תבלין לשווראמה

yaacovatar

New member
תבלין לשווראמה

מתכון לשווראמה -------------------------------------------------------------------------------- שלום שמי יעקב ואני מחפש ממי שיודע איך אפשר להשיג תבלין לשווראמה. אני גר בניו יורק וחושב לפתוח מין פינת פאלאפל ושווראמה וחיפשתי את הכנת התבלין ולא הצלחתי. אים יש מישהוא שיכול לעזור לי להשיג אותו תבוא עליו ברכה תודה יעקב
 

Master Stav

New member
שאלתי מכר שיש לו שווארמיה

הוא מערבב כמון עם כורכום ופפריקה מעט שמן ומקפיד על אחוז גבוה של שומן כבש בינות לחתיכות הבשר המסתובבות ..... שיהיה בהצלחה ....שם ... קרא לזה : The carnivore pastry shop אולי נעשה תחרות בפורום לעיצוב לוגו עבור הפינה ..... אבל תתמקד ...לא צריך פלאפל ...לך על שווארמה וקבאבים ... סלטים טריים חמוצים טובים ופיתות בשרניות שלא נקרעות !!!
 

bigjack

New member
תיצור קשר טלפוני או במייל עם חברת תבלינים

גדולה מישראל כמו תבליני פרג או תבליני מיימון לדוגמא ותבקש מהם אפשרות לרכישת מרוכזת (כי תצטרך עוד הרבה תבלינים לפלאפל ולסלטים) כולל מישלוח לחו"ל....ואגב יש היום תערובות מוכנות לשווארמה שאני משתמש בהם כבר הרבה שנים והן נהדרות. אם אני מצליח לקנות בגדים בארה"ב מחנות שלא שולחת לישראל דרך חברה מתווכת שזו העבודה שלה אז אני בטוח שגם אתה תוכל לעשות אותו הדבר רק לכיוון ההפוך. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע מה החוקים לגבי הכנסת תבלינים לארה'ב......לא היית רוצה להסתבך שם עם החוק בגלל תבלין שווארמה
לגבי מתכון לשווארמה אז הכי חשוב זה בשר איכותי......או הודו אדום או כבש או עגל או "פרגיות" (בשר ירכים של עוף) או מעורב מהכל....רצוי לתבל את פרוסות הבשר מראש ואז לסדר שכבות של בשר מתובל ושכבות של בשר איכותי טחון שמתובל בבצל קצוץ ופטרוזיליה וצנוברים ושכבה דקה של שומן כבש וככה שכבה אחרי שכבה עד לגובה הסופי שהשכבה האחרונה חייבת להיות שומן כבש בנדיבות. אפשר גם להכין רק משכבות של פרוסות בשר מתובלות ולמעלה שומן כבש. ופיתות יש לך מאיפה להשיג שם? מאחל לך המון בהצלחה
 

sim lev

New member
תבלין שוארמה

פריקה מתוקה,,כמון,קורקום,מעט פילפל שחור,לערבב עם שמןן ולימרוחח עםם ממייבברשת על כל שיכבת בשר מכל הכיוונים אפשר להניח במקרר לכמה שעות או ללילה,כמובן שיש להוסיף מלח לפי הצורך.העיקרון הוא בשר שמן ואם זה שארמה של ירך הודו אז חייבים לשמן טוב שלא יצא יבש,יש מהדרין ושמים שומןן כבש בין השכבות או רק בסוף השיפוד.
 
למעלה