תבשיל תפו"א שעועית ובשר../images/Emo113.gif
4 שוקיים כוס שעועית מופשרת (מסנפרוסט) 2 תפוחי אדמה 4 כפות שמן זית בצל שן שום כתושה 3 עלי תימין לרוטב - 1/2 כוס מים 2 כפות שמן זית מלח פלפל פפריקה 2 כפות רוטב צ'לי מתוק הכנה: 1.לטגן את הבצל הקצוץ עם שום עד להזהבה בשמן זית. 2. להוסיף שוקים ,להנמיך את האש,לכסות את המבחת ל כ - 25 דקות. 3. לחתוך לריבועים את התפוחי אדמה . 4. בקערה להכין רוטב (לשפוך יחד את החומרים ולערבב) להעביר את התפוחי אדמה ושעועית לקערה ולערבב. 5. להעביר את התפוחי אדמה ושעועית יחד עם הרוטב למחבת,לערבב להוסיף עלי תימין, לכסות עם מחבת לעוד כ 20 -25 דקות. 6. להגיש חם....מממ....
4 שוקיים כוס שעועית מופשרת (מסנפרוסט) 2 תפוחי אדמה 4 כפות שמן זית בצל שן שום כתושה 3 עלי תימין לרוטב - 1/2 כוס מים 2 כפות שמן זית מלח פלפל פפריקה 2 כפות רוטב צ'לי מתוק הכנה: 1.לטגן את הבצל הקצוץ עם שום עד להזהבה בשמן זית. 2. להוסיף שוקים ,להנמיך את האש,לכסות את המבחת ל כ - 25 דקות. 3. לחתוך לריבועים את התפוחי אדמה . 4. בקערה להכין רוטב (לשפוך יחד את החומרים ולערבב) להעביר את התפוחי אדמה ושעועית לקערה ולערבב. 5. להעביר את התפוחי אדמה ושעועית יחד עם הרוטב למחבת,לערבב להוסיף עלי תימין, לכסות עם מחבת לעוד כ 20 -25 דקות. 6. להגיש חם....מממ....