תבשיל שוקי עוף , זיתי טאסוס ופירות יבשים

din4ik42

New member
תבשיל שוקי עוף , זיתי טאסוס ופירות יבשים

מאת: אלון כהן שף פרטי מצרכים 10 שוקי עוף 200 גר זיתי טאסוס מגולענים 2 גזרים פרוסים לעיגולים 1 בצל גדול פרוס לחצי עיגולים 100 גרם צימוקים שחורים 100 גר משמש מיובש 100 גר שזיף מיובש שחור 100 גר אננס מיובש חתוך לקוביות 1 פארסה נקייה ופרוסה לעיגולים 1 ליטר ציר עוף 2 כפות רסק עגבניות שמן זית שמן קנולה מלח ופלפל גרוס פפריקה מתוקה 1 כף שום כתוש פיטרוזליה לקישוט אופן ההכנה מטגנים את שוקי העוף במעט שמן קנולה עד להשחמה ומוציאים לנייר סופג בסיר חדש מטגנים בשמן זית את הבצל עד להשחמה מוסיפים את הגזר למהשף טיגון של 3 דקות מוסיפים את הפארסה להמשך טיגון של 3 דקות מוסיפים את השום, מלח , פלפל , פפריקה ורסק עגבניות מערבבים היטב, מוסיפים את שוקי העוף המטוגנים, מוספיים את הזיתים והפירות היבשים מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה מורידים לאש הכי קטנה ומבשלים למשך שעה וחצי עד לצמצום הנוזלים לרוטב סמיך. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך מקשטים בפטרוזיליה
 
למעלה