תבשיל בשר שהכנתי אתמול...

V Has Come To

New member
תבשיל בשר שהכנתי אתמול...

ושכחתי להכניס אותו למקרר וישב בטמפרטורת החדר משהו כמו 7 שעות אחרי שירד מהכיריים..יש חשש לחיידקים וסכנת זיהום או שזה בסדר לאכול אותו אחרי חימום חוזר?(עכשיו הוא כבר במקרר)
תודה.
 

lseugy

New member
לא נראה לי שיש חשש.

קודם כל, אחרי ירידה מהכיריים בכלל אי אפשר להכניס את הסיר למקרר כי הוא חם מדי. סיר ממוצע של 4 ליטר, מלא כשני שליש או שלושה רבעים מנפחו, צריך לחכות 3-4 שעות לפני שניתן להכניס למקרר והוא עדיין לא קר ממש. שלוש השעות הנוספות לדעתי לא גרמו לאסון קולינארי.
שבוע טוב.
 

yair_bar

New member
מנהל
אני משאיר ללא חשש תבשיל מהערב עד הבוקר

ואז מכניס למקרר
&nbsp
במיוחד בטמפרטורות של עכשיו
 

TCHM

New member
צודקים שני קודמי.

 
למעלה