תביעה נגד תחנת דלק -

naama1978

New member
תביעה נגד תחנת דלק -

בשבוע הבא, סוף סוף, יתקיים דיון בתביעה קטנה שהגשתי בינואר!!!! השנה , כנגד תחנת דלק שהמתדלק הדביל שלה שבר
את דלתית מיכל הדלק שלי וכמובן שהתנער מאחריות ואמר שזה היה שבור מראש....
כמובן שאני יודעת שזה לא היה שבור מראש וגם שמעתי את רעש השבירה של החלק - ישבתי ברכב באותו הזמן - לאחר שדיברתי עם מנהל התחנה וביקשתי ממנו שיסתכלו בוידיאו, הרי יש מצלמות בתחנה.... הוא אמר שהמתדלק לא שבר וכך אמרה עוד איזו פוסטמה משירות הלקוחות שלהם ...נו בטח...מה יגידו....!?
לכן - תבעתי אותם בבית משפט - אפילו הבאתי מסמך מהיבואן של הרכב שלי שמאשר שאין סיכוי שהחלק הזה היה נשאר במקום אם היה שבור מלכתחילה כי אין מה שיחזיק אותו בזמן הנסיעה - קצת הגיון.......

אז בשבוע הבא סוף סוף יתקיים הדיון המיוחל - מכיוון שאני אדם פרטי והם חברה, את מי הם צריכים לשלוח לדיון? הרי זה לא יהיה פייר אם הם ישלחו עו"ד... למרות שאני יודעת שאני צודקת ואני הולכת עם כל האמת (אם לא הייתי בטוחה באמת שלי לא הייתי מטריחה את עצמי ואת בית המשפט בכלל בתביעה שכזו...)

הם יוכלו לשלוח אדם שלא יוכר ע"י בית המשפט כעו"ד אך יהיה מתוך המחלקה המשפטית שלהם? או שהם צריכים לשלוח את מנהל התחנה? או את המתדלק?
וואייי.....זה יהיה מאוד מעניין לשמוע את המתדלק עומד בבית משפט מול שופטת ומשקר!!......

הם לא יכולים לשלוח עו"ד.

עקרונית הם גם לא יכולים לשלוח מתמחה או משפטן, אלא מישהו מהצוות של התחנה, כמו שאמרת (המתדלק, מנהל התחנה, הבעלים).

בהצלחה!

למעלה