תגובה אחרי חיסונים

Need u Now

New member
תגובה אחרי חיסונים

לאחר המון התלבטויות ובלב כבד, החלטתי כן להמשיך ולחסן את בני. בשבוע שעבר נתתי לו את החיסונים של חצי שנה (למעט רוטה שקיבל רק את המנות הקודמות ובגלל תגובה שחשבנו שהיא בגלל החיסון האחרון, לא נתתי לו את מנת הדחף) אחרי החיסון הוא הגיב ב-3 ימים של חום, ובהמשך ועדיין (עברו כבר שישה ימים מהחיסון) בבכי מתמשך, חוסר תאבון, הקאות, שיעול, נזלת ודמעות מהעיניים. הייתי היום אצל הרופאה שלו שאמרה בוודאות שאין קשר לחיסון וזה וירוס והתזמון מקרי, אני בטוחה שזה בעקבות החיסון, גם אחרי החיסון הקודם הגיב בחוסר תאבון ובהקאות. שוב אני מתלבטת לגבי ההמשך ורציתי לשאול אם נתקלתם בתגובה כזאת אחרי החיסון ומה המשמעות שלה?

0 אור 0

New member
נשמע בהחלט כמו תגובה לחיסון

גם אני אחרי החיסון של הפוליו הרגשתי על הפנים כמה ימים (לא גרוע כמו הבן שלך) - וכשהתקשרתי לאחות במרפאה להתייעץ מה דעתה, אם אני צריכה להשלים בדיקות או לגשת לרופא או משהו, היא בפירוש אמרה שמאד יכול להיות שזה מהחיסון.
מה שאני מציעה לך בחום:
1. לבדוק אפשרות להחליף רופאה - החיים של אדם שרוצה לקבל החלטות בריאותיות מושכלות, קלים הרבה יותר כשהרופא הוא אדם שלא ממליץ בקלות דעת על פתרונות מערביים, וכשהוא כן ממליץ אפשר לסמוך עליו שזה באמת המקרה שצריך.
(יש לי רופא כזה אבל אני גרה בדרום הארץ)
2. לחזק את המערכת החיסונית באמצעות רפואה משלימה - ברפלקסולוגיה יש אפשרות לטיפול על ידי המטפלת או להנחיה שלך כאמא איך לעבוד על תינוק
להוסיף לתזונה מחזקי מערכת חיסונית (בעיקר פירות וירקות טריים מכל הצבעים)
רק בריאות

סבירות גבוהה זה מהחיסון

תופעות הלוואי הללו ידועות מדווחות כתגובות לחיסונים. במיוחד בנקרה שלך, שיש ניסיון קודם של סמיכות תופעות לחיסון, הסבירות מאד גבוהה (במבחן המדעי, זה היה מספיק לקבוע סיבתיות, זה נקרא challenege - de-challenge - re-challenge).

לא ברור מה המשמעות לעתיד של ארוע זה והמערכת לא בנויה לחקור את זה באופן רציני (כפי שחווית מניסיונך).

יש רופאים שעוסקים גם ברפואה משלימה המטפלים בנפגעי חיסונים ומייעצים בנושא, תנסי לפנות אליהם, קיבלנו דיווחים חיוביים מהורים.

למעלה