תביעה נגד עירייה

j u d i t h

New member
תביעה נגד עירייה

נפלתי ושבתי קרסול בשל התקלות עם מכסה בור ביוב בולט על מדרכה איך אני תובעת את העירייה על הנזק שנגרם לי? איך מוצאים עורך דין טוב בתחום? מה אחוז שכר טירחה שנהוג לשלם אשמח לקבל המלצות של עורכי דין באזור מרכז תודה מראש

רשלנות ראשות מקומית

שלום, העירייה אחראית לתחזוקת השטחים הציבוריים שבאיזור שיפוטה. אם אכן מעדת על מפגע או כפי שתיארת, על בור ביוב בולט הרי שתוכלי לתבוע את העירייה (ואת החברה המבטחת אותה) בתביעת לפיצויי בגין נזקי גוף מכח פקודת הנזיקין. בתביעה זו תצטרחי להצביע על נזק שנגרם לך, ולקשור אותו סיבתית לרשלנות העירייה בתחזוקת בור הביוב ולהראות כי העירייה לא פעלה כעירייה סבירה בנסיבות העניין. אני מציעה לך לפנות לעו"ד המתמחה בתביעות רשלנות (כמוני וכמו אחרים ורבים). לעניין שכ"ט מדובר בד"כ בשכר טרחה המבוסס על אחוזים מהפיצוי שייפסק לך. בהצלחה! לפרטים נוספים תוכלי לצלצל או לשלוח לי מייל.

רשלנות ראשות מקומית

שלום, העירייה אחראית לתחזוקת השטחים הציבוריים שבאיזור שיפוטה. אם אכן מעדת על מפגע או כפי שתיארת, על בור ביוב בולט הרי שתוכלי לתבוע את העירייה (ואת החברה המבטחת אותה) בתביעת לפיצויי בגין נזקי גוף מכח פקודת הנזיקין. בתביעה זו תצטרחי להצביע על נזק שנגרם לך, ולקשור אותו סיבתית לרשלנות העירייה בתחזוקת בור הביוב ולהראות כי העירייה לא פעלה כעירייה סבירה בנסיבות העניין. אני מציעה לך לפנות לעו"ד המתמחה בתביעות רשלנות (כמוני וכמו אחרים ורבים). לעניין שכ"ט מדובר בד"כ בשכר טרחה המבוסס על אחוזים מהפיצוי שייפסק לך. בהצלחה! לפרטים נוספים תוכלי לצלצל או לשלוח לי מייל.

לכטר

New member
תביעה נגד מזיק

עם התגבשות הנזק שלך יש להוציא חוות דעת רפואית (אם הפגיעה היא רק אורתופדית - אז חוו"ד אורתופד) ומגישים תביעה נגד המזיק ונגד חברת הביטוח שלו. עורך דין טוב מוצאים מפה לאוזן - דרך קרובים, חברים ומכרים שלך. שכר טרחה יכול לנוע בהבדלים ניכרים מעורך דין לעורך דין... בנוסף לתביעה נגד המזיק יש לבחון אפשרות לתביעה על פי פוליסה אישית במידה שקיימת. לשים לב כי במקרה זה בדר"כ ישנה התיישנות של 3 שנים ממועד הפגיעה

למעלה