תביעת ענק:היהודים גנבו טריליונים ביציאת מצרים

גידעון1

New member
תביעת ענק:היהודים גנבו טריליונים ביציאת מצרים

נתקלתי בזה במקרה וכמעט נפלתי מהכסא מרוב צחוק. "דיקן פקולטה למשפטים במצרים מגבש את הראיות נגד העם היהודי; היקף התביעה: 1,125 טריליון טון זהב; הצעת פשרה: לפרוס החוב לאלף שנה." מה אתם אומרים, כדאי לישראל להסכים לפשרה? לכתבה המלאה

בואנה, זו כתבה עתיקת יומין ../images/Emo6.gif

מה שנראה לי מוזר כשנתקלתי בסיפור הזה - מדוע הוא נטפל לזהב ולא מתחשבן עם היהודים על רצח העם שהם ביצעו בבכורות מצריים?

גידעון1

New member
אגב עולה כאן שאלה אחרת לא פחות מעניינת

אם על כל יהודי העולם להכיר בחוב ההסטורי הזה אז האם על מוסלמי העולם להכיר בזכותו ההסטורית של העם היהודי להתיישב בארץ ישראל?

חחחח גדעון איפה אתה נתקל בדברים האלה? ../images/Emo6.gif

זה ישן לאללה, אני זוכר שבזמנו נתקלתי בזה וחשבתי שזה סוג של בדיחה. ולחשוב שנותנים לגו'קר כזה להיות דיקאן פקולטה למשפטים...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ג-ד-ו-ל

1. זה נותן זכת הסטורית לבני ישראל על ישראל. 2. ישראל יכולה לתבוע את מצרים, על כך שהעבידו את ישראל בפרך, ורצחו את בניהם הזכרים... 3. אשכרה מטומטם הדיקן הזה

DIGITAL MAN

New member
אין שום בעיה, רק שיעבדו 210 שנה בישראל

ונשלם להם, עם מה שישראל יצאה ממצרים, זה שכר עבודה שלט שולם במשך אותה תקופה של עבודות פרך רוצים את הכסף אין בעיה נעביד אותם בפרך 210 שנה ויקבלו משכורת. פייר אינף מצידי

mike00

New member
../images/Emo207.gifקצת תרבות פלשתינית....

"אחי, העושקים חצו את הגבול - ולכן מתחייב הג'יהאד ומתחייבת ההקרבה / ... / שלוף את חרבך מנדנה, ואל לה להיכנס לנדנה / ... / אחי, בירושלים אחות לנו, והשוחטים הכינו לה סכיני-שחיטה / ... / אחי, קום אל קיבלת המזרח, ונגן על הכנסיה והמסגד / ... / אחי, החברות צמאות ללחימה ... / נשק לשהיד על אדמתה, שקרא בשמה: "אללה", ומת / פלסטין, את גבולייך יפדו הצעירים, ויתעלו הפידאי [מקריב-עצמו] והפדוי / פלסטין, חזותינו יגנו עלייך - ולכן, או חיים או מוות." אלה כמה שורות מהשיר שלקוח מהפואמה הפלסטינית המפורסמת של עלי מחמוד טה שמופיעה גם בספרי לימוד פלשתינים.... יחי השלום

mike00

New member
אני מנסה לחשוב מה היה קורה אם היו שירים בעלי

מסר דומה אצלנו בתכנית הלימודים של משרד החינוך.....מעניין מה ד"ר אלטיבי היה אומר... איך זה שביאליק לא מצא לנכון לכתוב שיר בסגנון כזה?מה היו אומרים עליו אם היה כותב שלום רב שובך שאהידה נחמדת?

למעלה