תביעת נזיקין

נסיכה 101

New member
תביעת נזיקין

שלום לפניי שלושה חודשים השותפה שלי לדירה במהלך ויכוח תפסה לי את היד וריסקה לי אותה, בעיקבות האירוע עברתי ניתוח מאוד קשה אני מיסתובבת עם ברזלים שמחוברים לי ליד וכניראה אצתרך לעבור עוד ניתוח היא בת 24 גרה לבד בארץ סטודנטית איין לה מישפחה פה בארץ כל כמה שנים מחליפה דירה בשכירות כניראה המישטרה סגרה את התיק נגדה ולא מצאה עיניין להמשיך בתביעה אני רוצה להגיש נגדה תביעת נזיקין לימנוע יציאתה מהארץ וליטבוע מימנה את כל הנזק הכספי שהיא גרמה לי והסבל הנפשי , השאלה שלי אייך אני עושה את זה כי ע"פ בירורים עם מספר עו"ד והם לא מוכנים לקחת את התיק כי איין לה כסףובמידה וניזקה בתביעה לא יהייה להם את האחוז שלהם ,האם אני יכולה לגשת לבית המישפט לבד ולייצג את עצמי (ואם כן מה התהליך ). האם יש מישרדיי עו"ד שכן יש מצב שיכולים לקחת תיק כזה .

תביעת נזיקין

שלום רב, אכן יש עו"ד שיהיו מוכנים לטפל במקרה, בד"כ מבקשים אחוז מהסכום הסופי ובנוסף, סכום קבוע למקרה שלא תהיה בכלל זכייה במשפט. יצוג עצמי את יכולה לעשות בבימ"ש לתביעות קטנות, אבל גבול הסמכות שם לא ממש מתאים לך, היות ונראה כי הנזק הוא גבוה. יש גם גופים שנותנים סיוע משפטי בחינם או בעלות מסובסדת. בברכה

barakshany

New member
הערה:

בית משפט לתביעות קטנות לא מפצה על נזקי גוף כלל וכלל.

brcd

New member
הערה

בית משפט לתביעות קטנות כן יכול לפצות על נזקי גוף במסגרת גבול סמכותו. מקרה זה אינו מתאים לשם כי הנזק גדול, יחסית, וגם אם לא נותרה נכות הפיצוי יעלה על גבול סמכות בימ"ש לתביעות קטנות. אפשר לייצג עצמך לבד (אם כי מאוד לא מומלץ) גם בבית משפט שלום רגיל. במקרה זה, ייתכן שלא תהיה הגנה כלל

למעלה