תביעת נזקי גוף

תביעת נזקי גוף

שלום רב! יש לי עו"ד שמטפל לי בתביעת נזקי גוף מול חברת ביטוח הוגשה כבר כתב תביעה ויש מועד למשפט כששאלתי את העו"ד כמה הם (כאילו אנחנו) דורשים אז הוא ציין בפניי שבכתב תביעה בנזקי גוף לא מציינים סכום תביעה וכל פעם שאני מעלה תשאלה הזאת הוא מתחמק לתת לי סכום לא מוזר מידיי? אז מה בעצם תובעים?

תביעת נזקי גוף

שלו רב, לא מוזר בכלל! נזקי הגוף מתחלקים לשניים בכתב התביעה, הפסדי עבר, כאלה שניתן לחשב אותם עד להגשת התביעה- והם נקובים בסכום, ונזקי העתיד, כאלה שלא ניתן עדיין לחשב אותם בהעדר נתונים, שיתווספו לתיק רק לאחר שהוא יתחיל למעשה להתנהל, ואז רק מציינים אותם מבלי לנקוב בסכום. בברכה,

איזה נתונים?

רופא מומחה בדק אותי והמליץ 10% נכות בימים אלה קיבלתי הצעת פשרה מהביטוח שטרם הלכתי לשמוע איך אוכל לדעת האם כדאי לקבל את ההצעה או שהיא נמוכה מידיי ולסרב לה? איך יודעים מה לדרוש? איפה אני עומד?

איזה נתונים?

שלום רב, הנתונים הם הנכות הרפואית, הנכות התפקודית, יכולת השתכרות, הוצאות, כאב וסבל.... כשתקבל הצעה עורך הדין יסביר לך, וימליץ אם לקבל או לא. בברכה,

bikerman

New member
לאחר שלי המליצו על 5% נכות מטעם

רופא מומחה מוסכם עלי ועל חברת הביטוח,הלכתי לרופא מומחה לא קשר ע"מ לוודא את אמינות הרופא הראשון ולקבל חוו"ד שניה. אמנם עולה משהו בסביבות 600 ש"ח אך שווה בשביל השקט הנפשי.

למעלה