תבשילי בשר בקר (?)

תבשילי בשר בקר (?)

עד כה בישלתי תבשילים שונים ובהם גם דגים, בשר עוף והודו.
הידע שלי בבשר בקר הוא רק בתבשילי בשר טחון (ממולאים, לזניה בשרית ועוד).

מעוניין ללמוד לבשל תבשילי בשר בקר (בבישול ובתנור).

1. איך אפשר ללמוד מהם החלקים השונים של הבקר? אילו מהם מומלצים לתבשילים השונים?
2. מעוניין בהמלצה על מתכונים לתבשילי בשר בקר גם באינטרנט (למשל אתר מומלץ) או מקור אחר כמו ספר בישול מומלץ.
3. כאשר אני קונה בשר טחון ורוצה שיטחנו לי במקום, איזה חלק של הבקר מומלץ לקנות (לדוגמה עבור ממולאים, לזניה בשרית).

תודה רבה
 

חנהפ

Active member
האמת שגיגול בשר בקר חלקים שימוש, יתן לך

רשימת נתחים ולמה הם מתאימים, למשל כתף, פילה מדומה יתאימו לצלי בבישול ארוך עם נוזלים
לרוב טוחנים צלעות
צוואר -בישול ארוך מאוד -מתאים לחמין, למשל
נתחי פרימיום לסטיק ועוד -אנטרקוט סינטה וכמובן הנתח -פילה אלה מתאימים לבישול צליה טיגון קצרים
אבל יש עוד הרבה נתחים וכדאי לגגל ולהחליט מה מתאים
 
למעלה