תביעה נגד משרד הביטחון

Dobobi

New member
תביעה נגד משרד הביטחון

שלום לכולם :) פרצה לי המחלה בזמן השירות הצבאי ואני רוצה לתבוע את משרד הביטחון. הייתי אצל כמה עורכי דין וכולם גובים כמעט 10.000 שקל על העבודה שלהם בלי שום ביטחון שאזכה בכלל בתביעה.. מישהו מכיר עו"ד טוב ששוה את הסכום הזה, או עו"ד שגובה רק אחוזים מהזכיה או משהו בסגנון

שלום רב../images/Emo24.gif

ראשית אף עו"ד לא יבטיח לך הצלחה, תשכח מזה. במידה ואתה חבר אגודת הפסוריאזיס הישראלית מגיע לך חצי שעה יעוץ חינם מאחד מעו"ד שעובד איתנו. במידה ולא הגיע הזמן. תתקשר למשרד, יתנו לך טלפונים.

שלום גבר

זה באמת לא הפורום לכך. יש לך בחוברת הלוחם או בפורום נכי צהל רשימה של עורכי דין המתמחים בתחום. לצורך העיניין צריך לשלם כ1000 שח יעוץ וזכור שמה שמקבלים בחינם שווה חינם. הבא איתך את כל החומר והכי חשוב זה האם היתה לך מחלה לפני גיוסך ודיווחת על כך בגיוס כדי שלא יטענו שלא דיווחת על כך. אם נהגת כשורה ודיווחת אז אין סיבה לפחד לגשת לעשות תביעה. קח בחשבון שההליך ארוך ומתיש ובפורום נכי צהל תוכל לשאול חברים על כאלה שתבעו וזכו לאחרונה ותקבל מהם שמות של עורכי דין שטיפלו בהם. כשתקבל יעוץ סופי מעורך דין אשמח להשלים לך מה שחסר כדי שתקבל החלטה וזאת אם תרצה כמובן.

Dobobi

New member
נתחיל בזה שאני בחורה :)

לא הייתי לוחמת.. אנסה לראות מה הולך באמת בפורום נכי צהל, אבל חשבתי שפה היות וכולם חולי פסוריאזיס אולי מכירים עורך דין טוב שמכיר את התחום ויבין את התיק טוב יותר מעורך דין אחר. הפסוריאזיס התפרץ לי חצי שנה אחרי הגיוס בגלל הלחץ בצבא.

:) אם את אומרת אז אני מאמין לך

אני שואל אותך בצורה הכי ברורה, האם היו לך סימנים בעברך בטרם התגייסת שסבלת מפסוריאזיס אפילו קל ביותר שחלף לו והאם יש רישומים בטרם התגייסת בקופת החולים שלך שהיו סימנים? אם לא אז אין בעיה להגיש תביעה, אם כן אז מחובתך היה בגיוס לדווח על כך והאחריות נופלת עליהם. אם התשובה היא שהיו לך תסמינים מתועדים בעבר אפילו שחלפו והתגייסת נקיה ולא דיווחת אז העיניין מורכב. אגב אין לנושא התביעה שום קשר להיותך לוחמת או שרתת בעורף. היית בשרות חובה.

אין כל סיבה שלא לתבוע למרות הסכום שציינת

אגב כדי להחכים כנסי לאתר www.what2do.co.il ותמצאי שם חומר רקע כולל תשובות והבהרות לנושא הפסוריאזיס,התביעות, פיסקי דין כדי שתביני מדוע כדאי לך לתבוע. בתקווה שעזרתי לך.

למעלה