Master Stav
New member
תבשיל אסאדו סמיך
מתכון שקיבלתי מחבר ארגנטינאי שנוהג להזמין אותי פעם בשנה למה שהוא קורא ערב של......קרניבור דה ל מו מו או בתרגום לבלונדיניות ...ערב בו אנו מפרקים כמויות אדירות של בשר ...צ`ימצורי ...יין אדום ....והרבה צחוקים .... המתכון הזה הינו משהו שעושים ככה שיהיה בבית בימים קרים . החומרים הדרושים: ( בערך 5 קילו תבשיל סמיך ואיכותי ) 2 כוסות שעועית לבנה מושרת ומותפחת 1.5 ק"ג אסדו עם עצם חתוך לצלעות גר` פיטריות שמפניון שלמות 4 כפות ציר בקר 1/2 כוס שמן סויה 5 בצלים יבשים200 5 תפוחי אדמה 2 שורשי פטרוזיליה 3 שורשי סלרי 1 כוס יין אדום 1 כף ציר עוף 1 כף פלפל שחור גרוס 2 ראשי שום חתוכים לרבעים 2 כפות רוזמרין אופן ההכנה בסיר גדול לחמם את השמן ולטגן את האסדו,להוסיף את הבצל ולטגן עד גוון זהוב. להוסיף את התבלינים ולערבב היטב, להוסיף את היין ולערבב. את השעועית יש לבשל ב 3 ליטר מים להוסיף את השעועית עם המים לבשר והבצל. להוסיף את ראשי השום. את התפ"א שורש הפטרוזיליה ושורש הסלרי יש לחתוך לרבעים ולהוסיף לתבשיל. להביא לרתיחה ולהוסיף את הרוזמרין.לטעום ולהשלים טעם,להוסיף את הפיטריות ולבשל על אש נמוכה כ שעה וחצי.
מתכון שקיבלתי מחבר ארגנטינאי שנוהג להזמין אותי פעם בשנה למה שהוא קורא ערב של......קרניבור דה ל מו מו או בתרגום לבלונדיניות ...ערב בו אנו מפרקים כמויות אדירות של בשר ...צ`ימצורי ...יין אדום ....והרבה צחוקים .... המתכון הזה הינו משהו שעושים ככה שיהיה בבית בימים קרים . החומרים הדרושים: ( בערך 5 קילו תבשיל סמיך ואיכותי ) 2 כוסות שעועית לבנה מושרת ומותפחת 1.5 ק"ג אסדו עם עצם חתוך לצלעות גר` פיטריות שמפניון שלמות 4 כפות ציר בקר 1/2 כוס שמן סויה 5 בצלים יבשים200 5 תפוחי אדמה 2 שורשי פטרוזיליה 3 שורשי סלרי 1 כוס יין אדום 1 כף ציר עוף 1 כף פלפל שחור גרוס 2 ראשי שום חתוכים לרבעים 2 כפות רוזמרין אופן ההכנה בסיר גדול לחמם את השמן ולטגן את האסדו,להוסיף את הבצל ולטגן עד גוון זהוב. להוסיף את התבלינים ולערבב היטב, להוסיף את היין ולערבב. את השעועית יש לבשל ב 3 ליטר מים להוסיף את השעועית עם המים לבשר והבצל. להוסיף את ראשי השום. את התפ"א שורש הפטרוזיליה ושורש הסלרי יש לחתוך לרבעים ולהוסיף לתבשיל. להביא לרתיחה ולהוסיף את הרוזמרין.לטעום ולהשלים טעם,להוסיף את הפיטריות ולבשל על אש נמוכה כ שעה וחצי.