תביעה נגד 014 על 10 אלים ש"ח

תביעה נגד 014 על 10 אלים ש"ח

שווה לקחת איתי עו"ד למשפט כזה או שזה יעלה יותר מהרווח האפשרי ?
אולי שווה שעורך דין רק ירשום את התביעה תמורת תשלום בלי להיות נוכח במשפט עצמו בשביל למזער עלויות.
מה דעתכם והאם אתם (העו"ד) רוצים לייצג אותי במשפט כזה,
אשמח להצעות מחיר בפרטי או במייל [email protected]

תביעה בסכום נמוך

פעמים רבות בתחום שלי התביעות הן אכן בסכום נמוך כזה שלא מצדיק ייצוג משפטי שוטף.
לכן במקרים כאלו אני ממליץ ללקוחות לפנות לעו"ד שמבין בתחום שילמד את הנושא איתם, יכין עבורם כתב תביעה לתביעות קטנות והם ייצגו את עצמם.
במצב כזה, הניסוח המקצועי הראשוני של כתב התביעה מסייע רבות, ולמרות עלותו הלא נמוכה הוא לפחות מאפשר סיכויים טובים יותר לנצחון בהליך. מה גם שצירוף החשבונית לתשלום לעו"ד במסגרת ההוצאות עשוי לגרום לבית המשפט לתת החזר הוצאות יותר משמעותי שיכסה חלק מההוצאות.
אז כן, אני ממליץ על גישה כזו.

אין לדון בפורום בנושאי שכר טרחה

מותר לשלוח הצעות בפרטי.
הערה קטנה: העובדה שאתה מעוניין להגיש תביעה על 10,000 ש"ח או על כל סכום אחר לא אומרת שום דבר. לדעתי עו"ד רציני לא יכול לתת לך הצעאה על סמך הנתונים האלה, כי אלה אינם נתונים. עו"ד יכול לשמוע על מה מדובר, לראות את המסמכים הרלוונטיים ואז להעריך אם יש עילת תביעה ולהעריך את שוויה.
כמובן לפעמים זה פשוט מאד (משהו כמו הלוותי לפלוני 10,000 ש"ח, הוא התחייב להחזיר לי תוך שנה, השנה חלפה והוא לא החזיר) ולפעמים זה ימורכב.
כמובן שתביעה בסך X ש"ח יכולה לצמוח מעילת תביעה אחת, ויכולה לצמוח מכל מיני עילות על מקרים שונים שקשורים לאותה מערכת (למשל לאותו חוזה) וכך הלאה, ככה שזה לגמרי לא רציני לתת על סמך דבר כזה הצעות, אבל זו כמובן דעתי, זה שוק חפשי וכל אחד יכול לעשות מה שנראה לו, כמובן במסגרת הדין.
בהלצחה!

דנים בפרטי על מחירים

זה מאוד פשוט, הם לא ניתקו בזמן ולכן מגיע לי 10 אלף ש"ח אם ישפתו לטובתי ללא הוכחת נזק, או פחות בהתאם לשופט במשפט..

למעלה