פרחי כרובית כרבע כרובית גדולה
כוס במיה (השתמשתי בקפואה)/ מי שלא אוהב –
במקום במיה תוכלו להכין עם שעועית ירוקה או צהובה.
3 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
פלפל אדום קטן קוביות
קישוא פרוס גס
2-3 שיני שום קצוצות
בצל קצוץ
חופן פטרוזיליה
מלח ,פלפל, צ'ילי חריף
כוס במיה (השתמשתי בקפואה)/ מי שלא אוהב –
במקום במיה תוכלו להכין עם שעועית ירוקה או צהובה.
3 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
פלפל אדום קטן קוביות
קישוא פרוס גס
2-3 שיני שום קצוצות
בצל קצוץ
חופן פטרוזיליה
מלח ,פלפל, צ'ילי חריף
- מחממים מעט שמן זית במחבת עמוקה או ווק – ומקפיצים את פרחי הכרובית הבמיה , הקישואים והפלפל האדום. מטגנים היטב מכל הצדדים מוציאים לצלחת.
- באותה מחבת – מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד לשקיפות ומשלבים גם את השום.
- מוסיפים עגבניות קצוצות ממשיכים בטיגון עד שהעגבניות מתרככות ונוצר מעין רוטב.
- מוסיפים לתוך העגבניות את הירקות שהקפצנו – כרובית,קישוא במיה ופלפל.
- מערבבים היטב ומתבלים בתבלינים – אפשר לשלב עוד תבלינים כמו כמון ,פפריקה,כורכום.
- מקפיצים מספר דקות ומכסים במכסה – מעבירים לאש נמוכה כ- 5-7 דקות
- הירקות לא צריכים להיות מושי . אפשר לבשל לאיזה דרגה שתרצו.