תבנית של דמות מישהי יודעת איפה אפשר להשיג
N net the jet New member 20/5/05 #2 כתבנו על זה לפחות 4 פעמים ביומיים האחרונים. אין לקנות אך אפשר לעשות לבד. תחפשי גם בפורום השני, וגם כאן, אני הסברתי אתמול למשהיא איך בדיוק לעשות.
כתבנו על זה לפחות 4 פעמים ביומיים האחרונים. אין לקנות אך אפשר לעשות לבד. תחפשי גם בפורום השני, וגם כאן, אני הסברתי אתמול למשהיא איך בדיוק לעשות.
ש שלי שלי שלי New member 20/5/05 #4 קראתי אבל אני רוצה תבנית! ראיתי שיש ואני רוצה לקנות. זה מה ששאלתי.
א איילת נתנאל New member 20/5/05 #5 האמת שבארץ אין לי מושג איפה קונים אפשר פשוט להתקשר לחנויות ולשאול. לי יש חברה בקנדה שמספקת לי ציוד מסוג זה...
האמת שבארץ אין לי מושג איפה קונים אפשר פשוט להתקשר לחנויות ולשאול. לי יש חברה בקנדה שמספקת לי ציוד מסוג זה...
א איילת נתנאל New member 21/5/05 #7 זה על בסיס טובה אישית... והיא לא מגיעה לכאן בתכיפות. אבל אם יש לך חברים שגרים בצפון אמריקה, נסי דרכם.
זה על בסיס טובה אישית... והיא לא מגיעה לכאן בתכיפות. אבל אם יש לך חברים שגרים בצפון אמריקה, נסי דרכם.
N net the jet New member 21/5/05 #8 אם את רוצה להזמין, אז הכי טוב מאנגליה, יש המון חנויות ברשת, המשלוח מהיר ולא יקר ! תנסי ב www.jane-asher.co.uk אוwww.sugarshack.co.uk
אם את רוצה להזמין, אז הכי טוב מאנגליה, יש המון חנויות ברשת, המשלוח מהיר ולא יקר ! תנסי ב www.jane-asher.co.uk אוwww.sugarshack.co.uk
י י ל ד ו ד י ת New member 22/5/05 #10 זה נחשב יקר? כי נראה לי די זול, לא? האם הזמנת מאצלה? כמה עולה המשלוח לארץ ומה הפרוצדורה? אגב, בכלל יש שם מליון דברים מדליקים, ולא נראים יקרים האם יש להשיג אותם בארץ?
זה נחשב יקר? כי נראה לי די זול, לא? האם הזמנת מאצלה? כמה עולה המשלוח לארץ ומה הפרוצדורה? אגב, בכלל יש שם מליון דברים מדליקים, ולא נראים יקרים האם יש להשיג אותם בארץ?
י י ל ד ו ד י ת New member 22/5/05 #11 הזמנתי לי תבנית פנים../images/Emo2.gif אני מקווה שזה לא יצא נורא יקר עם המשלוח... עכשיו אני ממש חייבת קורס פיסול
הזמנתי לי תבנית פנים../images/Emo2.gif אני מקווה שזה לא יצא נורא יקר עם המשלוח... עכשיו אני ממש חייבת קורס פיסול
H Hun1 New member 22/5/05 #12 מצטערת שאני עונה רק עכשיו לא הזמנתי ממנה אף פעם אבל תמיד מומלץ לעשות סקר בין אתרי האינטרנט השונים. אצלה פשוט נתקלתי בתמונה של תבנית הפנים. מקווה שאכן לא יצא לך יקר מדי.
מצטערת שאני עונה רק עכשיו לא הזמנתי ממנה אף פעם אבל תמיד מומלץ לעשות סקר בין אתרי האינטרנט השונים. אצלה פשוט נתקלתי בתמונה של תבנית הפנים. מקווה שאכן לא יצא לך יקר מדי.
י י ל ד ו ד י ת New member 22/5/05 #13 ../images/Emo4.gif אני ממש דפוקה. לא עשיתי בדיקה בכלל - ממש לא מתאים לי מזל שיש עוד שלב אחד לפני אישור ההזמנה - שבו היא שולחת אימייל וצריך לאשר כרטיס אשראי (עוד לא נתתי שום אמצעי תשלום) אני אעשה חיפוש באמת. אוף למה אין בארץ
../images/Emo4.gif אני ממש דפוקה. לא עשיתי בדיקה בכלל - ממש לא מתאים לי מזל שיש עוד שלב אחד לפני אישור ההזמנה - שבו היא שולחת אימייל וצריך לאשר כרטיס אשראי (עוד לא נתתי שום אמצעי תשלום) אני אעשה חיפוש באמת. אוף למה אין בארץ
S SIKU New member 22/5/05 #14 תנסי בחנות למלאכת יד אני מצאתי תבנית שמיועדת להכין פיה מפימו יש תבנית לכנפיים ולפנים. (מצאתי אותה היום והיא עולה 6 ש"ח) אבל לדעתי אין סיבה שהיא לא תעבוד טוב עם בצק סוכר.
תנסי בחנות למלאכת יד אני מצאתי תבנית שמיועדת להכין פיה מפימו יש תבנית לכנפיים ולפנים. (מצאתי אותה היום והיא עולה 6 ש"ח) אבל לדעתי אין סיבה שהיא לא תעבוד טוב עם בצק סוכר.