תבניות סיליקון

מאגר

New member
תבניות סיליקון

כיצד אפשר למנוע הידבקות של המפינס לתבנית מפינס שושנים מסיליקון
תודה למשיבים יש להם ניסיון
 

bali

New member
מנהל
2 דברים יעזרו

1. לשמן את השקעים היטב עם תרסיס שמן (נכון, בעקרון לא אמורים לשמן תבניות סיליקון, אבל דוגמאות מורכבות כמו שושנים אני כן משמנת, ליתר בטחון).
2. לתת למאפינס להתקרר לגמרי לפני שמוציאים אותם מהתבנית. כשהעוגה חמה היא מתפוררת יותר, כשהיא מתקררת היא גם מתייצבת יותר.
 

Justacook

New member
אני לא יודע אם השימון נדרש

אבל מנסיוני קריטי לחכות שהמאפינס יתקררו, זה מקל מעוד על השחרור מהתבנית.
בנוסף לשחק קצת עם התבנית ולמתוח אותה לצדדים בעדינות יכול לעזור לשחרור המאפינס.
 

bali

New member
מנהל
בתבניות עם דוגמאות מורכבות והרבה חריצים

ממש עדיף לא לקחת צ'אנס וכן לשמן. וכמובן לקרר היטב את המאפינס/עוגה לפני שמשחררים מהתבנית כמו שגם אתה אמרת.
 

Justacook

New member
בסופו של דבר

מה שעובד עובד, כל עוד זה לא שמן עם טעם דומיננטי אני לא רואה סיבה לא להשתמש גם.
מה כבר יקרה? המאפינס יצאו יותר בקלות? אוי לא...
 
למעלה