תבל

rellyo

New member
תבל

בוקר טוב לכולם. מעניין אותי לדעת אם זה קרה גם לכם: התחברתי לתבל ל-3 חודשים למבצע מאוד משתלם, אחרי 3 חודשים הם הפסיקו את המבצע, וכמובן בלי להודיע הם התחילו לגבות ממני תשלום מלא. אחרי דין ודברים נכנסתי לעוד מבצע וכרגע שוב הוא נגמר והתשלום עכשיו עומד על 247 ש"ח. מה ש"מטריף" אותי הוא שאני יודעת שיש המון אנשים שמשלמים פחות, ושזה רק בגלל שאני לא צועקת ומאיימת. אז מה אתם חושבים?

מאיר פ

New member
תבל

גם אני מנוי של "תבל". אני מניח שברשותך ממיר דיגיטאלי והמחיר שנקבת הוא לגבי צפייה לכל הערוצים. כעת, המחיר לחבילת הבסיס הוא כ-165 ש"ח. אם את רוצה ערוצים נוספים הם בתשלום. תעשי את החשבון הסופי ותתקשרי ל"תבל" לסיכום התשלום. ככלל, כולם חוגגים עלינו. אם לא מתעוררים בזמן אזי מיד מחייבים אותך בתשלום המרבי. לידיעת הגולשים, גימלאים זכאים ל-10 אחוז הנחה על חבילת הבסיס הבלב.

odedg

New member
שלום rellyo !

היי, האם ראית את תנאי המבצע שהזכרת או רק שמעת מנציג שירות? לאיזה חבילה הצטרפת?

rellyo

New member
תבל

קודם כל, תודה על התגובות. ועל המבצע שמעתי רק מנציג השירות. החבילה כוללת את כל הערוצים (מאחר וכמובן שאת הערוצים הטובים חייבים לקנות ביחד)

alonpaz

New member
תעברי ליס - אני מרוצה מהם ויש ..

מבצעים למצטרפים - לא תפסידי אני מאמין.

מאיר פ

New member
ערוצי טלויזיה

בבית, אנו מחוברים ל"תבל". כשעברנו ל"תבל דיגיטלי" זכינו במבצע לכמה חודשים במחיר נמוך מאשר בחבילת הבסיס בממיר האנולוגי ויכולנו לצפות באין סוף ערוצים (רבים ממש גרועים). עכשיו בחרנו מספר ערוצים, בנוסף לחבילת הבסיס, וכמובן שמשלמים יותר. גם בלויין יש מבצעים ואחר כך חוזרים למציאות. בסופו של דבר המחירים די דומים. כגולש, אני שם לב שיש תלונות כלפי חברות הכבלים והלווין. אגב, לפני כמה ימים היו לנו בעיות קליטה שנבעו מכך שהחיבור לאנטנה היה רופף לאחר שהטלוויזיה הוזזה הצידה, ולא באשמת "תבל".

למעלה