תבניות ליצור מוצר משרף אפוקסי

• פותח הנושא shyg
  • פורסם בתאריך

shyg

New member
תבניות ליצור מוצר משרף אפוקסי

היי לכל המעצבים אני מעוניין לייצר מוצרים משרף אקרילי או שרף אפוקסי או פולימר פלסטי... משהו מהמשפחה הזו. מכיוון שאני טירון בנושא ואין לי כמעט ניסיון, אשאל כמה שאלות: 1. איך והיכן אני יכול לקנות חומרים כאלה? 2. האם אלו חומרים יקרים? 3. האם יש אפשרות לעשות יציקות מחומרים כאלה לתבניות גבס? 4. האם יש אפשרות ליצור תבניות רב פעמיות ליציקת חומרים כאלו בעצמי (הבנתי שיצור תבנית לפלסטיק לסוגיו עולה הון עתק...) צירפתי תמונה שמצאתי ברשת של תכשיט משרף אקרילי, זה נראה לי כמו משהו שיצא מתבנית אם יש למשהו השגות אות רעיונות בנושא, אשמח לשמוע תודה רבה מראש על העזרה שי

חומרים לתבניות

1. חלקם ברשתות הרגילות- אייס וכד', חלקם בחברות המתמחות בכך, יש אחת טובה בדיוק מול גני התערוכה- שיש להם הכל. 2. כן. 3. אפשרי, תלוי מה הצורה והאם ניתן לחלוץ אותה מהגבס..... 4.בהחלט. בהצלחה, יפעת שגב קונספט

shyg

New member
תודה+עידכון

היי יפעת ותודה על התשובה בנתיים מצאתי יבואן בחיפה שמתעסק עם חומרים כאלה ובשיחת טלפון הוא אמר שיש לו גם פתרונות ליצירת תבניות מחומרים שונים ולאו דווקא מגבס, אם זה מעניין אותך אני יעדכן אותך בנושא. אולי תוכלי לומר לי מה שמה של החנות שמול גני התערוכה, אני אתעניין גם אצלם. תודה שי

למעלה