תבשיל בשר בבמיה

Master Stav

New member
תבשיל בשר בבמיה

אני מת על במיה ....הירק הזה משגע אותי בטעם הייחודי שלו ובמרקם .... עשיתי המון ניסיונות עד שהגעתי לתמהיל הנכון מבחינתי לתבשיל במיה עם בשר עכשיו יש במיה בשווקים ....ואני מתכנן על התבשיל האולטימטיבי מבחינתי לשבת חומרים הדרושים לכ-12 מתענגים : 1 כוס שמן 6עגבניות בשלות, קלופות וקצוצות 2 כפיות מלח 4בצלים גדולים, קצוצים דק 2 ק"ג בשר בקר (שריר, צוואר) חתוך לקוביות 1 כפית פלפל שחור, גרוס 1 ראש שום כתוש טרי 2 ק"ג במיה קטנה שמן לטיגון אופן ההכנה: בסיר גדול נחמם שמן ונזהיב עליו את הבצל, בשלב הזה אני מוסיף את השום הכתוש ממתין עד כ10 דקות ואז מוסיף את הבשר ומשחים אותו מכול הכיוונים היטב היטב עכשיו אני מוסיף את העגבניות עם 1-3 כוסות מים ( מכסה את הבשר ) מתבל במלח ובפלפל ומבשל על להבה נמוכה כשעתיים בנתיים בסיר נפרד אני מטגן את הבמיה במעט שמן עד שהיא משנה את הצבע שלה ומוסיף אל סיר הבשר לבישול של עוד כשעה וחצי לערך , האינדיקציה היא רוטב סמיך ובשר רך .... עכשיו זה הזמן לטעום ולתבל על פי הפאן שלכם ....אישית אני לא וסיף כלום .... המלצת הגשה : על אורז מלא עם פירות יבשים וליד סלט ירוק ברוטב חמצמץ .
 

pirge

New member
נשמע נהדר אני מוסיפה בסוף מיץ לימון לטעם

תודה
 

Master Stav

New member
אפשר .....

בגלל זה כתבתי טעימה ושיפור התיבלון על פי טעם אישי
כאמור באופן אישי אני לא מוסיף כלום ...
 

bigjack

New member
למאסטר מגיע ../images/Emo106.gif

אני מת על במייה והתבשיל שלך הביא לי את החשק
מכניס לרשימת קניות
 

pirge

New member
אני אופה במיה. מפזרת אותה בתבנית משומנת

יוצקת עד כדי כיסוי רוטב עגבניות הכי טוב שיש (ביתי כמובן) ואופה כשעה או יותר עד התרככות. לאפות מכוסה ולפני הארוחה להשחים. במיה קפואה לא צריך לכסות ולאפות פחות זמן. רוטב אדום להכללללללל 10:22 | 08/08/07 רב רוטב אדום פיקנטי שמתאים להכל ירקות מכל הסוגים שמבושלים ברוטב אדום - לחלק מוסיפים לימון טרי כדורי טונה ברוטב כדורי בשר ברוטב ניוקי ורוניקס קנלוני לזניה במיה וכו'..... כשמכינים כדורים ברוטב יש לטגנם קלות במעט שמן--לבשל קודם את הרוטב כמה דקות ולהכניס את הקציצות לזמן קצר מאד. רב רוטב אדום פיקנטי למבוגרים מאת:פירגה לטגן 2 בצלים קצוצים דק ולהזהיב 4 שיני שום להוסיף כף סילאן/סוכר חום/לבן כף פפריקה מתוקה כף פפריקה חריפה או 4\1 כפית פלפלצ'ומה כוס עשבי תיבול אני אוהבת פטרוזיליה אורגנו בזיליקום,כמון לפי טעם כף אבקת מרק עוף קופסה רסק טל וטרי לרסק 2 עגבניות בשלות במגררת גסה (בלי הקליפה-רק התוכן) כף רוטב צ'ילי – ופלפל חריף לפי טעם אישי (פלפלצ'ומה,גם נותן צבע מהמם לרוטב) להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולערבב. להרתיח ולטעום ולהוסיף מלח ופלפל. תהנו ערב נעים
 
למעלה