תביעה נגד עמותת טף על אי כיבוד הסכם אימוץ

זה כנראה סכסוך אישי

טף שלחו לכל ההורים המיועדים מייל שמודיע על שינוי כתובת ועל סיום העבודה של לירון ועירית שיק (העו״ס של העמותה)
הם זמינים למי שרוצה באותו מספר טלפון וממשיכים בכל התהליכים אבל על אש קטנה (בעיקר בגלל שהרוסים לא מאפשרים...)
כנראה שהזוג הזה מחכה יותר משנתיים ונמאס להם להמתין (ואפשר להבין אותם)

KallaGLP

New member
אני חוששת שזה מבשר את הסוף של האימוץ הבינלאומי.

טף תמיד הייתה העמותה הגדולה והפעילה ביותר וכמעט היחידה שנותרה. קשה לדעת מה בדיוק קרה, אבל התחושה שלי היא שטף לא סתם ככה "ברחה עם הכסף", אלא שפשוט הרוסים בכוונה מעכבים את האימוצים.

eee60

New member
איזה אינפורמציה יש לך מהחברה הפורשת מטף?

tuttifrutti

New member
עצוב עוצוב

אבל זו הייתה המציאות של הרבה מאיתנו משך שנים.גם ממני העמותה רצתה עוד הקדמה, ז"א דרשו שנסגור את התיק ונפתח אותו מחדש ואז אשלם שוב את המקדמה, שנדמה לי שהייתה 30000 ש"ח.ועוד נימקו את הצעד בכך שנחמה טל דורשת זאת, והיא בכלל לא ידעה מהומה מהדבר.
וממקורות בטוחים שמעתי שעו צעד דומה להמון משפחות.

נתנאלה2

New member
אוי ואבוי! עצוב לגמרי , היכן הפיקוח???????

בעצם שמעתי שגם גלית מבורך הלכה,
איזה עוגמת נפש.

eee60

New member
באתר של הרווחה ראיתי שעכשיו

אחראית אורנה הירשפלד

סביון1

New member
דרשו ממך מיקדמה פעמיים?

סביון1

New member
בכל מקרה כשכתבתי שזה עצוב, לא התכוונתי למקרה הספיציפי שעליו

מדובר בכתבה, אלא על כך שבעיני מה שקורה בעמותה, משקף את המצב הכללי של האימוץ הבינלאומי בארץ. כמו שכתבה קאלה, אלה סימנים שמבשרים את תחילת הסוף. עצוב לי על הזוגות המיחלים לאמץ, ועצוב בעיקר לילדים שנשארים ברוסיה בלי משפחות.

liאת1

New member
גם לי עצוב מאוד מואד

על כל הנוגעים בדבר - על המעוניינים לאמץ ובעיקר על הילדים
מרגישה שהיה לי מזל בלתי נתפס, שהצלחתי ברגע האחרון (לפני כמעט שלוש שנים)
לא רוצה לחשוב מה היה יכול להיות אחרת

מה שמאד עצוב הוא העדר החלופות

רק שתי עמותות
ורק ארץ אחת.
חוזרת על הרעיון שלי שפעם הבעתי פה בפירוט- הקמת קבוצת הורים מאמצים פוטנציאליים בפייסבוק,
שתיפגש עם חברי כנסת ואנשי משרד החוץ במטרה להחיות את האימוץ הבין ארצי- לארצות נוספות וכן הקמת עמותות נוספות. תקופת ערב בחירות היא עיתוי מעולה,חשוב להזדרז...

למעלה