תביעת חברת הביטוח - תביעת גוף

11michael

New member
תביעת חברת הביטוח - תביעת גוף

לפני כשנתיים הייתי מעורב בתאונת דרכים קלה יחסית, הגעתי בכוחות עצמי למחרת התאונה לבית החולים לסדרת בדיקות, סבלתי מכאבי ראש \ צוואר וכתפיים. קיבלתי 3 ימי מחלה, המשך הטיפול היה במסגרת קופת החולים וכלל תרופות ופיזוטרפיה. העברתי את כל הניירת הקשורה לתאונה ולטיפולים לחברת הביטוח, חברת הביטוח מעונינת לשלם לי 3000 שח' כפשרה לצורך סגירת התביעה, שאלתי - האם זה סכום סביר או שאני צריך להתמקח איתם ואו לקחת עורך דין, תודה

תשובה

השאלה איננה יכולה להיענות במסגרת פורום זה או אחר, או במסגרת כלשהי שאינה בדיקה מדוקדקת של המסמכים שבידך ואף בדיקה פיזית של רופא מומחה. מומלץ לפנות בכל מקרה לעו"ד. (בינינו - כל פנייה של עו"ד לחברת ביטוח אוטומטית מעלה את סכום הפשרה בכמה עשרות אחוזים.) אגב, לא מתמקחים עם חברת ביטוח. הגוף שלך אינו מלפפון בשוק. יש דרכים מקובלות יותר (בינינו - אם רוצים לשפר את ההצעה, המגוכחת ברוב המקרים, מגישים תביעה ואז בד"כ כבר יהיה שיפור. מאידך לא תמיד כדאי להגיש תביעה, במיוחד אם ידוע - לאחר בירור עם רופא מומחה - שאין נכות, או שהתאונה היתה גם תאונת עבודה). כל תשובה אחרת שתקבל היא - לדעתי - בלתי רצינית בעליל.

11michael

New member
התאונה היתה קלה יחסית ולא נותר לי

נזק כלשהו לא נכות ולא כאבים......השאלה נשאלת מפני שאם אקח עו'ד וסכום התביעה יעלה - במקרה הטוב ההפרש שיווצר יהייה עבור שכ'ד העו'ד....הלא כן?

לא תמיד

שלום רב, במסגרת משא ומתן, בד"כ חברת הביטוח, מוסיפה לפיצוי, את שכר הטרחה הקבוע בחוק (לפי אחוזים), ולכן לא תמיד ההפרש ילך לעורך הדין. בברכה

למעלה