תביעה כלפי חברת מסחר, בבקשה עזרה!

tom19

New member
תביעה כלפי חברת מסחר, בבקשה עזרה!

שלום לכולם,

אני סוחר כשנה וחצי דרך חברה בשם USG , השקעתי שם 3500 דולר שהופסדו בעסקאות שונות, ואני מעוניין לתבוע את כספי בחזרה מהסיבות הבאות,
אודה לכם אם תעזרו לי בכל מובן , אם אתם מכירים מקרים דומים או אם שמעתם על עורך דין שיכול לעזור בתביעה.

א. 3 עסקאות שביצעתי דרך שירות האיתותים של 'פסגות' הגיעו ליעדם ברווח, כל חבריי הסוחרים בחברות שאינן USG הרוויחו, ואילו אני - הפסדתי. כאשר התקשרתי לשאול נאמר לי בתחילה שהמרווח קניה עומד על הסכום (האסטרונומי) של 15 פיפס,ולכן כשכל החברים שלי לא 'נבעטו' החוצה - אני כן. ולאחר שביקשתי לעזוב המליצו לי לעבור לחשבון ECN , פתאום המרווחים ירדו ל2-3 פיפסים, מה שכבר מרגיש מאוד לא הוגן כלפי אלה שלא מאיימים לעזוב, בכל אופן שוב, היום הייתה עסקה מפסגות ואני היחיד ש'נבעטתי' , שמתי סטופ לעסקה על שער של 1.531 והעסקה הגיעה לסטופ בחצות ו4 דקות כאשר הגרף מראה 1.521, לשאלתי החברה ענתה שמכיוון שהמרווחים 'גמישים' - בשעות הלילה המרווח הוא של 10 פיפס, למרות שכשקניתי שילמתי רק על מרווח נורמלי של 4 פיפס, לשאלתי מדוע אני משלם גם על בקניה וגם במכירה - לא קיבלתי תשובה. ושוב שאלתי, אם שמתי סטופ מאוד מוגדר, איך אני יכול לוודא שהמחיר לא 'יקפוץ' פתאום ויגע לי בשער? לא קיבלתי תשובה.

ב.לא חתמתי על אף טופס ועל אף הסכם עם החברה, הכל בטלפון, כולל פרטי אשראי .. כך שאיני יודע כלום על אופי הניהול של החשבון .

ג. נאמר לי שהחברה לא 'עושת שוק', ובפועל בעקבות הנ"ל ובעקבות ה'בונוסים' שהיא מחלקת ללקוחות שמתחייבים (שוב, לא מגלים לך שאתה מתחייב בטלפון ואתה כמובן לא חותם על כלום) לעשות עסקאות בנפח מסויים - אני מאמין שהיא כן.

לתשובתכם אודה מאוד

הקשר

New member
תשלח פקס לחברת האשראי

ותגיד להם שלא ביצעת שום הפקדה לחברת USG, אין לך שום קשר אליהם.
חברת האשראי תחזיר לך את 3500 הדולר שהפקדת.

tom19

New member
תודה ,אבל..

א. האם עצם זה שסחרתי דרכן לא יהווה הוכחה עבורם? או שיחה מוקלטת?

ב. אם כבר - אני חושב שאעשה את זה רק על ההפקדה האחרונה של 1000 דולר שהפקדתי לפני שבוע ולא על הקודמות שביצעתי לפני חצי שנה.. שהרי יש לי התכתבויות איתם במייל מאז..

ג. האם אתה אומר את זה מנסיון? או שאתה ציני?.. אני מפחד להסתכן בפלילים.

תודה

הקשר

New member
לא פלילי

זה סכסוך עסקי. לפי החוק חברת האשראי חייבת לזכות אותך.

tom19

New member
עשיתי את זה..

ביקשתי 1000 דולר חזרה, אני לא יודע אם זה יצליח, אבל אני מקווה שלא אקבל מהם תביעת ענק בתגובה.

הקשר

New member
אל תדאג

לפי החוק חברת האשראי מחוייבת להחזיר לך את הכסף. הם לא צד בעניין.
USG לא יעשו לך כלום כי הם יודעים שהם רמאים. אתה לא הראשון שעושה את זה.

rafipips

New member
באיזה מטבע היה לך ספרד של 15 פיפס

במטבעות מסויימים זה נורמלי
תבין שכשאתה סוגר עסקת שורט היא נסגרת בשער קניה שהוא יותר גבוה משער מכירה שמוצג על הגרף .
וכשאתה נכנס לעסקת לונג אתה נכנס בשער קניה שהוא יותר גבוה משער מכירה שמוצג על הגרף .
לכן יכול להיות שיש פה אולי אי הבנה קטנה שלך בנושא .
תגיד תודה שזה 3500 $ ולא יותר . ותתחיל ללמוד את המסחר בצורה רצינית .
גם אני בתחילת דרכי חשבתי שאחרי 4 שיעורים נהפכתי לכריש במסחר . והפסדתי הרבה יותר ממך .
מה שעשה לי ההפסד , הוא גרם לי להתמקצע במסחר ולהבין איפה אני טעיתי . במהלך השנים רק הבנתי כמה לא הבנתי .
בהצלחה

ronlevi007

New member
טום שלום , גם אני ביצעתי בדיוק את אותה עסקה

של מכללת פסגות , כמוך , גם אני נבעטתי החוצה מהעסקה בשעה 23:04
התקשרתי לחברה - חברת גו פורקס והבחור שם הסביר לי שבשעה 23:00
יש "קפיצה" במרווח ( "ספרד" ) שמגיע לפעמים גם ל-20 פיפס
וזה מה ששתה את הסטופ.
אמרתי לו אוקיי , הבנתי , נגיד וזה נכון , "איך אני יכול לבטוח בכם ולדעת שאת הסטופ
שאי מציבהא הסטופ האמיתי ? " כלומר , האיתות נותן לנו סטופ מסויים , עכשיו היכן
אני באמת אציב אותו ומה בכלל הגבול ( עוד 10 או 20 או 30 או 100 פיפס)
הרי זה לא הגיוני !!!
הבחור הנחמד ( באמת נחמד ) הסביר לי שהם שוקלים לעשות הפסקת מסחר בשעות האלה
או יותר נכון בדקות האלה. זה משהו שקשור לחילוף או עדכון בשווקים ( באמת לא הבתי )
או שבאמת לא רצו להסביר לי את זה כמו שצריך.
כמו שרפי אומר , אחרי שאנחנו מקבלים סטירות מפה ומשם - צריכים להכיר את הנושא.
שאלתי את הנציג שלהם איך אני מגן על העסקה או איך אני נמנע מליפול שוב באותה סיטואציה
והוא הסביר לי שבשעות האלה עדיף באמת להרחיק את הסטופ כ-15-20 פיפס ואז להחזיר
חזרה למקום האמיתי. (כמובן שזה יוצר בעיה אם אנחנו לא ליד מחשב וכל זה )
על כל מקרה אני מתכוון רק ללמוד מזה , מקווה שנצליח בהמשך.

rafipips

New member
סיפור קטן מהעבר , חשוב

בעבר סחרתי עם גופורקס
לילה אחד בעסקה יורו ניוזילנדי , העסקה הייתה ברווח 120 פיפס בשורט , פתאום אני רואה הגרף צונח למטה בעוד 100 פיפס .
ופתאום העסקה נסגרת בסטופ בהפסד של 90 פיפס .
נשמע הגיוני ?
אבל זה אמיתי לגמרי .
ישר הורדתי תוכנות של עוד ארבע ברוקרים לבדוק . בשלוש מתוך החמש לא היה זכר לספייק .
בגופורקס אמרו לי בבוקר שהספרד נפתח . לא קיבלתי את מה שהם אמרו כי - הייתי ברווח 220 פיפס תוסיף את הסטופ עוד 90 פיפס ביחד 310 פיפס .
זה הגיוני שספרד יפתח בקרוב ל 400 פיפס ? ממש לא .
מאז יש לי כמה תובנות לגבי הברוקרים .
דרך אגב גופורקס מהיקרים ביותר בספרדים . וזה עובד ככה - בהתחלה שהם נכנסו לשוק יכולת לפתוח עסקה ביורו דולר גם בספרד שלילי , והם לקחו בנפרד 1.4 פיפס עמלה
היום הם למדו העמלה בתוך הספרד והספרד מגיע בקלות ל 3 פיפס ביורו דולר .
לגבי עושי שוק - כל הברוקרים מספרים שהעסקה יוצאת לשוק , אמת ? לא .
העסקאות יוצאות מהם לספק נזילות ולא לשוק האמיתי .
לילה טוב

למעלה