תבשילי בשר בקר (?)
עד כה בישלתי תבשילים שונים ובהם גם דגים, בשר עוף והודו.
הידע שלי בבשר בקר הוא רק בתבשילי בשר טחון (ממולאים, לזניה בשרית ועוד).
מעוניין ללמוד לבשל תבשילי בשר בקר (בבישול ובתנור).
1. איך אפשר ללמוד מהם החלקים השונים של הבקר? אילו מהם מומלצים לתבשילים השונים?
2. מעוניין בהמלצה על מתכונים לתבשילי בשר בקר גם באינטרנט (למשל אתר מומלץ) או מקור אחר כמו ספר בישול מומלץ.
3. כאשר אני קונה בשר טחון ורוצה שיטחנו לי במקום, איזה חלק של הבקר מומלץ לקנות (לדוגמה עבור ממולאים, לזניה בשרית).
תודה רבה
עד כה בישלתי תבשילים שונים ובהם גם דגים, בשר עוף והודו.
הידע שלי בבשר בקר הוא רק בתבשילי בשר טחון (ממולאים, לזניה בשרית ועוד).
מעוניין ללמוד לבשל תבשילי בשר בקר (בבישול ובתנור).
1. איך אפשר ללמוד מהם החלקים השונים של הבקר? אילו מהם מומלצים לתבשילים השונים?
2. מעוניין בהמלצה על מתכונים לתבשילי בשר בקר גם באינטרנט (למשל אתר מומלץ) או מקור אחר כמו ספר בישול מומלץ.
3. כאשר אני קונה בשר טחון ורוצה שיטחנו לי במקום, איזה חלק של הבקר מומלץ לקנות (לדוגמה עבור ממולאים, לזניה בשרית).
תודה רבה