תביעה קטנה נגד רשת נעליים מובילה

שירה20001

New member
תביעה קטנה נגד רשת נעליים מובילה

שלום רב,
בהמשך לנדון, בימים אלה מתבררת התביעה אשר הוגשה בשל -
  1. רכישת מגף אשר כשעה לאחר נעילתו חל שיפשוף משמעותי בחזית המגף - מה שחשף שהמגף אינו עשוי עור, וכמובן את איכותו הירודה של המגף. בו ביום - כיומיים מרגע רכישת המגף - הוא הושב לחנות, אך הרשת סרבה להחליף למגף חדש או להשיב הכסף. התעקשו על תיקון המגף בלבד.
  2. התנהלות הגובלת בסחבת, זלזול, אי עמידה בהתחייבות, וכן ואי מתן מענה לפניות חוזרות ונשנות - יחס בלתי שירותי ומבזה בעליל!
על מנת שלא להיות מואשמת בהוצאת דיבה טרם הכרעת בית המשפט, לא אפרסם את שם הרשת, אך אשמח לדעת האם למישהו יש מידע כלשהו לגבי תביעות דומות אשר התנהלו מול כול רשת שהיא לנעליים - לאור רצוני להביא תקדימים לדיון בנושא.

בתודה מראש וחג שמח!

אין לי מושג - אבל לא באמת צריך תקדימים.

א. מי אמר לך שהמגף עשוי מעור כשקנית אותו?
&nbsp
ב. האם הרשת מודה שהוא אינו עשוי מעור?
&nbsp
ג. אם אכן הובטח לך מגף מעור, וקנית מגף שאינו מעור, ואת יכולה להוכיח את שני העניינים האלו, אין צורך בשום תקדים.

שירה20001

New member
תקדימים מאחר ו-

ראשית, תודה מקרב לב על ההתייחסות המהירה.
שנית, הרשת מכחישה שנאמר לי במעמד הקניה שהמגף מעור, חרף העובדה ששאלתי את המוכרת בחנות האם המגף מעור או לא והיא ענתה לי בוודאות שהוא אכן מעור...(לא רוכשת נעליים שאינם מעור - בהגדרה), בדיון הראשון אשר התקיים בבית המשפט לתביעות קטנות ליגלג הבעלים של החברה על טענתי זו ושאל כיצד הנני מצפה לרכוש מגף מעור ב- 600 ש"ח..., אך תסכים עימי שגם אם המגף אינו מעור ואף מפלסטיק! וגם בהנחה שעלה "רק" 600 ש"ח, הוא אינו אמור להינזק באופן כה משמעותי שעה מרגע נעילתו..., ויותר מכך - התעלמותם מפניותיי, והעובדה שאיש מטעם לא חזר אלי במשך שבועות מרגע פנייתי אליהם - גובלת בחוסר שירותיות והתנהלות בלתי צרכנית בעליל! אגב, גם השופטת הפצירה בהם להתפשר-להחליף למגף חדש- אך הם סרבו..., לפיכך שאלתי - האם הטיעון בדבר החומרים ממנו עשויות המגפיים - עור, ויכולתי להוכיח או לא טענה זו, הנו הטיעון היחידי העומד לזכותי בתביעה זו...? העובדה שהתפרסמו ברשת הדיגיטאלית טוקבקים רבים, עם תלונות על מוצריה הירודים של רשת זו כמו גם השירות הרע שהם מעניקים - האם העלאת אלו אינה עומדת לזכותי...?
בתודה מראש!

מור893

New member
שירה אני אנסה לעזור לך בדרך אחרת

תיכנסי לחנות של אותה רשת , או תתקשרי לשירות הלקוחות ותתענייני באותו מגף אם הם יטענו שזה מעור , יש פה עילה לתביעה על הטעיה .

למעלה