תביעת נזיקין על ידי שכן

ARY09

New member
תביעת נזיקין על ידי שכן

שלום לכם ברצוני להציג לכם את בעייתי ואני תקווה כי תוכלו לעזור לי . בבנין שבו אני מתגורר ישנו שכן שיש לי איתו סכסוך כבר שנים רבות על רקע חפצים בחדר מדרגות , הסכסוך נמשך לאורך שנים ובכל השנים ניסיתי להתעלם ממנו ולהתרחק ממנו ככל שיכולתי , האדם ניסה להתגרות בנו והיה מבצע פעולות התגרות כדי להביא אותי למצב קיצון לדוגמא הוא נהג להשאיר מכתבים , או להחזיר את שקיות הזבל ולהניח אותם בפתח הדלת , עצר את המעלית כדי שלא אוכל לעלות ועוד . לפני שנתיים בערב יום כיפור פגשתי ושכן (אחר שאני מיודד איתו) וביקשתי אותו לבקש את אותו שכן ( מטריד) להפסיק להטריד אותי כי " נמאס לי ממנו " לאחר שעה בערך פגשתי את אותו שכן והוא החל להכות אותי ולהרביץ לי ,ניסיתי לברוח ממנו אבל הוא טפס אותי שוב והמשיך להכות אותי , עובר אורח שעבר במקום ניסה להפריד ביננו וברגע שהצלחתי להחלץ ממנו ברחתי שוב ממנו אך המשיך לרדוף אחרי שוב ובמהלך המרדף אחרי נפל ושבר את הרגל. הגשנו תלונות הדדיות למשטרה אשר סגרה את התיק מחוסר ראיות , אני מיצידי שכחתי מהענין והמשכתי בחיי הרגילים ואפילו עברתי לגור בעיר אחרת , לתדהמתי לפני מספר ימים קיבלתי מבית משפט תביעה על גרימת נזק לאדם כאילו אני הכיתי אותו דבר שהוא שקרי ולא נכון אלא להיפך הדבר פניתי לעורך דין כי אני לא יודע מה לעשות במצב זה ולתדהמתי הבנתי כי הכניסו אותי לצרה שאני לא מעונין בה . מה עושים תעזרו לי איך יוצאים מזה ....?

למעלה