תביעה נגד העירייה

adii1201

New member
תביעה נגד העירייה

אני גרה בירושלים ובדרכי לאוטובוס נפלתי לתוך בור שהיה בכביש (כביש שבור) ונקעתי בצורה חמורה את הרגל. זה היה כבר לפני יותר מחודש ומאז אני עם כאבים. פניתי לעירייה והם אמרו לי לכתוב מכתב אך טרם חזרו אליי.
רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות, מה מגיע לי ואיך אני משיגה את זה?

תודה רבה!
עדי

רוב הסיכויים שהם עוד יחזרו אליך.

כדאי לשקול כאן ייצוג של עו"ד, לפחות בשלב של ההתנהלות מול העירייה. ההתייחסות של העירייה היא הרבה יותר רצינית (בד"כ) כשאדם מיוצג.

אם את הולכת יש לתביעה קטנה את לא חייבת עו"ד, אבל כדאי לשקול, כדי להעריך את הנזקים שנגרמו לך. לפעמים הנזקים הם עתידיים. כדאי להמשיך ולבדוק את המצב הרפואי, ולא להזדרז להגיש תביעה לפני שהנזקים התגבשו למשהו ברור.

adii1201

New member
תודה על התשובה

השאלה שלי, ייעוץ אצל עורך דין עולה לרוב הרבה כסף, אך לא בטוח בכלל שאקבל משהו מהעירייה, ורציתי לדעת מה כן ניתן לעשות.
אגב, קיבלתי מכתב היום בדואר שבו הם מבקשים שאשלח להם תמונות מהמקום. מה עליי לעשות?

תודה,
עדי

שלח תמונות . יראו שאתה צודק יסתדרו איתך

אישתי נפלה בסופר . אחרי משא ומתן קיבלה פיצוי על הנפילה . לא הייה מעקה על הבמה

adii1201

New member
זה גם מה שאני חשבתי

במיוחד גם כי צילמתי את התמונות בידיעה שהם יסתמו את הבור (מה שכבר קרה).

תיראה תיכתוב מיכתבים . לא יעזור לך

תישלח תמונה עים זה שאתה הולך ליתבוע אותם . אולי ישלחו לך צ'ק פיצוי . אז מה תעשה תראה את התמונות לשופט ??? קרה לך שנפלתה . תראה את כול הרעיות לצד השני הוא יעשה חושבים .
אני ביטלתי לחברה מסויימת צ'קים על סכום 3 אלף ש"ח . כתבתי את כול מה שאני חושב . עורך דין החברה ענה לי הכול בפקסים . בין הפקסים ענה לי גם בנתונים שגויים שזה האמת כמובן .
ובאחד הפקסים שאל אותי . מאיפו אני יודע שזה XXXX עניתי לו "אדוני כתב לי שזה XXXX אבל זה צריך להיות YYYY . כך שאני צודק . הבין את הרמז . כבר 5 חודשים יש דממת אלחוט .
כך שאים תציג את הנתונים . או שילכו לך צ'ק או שיענו משהוא שלא מקובל . ותוסיף את לתביעה גם .

מר קרמר היקר. לא כל מה שנכון במקרה אחד

הוא נכון במקרה שני, ולא כדאי להסיק מסקנות מהמקרה שלך לגבי מקרים אחרים (וזה עוד מבלי שהבנתי לעומק את המקרה שלך).

המיקרה שלי ביטלתי צ'קים לחברה מסויימית

העורך דין של החברה כתב לי שיפתח לי תיק בהוצאה לפועל . התחלתי להיתכתב בפקסים עם העורך דין . אני שמתי את הקלפים על השולחן . העורך דין כתב נתונים שבסוף עזרו לי לנמק את הסרוב שלי .
היגיעה למסקנה שלא כדאי להגיש תביעה על חילול הצקים . 5 חודשים ודממת אלחוט . לא שמעתי מימנו יותר .
נכון כול מיקרה שונה . עונס זה לא נפילה . כאן יש לנו מיקרה של נפילה . מצלמים את המיקרה ומראים לצד השני . הוא יסיק מסקנות כדאי ללכת לבית מישפט כן או לא .
במיקרי רצח זה ניראה אחרת .
יש לי ניסיון עשיר ומפואר בבתי מישפט על תיקים יותר כבדים . שיצגתי את עצמי לבד

adii1201

New member
לכן אני שואלת מה כדאי לעשות

כמו שציינתי, לשכור שירותים של עורך דין יכול לעלות הרבה כסף ואני לא יודעת האם באמת יש על מה. מה גם שאני לא יודעת אם אני רוצה לשלוח להם את התמונות שיש לי, במיוחד לאור זה שאף אחד לא אמר לי לצלם, זו הייתה יוזמה שלי בגלל שידעתי שאחרי ההודעה הם יסתמו את הבור (מה שקרה).

ולאיזה בית מישפט תיפנה ת.ק. זה עד 30 K ש"ח

נידמה לי . ושם התובע צריך לייצג את עצמו ללא עורך דין נכון . או תלך ישר לשלום .

בבית מישפט לת.ק. התובע מיצג את עצמו

ללא עורך דין נכון? עואך דין יכול להכין את התביעה רק

למעלה