תביעת רשות מקומית בתביעות קטנות, זכייה, וערעור:

makiko

New member
תביעת רשות מקומית בתביעות קטנות, זכייה, וערעור:

שלום,

תבעתי רשות מקומית על חוסר שירותיות (הבאתי הוכחות, צילומים וכו').
זכיתי בתביעה. השופטת ציינה שהרשות התרשלה במתן שירות לאזרח. הרשות המקומית סירבה לכל סוג של פיצוי / מו"מ. השופטת, בסופו של דבר נתנה תוקף של פסק דין.

כעת הרשות המקומית הגישה בקשה לערעור בית המשפט המחוזי.

אין בכוונתי לקחת עו"ד או להלחם במגרש של הגדולים, הן מפני שזה מצריך התעסקות ויש כאן סיכון כלכלי.

א. מהן האפשרויות שעומדות בפני כעת?
ב. האם ניתן להגיש בקשה לביטול פסק הדין ('לקפל את הזנב')?
ג. האם ישנן עו"ד מטעם הגנת הצרכן / נגד התנהלות מקומות, אשר מוכנים לנהל משפט כזה מטעם עצמם? (והסיכון ירד ממני?)

אני מניח שהרשות המקומית לא תוותר, ותעשה הכל בכדי לבטל את פסק הדין הזה, כיוון שזה פותח פתח לתביעות אלפי אזרחים כלפיהם.

תודה

מור893

New member
קודם כל מזל טוב

אין לי הרבה תשובות בשבילך , אבל אם תוכל לעלות פה את פסק הדין מכיוון שיש מעט מאוד פסקי דין בנושא הזה אני מכיר רק אחד .

בית המשפט ביקש ממך להגיב?

א. יכול להיות שידחו את הבקשה על הסף.
&nbsp
ב. אם תתבקש להגיב - אתה יכול להגיב בעצמך, תסביר מה קרה, ותתנגד.
&nbsp
בכל שלב אם תראה שבית המשפט נוטה לכיוונם, תוכל להסכים לביטול פסק הדין. הם לא יתנגדו הרי.

makiko

New member
הם הגישו 2 בקשות: בקשת רשות ערעור ובקשה לעיכוב ביצוע

קיבלתי את האפשרות להגיב תוך 5 ימים.
כמו כן, הם פתחו תיק, ביקשו לבטל את פס"ד ולחייב אותי בהוצאות ההליך ובשכ"ט עו"ד. נקבע דיון לתחילת ינואר במחוזי.
&nbsp
מה עושים???

5 ימים? מה קרה?

ממליץ להתייעץ עם עו"ד בצורה מסודרת. בינתיים, אם בא לך את מוזמנת לשלוח לי במייל את פסק הדין, בקשת רשות הערעור וההחלטה להגיב. אסתכל.
&nbsp
[email protected]

makiko

New member
הם הגישו 2 בקשות: בקשת רשות ערעור ובקשה לעיכוב ביצוע

קיבלתי את האפשרות להגיב תוך 5 ימים.
כמו כן, הם פתחו תיק, ביקשו לבטל את פס"ד ולחייב אותי בהוצאות ההליך ובשכ"ט עו"ד. נקבע דיון לתחילת ינואר במחוזי.
&nbsp
מה עושים???

למעלה