תבנית אפייה + סיליקון?

Zikokin

New member
תבנית אפייה + סיליקון?

1. יש לנו תבניות אפייה ישנות, שרוטות, כנראה מטפלון, ולכן מקום באשפה,
אנו צריכים שתי מידות של תבניות אפייה עגולות, אבל לא זוכרים את המידות,
מה בד"כ מקובל? 24 ו 26? 28?

2. האם כל תבניות האפייה העגולות מצופות טפלון/חומר None Stick כלשהו?
מעדיפים מאוד לא טפלון, אבל האם זה פרקטי בכלל תבנית אפייה (לא מסיליקון) ללא חומר ציפוי כלשהו?

3. לא מבינים בתחום הנ"ל כלום מבחינה חנויות וחברות,
מישהו יכול לציין שם של רשת חנויות מפורסמת מאיזור המרכז (לגעת באוכל? ראיתי שבהום סנטר יש גם),
וגם שם של חברה של תבניות, שאפשר לרכוש בלב שקט ללא בדיקות? (נעמן?)

4. בנוסף, מישה יכול לציין שם של חנות + חברה של תבניות סיליקון איכותיות (כולל כאלו שאפשר להקפיא אותן)?
גם בנושא הסיליקון אין לנו מושג, אבל אם כבר רוכשים, אז שהחומר יהיה מצויין.

תודה רבה.
 
תבניות אפיה מסיליקון

לא רשמת את אזור מגוריך , לכן אם את גרה בת"א תיכנסי לחנות בשם 4שף קרליבך 9 ת"א.

לדעתי את צריכה מס' 24 ו 28.
 

חנהפ

Active member
לא רואה סיבה להקפיא לאורך זמן תבנית סיליקון

גם כשאני מקפיאה איזה מוס בתבנית סיליקון, כשהוא קפוא אני מחלצת מהתבנית (שתהיה זמינה לדברים אחרים) ואורזת את המוס המעוצב היטב.
יש תבניות טובות בפעמית סטור (צבע חמרה)
 
למעלה