תביעת חברת תעופה זרה בשל אי מסירת כבודה והרבה עוגמת נפש
שלום לכולם,
תמצית האירועים: שני חברים , טורקיש אירליינס קונקשן באיסטנבול בדרך למינכן ודרום בוואריה לחופשה של 11 ימים.
הכבודה נמצאה במקרה בריאה ושלמה רק ביום האחרון שבאנו להמריא חזרה לארץ במחלקת אבידות ומציאות לאחר בירור אקראי עם נציג חברת טורקיש איירליינס בשדה התעופה במינכן.
11 יום של מעקב , מתח וטלפונים עם נציגי החברה.
פרטים יבשים:
יום ראשון ללא בגדים להחלפה (החנויות נסגרו עד שהגענו למלון)
הוצאות ביגוד והנעלה ל-11 יום (כ-450 יורו לאיש)
ביטול בית מלון בשל שינוי בתוכניות (55 יורו לאיש).
ביטול נסיעה ברכב ו-5 ימים באתרים מחוץ למינכן.
מעל 8 שעות במצטבר בשדה התעופה בשני ימים (הראשון והאחרון) בשל ביטול טיסה (לא קשור לכבודה) , ועיכובים בהמראה (בשני הכיוונים 50 דק'-שעה כ"א)
האם מגיע לי פיצוי בעוון עוגמת נפש (היה שינוי גדול בטיול , ונגרמה לי עוגמת נפש רבה גם בעצם זה שאני צריך להתעסק עם תביעות) אם כן כמה ?
האם כדאי להעזר בשירותי עו"ד ? האם יש מומחים לתיקים האלו ?
בתודה ובברכה
רועי
שלום לכולם,
תמצית האירועים: שני חברים , טורקיש אירליינס קונקשן באיסטנבול בדרך למינכן ודרום בוואריה לחופשה של 11 ימים.
הכבודה נמצאה במקרה בריאה ושלמה רק ביום האחרון שבאנו להמריא חזרה לארץ במחלקת אבידות ומציאות לאחר בירור אקראי עם נציג חברת טורקיש איירליינס בשדה התעופה במינכן.
11 יום של מעקב , מתח וטלפונים עם נציגי החברה.
פרטים יבשים:
יום ראשון ללא בגדים להחלפה (החנויות נסגרו עד שהגענו למלון)
הוצאות ביגוד והנעלה ל-11 יום (כ-450 יורו לאיש)
ביטול בית מלון בשל שינוי בתוכניות (55 יורו לאיש).
ביטול נסיעה ברכב ו-5 ימים באתרים מחוץ למינכן.
מעל 8 שעות במצטבר בשדה התעופה בשני ימים (הראשון והאחרון) בשל ביטול טיסה (לא קשור לכבודה) , ועיכובים בהמראה (בשני הכיוונים 50 דק'-שעה כ"א)
האם מגיע לי פיצוי בעוון עוגמת נפש (היה שינוי גדול בטיול , ונגרמה לי עוגמת נפש רבה גם בעצם זה שאני צריך להתעסק עם תביעות) אם כן כמה ?
האם כדאי להעזר בשירותי עו"ד ? האם יש מומחים לתיקים האלו ?
בתודה ובברכה
רועי