תביעת נזיקין בעקבות אי העמדה לדין

ben0shay

New member
תביעת נזיקין בעקבות אי העמדה לדין

שלום עו"ד רשו,

בהמשך לפנייתי הקודמת אליך :
http://www.tapuz.co.il/forums2008/archive.aspx?ForumId=2134&PageNumber=10#172740308
לשימחתי הרבה עוכבו ההליכים (ראה מסמך מצורף)
כעת הדבר שמסקרן אותי האם יש אפשרות לתבוע נזיקין כל שהם עבור המעצר שלי והגשת כתב האישום נגדי ונגד אישתי (שגם לה עוכבו ההליכים ע"י היועמ"ש)
עורך הדין שיצג אותי דוחה את טענתי בביטול. אבל בתוך תוכי אני מרגיש שנעשה לי עוול והפרקליטות מיהרה לעצור אותי ולהגיש נגדי כתב אישום מבלי לעשות שימוע לי או לאישתי או לבקש תסקיר , ובסוף היועץ המשפטי הסכים עם הבקשה שהניסיבות של המקרה לא מצריכות העמדה לדין , אחרת מדוע ההליך הופסק ?

מה היא עצתך בעניין ?
תודה רבה
בני

ben0shay

New member
אוסיף ש

האשמות בכתב האישום שהוגש למוחזי כללו 3 סעיפי אישום של התעללות לכאורה בילדי , בהם נטען "עפי הודאתי" :
שהכאתי את ילדיי , קשרתי את בני בן השנה ללול וכן שטבלתי את ידיו במים רותחים. כמו כן ביקשו עבורי מעצר עד תום ההליכין ודרשו מאסר ממושך.

תשובה

ראשית, ברכות חמות.

שנית, לעניין בחינת האפשרות בדבר הגשת תביעה בנזיקין, קשה מאוד להעריך מבלי להכיר את כל הפרטים.

על-פניו, הטיעונים שטוען כאן בפורום לא מלמדים על סיכוי טוב. למשל, הפרקליטות הייתה זו שהזמינה את שירות המבחן לערוך תסקיר לצורך סגירת התיק, כך טענתה במסגרת ההתכתבות בעבר.

ועדיין, ייתכן ואז לא הכל היה מדוייק ועוד.

בנוסף, מציין הודאות, קרי, שאתה ו/או אישתך מודים שעשיתם משהו אסור.

ייתכן ויש לך עילה כנגד המשטרה, למשל לגבי חילוץ הודאת שווא ועוד, ייתכן שגם נגד עוד גורמים אבל הדברים חייבים לעבור בדיקה יסודית לפני שמגיעים למסקנות.

שווה לך לגשת לעו"ד אשר עוסק בנזיקין עם בקיאות ברזי העולם הפלילים בכדי שיוכל להביט על התיק "מבחוץ".

בהצלחה!

ben0shay

New member
תודה רבה

תודה רבה עו"ד רשו !
בהזדמנות זאת הייתי רוצה לציין בפני קוראי הפורום עד כמה חשוב ומועיל הקשר עם שירות המבחן
וחשוב מאוד לקבל את המלצתם החד משמעית עד כמה שניתן, בעניני זה היה הדבר שהכריע את הכף עבורי.

חנוכה שמח לכולם
בני

למעלה