תביעה עקב שבירת יד

ה א ח ת 1

New member
תביעה עקב שבירת יד

לפני כחודש הבת שלי שברה יד בחוג הג'ודו בבית ספרה נאמר לי שניתן לתבוע, פניתי לבית הספר ,ובית הספר טוען שזה באחריות הביטוח של החוג. על מי האחריות בעצם על בי"ס בו מתקיים החוג או על מועדון הג'ודו עצמו? האם ביכולתי לבצע את כל התביעה בעצמי או שעדיף לקחת שרותי עו"ד? תודה

שבר יד במהלך חוג

שלום רב, התשובה אם גם בית הספר אחראי, תלויה בשאלה, איך ולמה בתך שברה את היד. בכל מקרה יש 2 תביעות, האחת בגין רשלנות גנגד החוג ו/או גם נגד הבית הספר. השניה, בגין תאונות אישיות נגד חברת הביטוח, מקבלים את פרטי הביטוח מהבית ספר (זאת לא נחשבת תביעה נגד הבית ספר). אפשר לנסות לתבוע לבד , תמיד. תמיד גם ממולץ להסתייע באיש מקצוע. בברכה,

ה א ח ת 1

New member
לעו"ד ענבר שלום

הבת שלי פירקה מרפק במהלך קרב בחוג הג'ודו שמתקיים פעמיים בשבוע בבית הספר בו היא לומדת אז כמו שאמרתי פניתי למזכירות בי"ס "שזרקה" את האחריות על מרכזת החוגים לגבי תביעת רשלנות , כלפי מי?המורה לג'ודו? (שהיה מקסים וליווה את הילדה לאורך כל הפציעה) כי לילדה יש כוונה לאחר שתבריא לחזור להתאמן, והשאלה אם היא תוכל לחזור למרות תביעה כזו ואיך היחס כלפיה וכלפיי יהיה. אני בדילמה מה בעצם עליי לעשות בדיוק

פריקת יד

שלום שוב, אם הפריקה ארעה כתוצאה מרשלנות מסוימת בהדרכת התרגיל או ממשהו שהיה לא תקין אז זאת רשלנות, וצריך לתבוע מי שהתרשל. יש סיכוי שתהיה אי נעימות אם תהיה תביעה, גם לא בטוח שיש רשלנות, לפעמים תאונות פשוט קורות. בנוסף, ובלי כל קשר משרד החינוך עושה לכל התלמידים ביטוח לביטוח תאונות, שם אתה מוזמן לתבוע כבר עכשיו, ואין אי נעימות כלפי אף אחד. בברכה,

למעלה