there, done that~ מתנצלת אם משתמע שאני מנסה לסכסך בינה לבין קהל מעריצה, אבל היא עובדת עלינו בעיניים – פשוטו כמשמעו. ואם בנושאים אחרים זה לא מתקבל בעין יפה, אין שום סיבה שדווקא פה אתגמש.

למעלה