תבשיל ריאות ורגל עם שעועית
מצרכים: 1 קג' ריאות בקר חתוכות לקוביות גדולות 6-7 פרוסות רגל עגל או בקר 1בצל גדול קצוץ 3-4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות 6 שיני שום קצוצות 0.5 קג' שעועית לבנה מושרת לילה במים ומסוננת 1 קופסא קטנה רסק עגבניות 2 כפות גדושות חוואיג' למרק 1 כף כורכום 1 כפית קינמון 1 כף פלפל שחור טחון 1 כף פלפלצ'ומה או פפריקה חריפה (אפשר עם מתוקה) מלח ההכנה: מבשלים שעה בסיר לחץ את הריאות במים, מסננים את הריאות ושוטפים במים קרים, מסירים את הקרום והעורקים הגדולים וחותכים לקוביות קטנות, מכניסים את כל המצרכים לסיר לחץ, מוסיפים מים לכיסוי ומביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים 3 שעות על אש קטנה. מגישים עם קוסקוס או אורז לבן
מצרכים: 1 קג' ריאות בקר חתוכות לקוביות גדולות 6-7 פרוסות רגל עגל או בקר 1בצל גדול קצוץ 3-4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות 6 שיני שום קצוצות 0.5 קג' שעועית לבנה מושרת לילה במים ומסוננת 1 קופסא קטנה רסק עגבניות 2 כפות גדושות חוואיג' למרק 1 כף כורכום 1 כפית קינמון 1 כף פלפל שחור טחון 1 כף פלפלצ'ומה או פפריקה חריפה (אפשר עם מתוקה) מלח ההכנה: מבשלים שעה בסיר לחץ את הריאות במים, מסננים את הריאות ושוטפים במים קרים, מסירים את הקרום והעורקים הגדולים וחותכים לקוביות קטנות, מכניסים את כל המצרכים לסיר לחץ, מוסיפים מים לכיסוי ומביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים 3 שעות על אש קטנה. מגישים עם קוסקוס או אורז לבן