תבניות אפייה

כרמלה2

New member
תבניות אפייה

היי לכולם. אני גולשת חדשה בפורום. רציתי לשאול איזה תבניות צריכות להיות במטבח בתור הבסיס לאפייה? האם תבניות סיליקון עדיפות על תבניות טפלון?

את האמת

אני מעדיפה תבניות רגילות על פני סיליקון בתור בסיס לדעתי צריך תבנית עגולה מתפרקת גודל 26 תבניות לאינגליש קייק זה בתור התחלה ולאט לאט אפשר תמיד לשדרג לתבנית למאפינס לתבנית קוגלהוף ועודדדד

כרמלה2

New member
היי זהבית.

ראשית, תודה על התשובה המהירה. אם אני רוצה שלוש תבניות עגולות, שתיים לאינגליש קייק ושתי תבניות מרובעות למשל. איזה מספרים של תבניות צריך לקנות?

תבניות עגולות

כדאי 24, 26 ו- 28 וכדאי שהן תהיינה מתפרקות לגבי האינגליש קייק אני חושבת שזה גודל סטנדרטי ותבניות מרובעות יש לי מפיירקס לא מטפלון לגבי הגודל שלהן אני לא יודעת בדיוק לומר

כרמלה2

New member
תבניות

ראיתי את התגובה שלך באימייל. לוקח הרבה זמן עד שהתגובה מופיעה בפורום. אם כך אז צריך להכין ת'ארנק. הייתי אתמול בקוק סטור וגם בפור שף. זה אחד ליד השני בקרליבך. היא הראתה לי פטנט שלא ידעתי עליו בתבנית המתפרקת. פעם ה"מסילה" של התבנית הייתה בעיגול שמקיף אותה, וכל הזמן היה צריך לנסות הרבה פעמים להכניס את תחתית התבנית בדיוק למסילה שבדופן. היה צריך שלושה אנשים בשביל זה. אחד מחזיק את התבנית, השני את הדופן והשלישי סוגר ת'קפיץ
היום המסילה בנויה על התחתית. פשוט מניחים את הדופן העגולה על התחתית וסוגרים את הקפיץ.

יש במקומות כמו מגה בעיר

תבניות עגולות זולות אומנם לא איכותיות אבל בהחלט עושות את העבודה לאחר שקניתי תבנית באיזה 150 ש"ח שהחלידה אחרי כמה שימושים קניתי ב 30 ש"ח אחת פשוטה שעושה את העבודה וגם לא כואב הלב אם קורה לתבנית משהו

כרמלה2

New member
בפור שף תבנית מס' 28

עולה 92 שקל או 98 אני כבר לא זוכרת, כך שצריך ארנק תפוח בשביל לעשות שם קניות. יש להם מחבת מחורצת, שייקר טוב וכפות לערבוב אוכל חם. גם שמן זית איטלקי עם תבלינים בפנים. רוצה לקנות לפסח בקבוק אחד. ראיתי בסוף ההודעה שלך שאת מבשלת לפי הזמנה. טוב לדעת אם אצטרך פעם.

כרמלה2

New member
יש תבניות חד פעמיות מקרטון

וראיתי באחד הפורומים שהן הכי בריאות. זה עולה קצת יותר מהחד - פעמיות הרגילות.

כרמלה2

New member
תודה קרנושי

בשבוע האחרון התמכרתי לפורום מתכונים ,סלטים ומנות ראשונות וקינוחים. כל הזדמנות אני ליד המחשב. גיליתי בלוגים לאוכל שלא ידעתי שהם קיימים. לא זוכרת לכמה בלוגים נרשמתי מרוב התלהבות.את הבלוג שלך הכי אהבתי כי יש שם אוכל קצת מטוגן או מבושל ואחר כך לתנור.ואני כל כך אוהבת אוכל אפוי. רוצה להגיד לך תודה רבה על ההשקעה התמונות והכל.

כרמלה2

New member
אשלח לך קישור לתבניות הקרטון

כשהבת שלי תחזור הבייתה. לא יודעת לעשות קישור בעצמי.

מאקי

New member
אתן מוזמנותלאתר של סו שף דרך החתימה שלי

יש יופי של תבניות איכותיות במחירים מעולים וניתן לאסוף בחיפה או בהרצליה או לשלם עבור משלוח ואפרופו מחבתות.. היגיעו מחבתות טיטניום שכלום לא נדבק כלום לא נשרף ומתנקות בשניה. והצופר? יש לגולשי פורום הנחה של 15.5 אחוז.. יענו המעמ עלי. רק אל תשכחו לצרף את הדף הזה להזמנה (קופי פייסט) או להביא אותו איתכם לחנויות. מראש אומרת לא יתנו למי שאין כי זה מבצע פורמיסטי..... ורק למי שלא מתבייש להגיד אני חבר פורום ולהוכיח.. אז יש ולגבי האאלה שלך... סחיקון או טפלון... תלוי למה. באמת שכן. לעוגות צורניות אני משתמשת רק בסיליקון בגורף גם ללחמניות ולמוסים ולאפות רגיל יש לי סט תבניות אמריקאי של בייקרסיקרט כבר 3 שנים עובד כמו משוגע. לא חלודה ולא נזילות ומתנקה בקלות שלי זה הכי חשוב.

למעלה