תגובה בקשר לתוכנית של היום

תגובה בקשר לתוכנית של היום

קודם כל..קרן פשוט הקסימה אותי היא אמיתית אכפתית ועושה באמת הכל באהבה..גלית לעומתה הפתיעה אותי להפיל הכל על ילד בן 5?!? (שדרך אגבב יש לו שם מאוד מיוחד) אני לא מבינה אותה..היתי פשוטט בשוק..אז תלכי תדברי איתו..א אישה בת 20 או 30 + הוא ילד בן 5..את סמכות כלשי מעליו..והיית צריכה להבין שקשה לילד בן 5 לא ליראות את אמא שלו..ואת לא ממש ממלא את מקומה של קרן..היתי ההפך המוחלט ממנה..אז ללכת ולהפיל על ילד בן 5?!? טעות!!! קרן לעומתה..פשוט הקסימה אותי..העניין של המריחה של הקרם אבל היא העבירה את זה אחרת לבנותת..וסליחה? למירוח לבנות בנות 7 קרם פנים?!? כאילו..הלוו..היא בת 7..או לללכת בסודיות ולעקוב אחרי הבת שלך תני לה חופש ומה יהיה בגיל 15 כשהיא תצא עם בנים? גם תלכי לאיזה שיח ליראות מה איתה? וגם חאלס להיות כזאת אשכנזייה תשחררי כזאת למה את לא אוהבת מוסיקה מזרחית,זאת מוזיקה פופלרית מאוד והגיע הזמן שגם תאהבי אותה. בקיצור הרסה לכולם ולהפקה את הכול,וחבל.

מה שהכי מופרע הוא...

האבא אמר באיזה קטע שהילדות צריכות להריח טוב....ואם הילדות מזיעות זה מגעיל אותו?????????????????. גם הוא לא ממש בריא בנפשו!!!!

10גאיה

New member
שמור עלינו מאמהות אובססיביות../images/Emo67.gif

חרדתיות סטריליות וחונקות שפועלות בשם האהבה. רחם על הילדים המסכנים שגדלים להיות מבוגרים מתוסבכים ואומללים חסרי חוט שדרה. הצל את גילת ושחרר אותה מהכבלים שבהם היא שבויה ומהאמונות השגויות שבהם היא דוגלת ועל פיהן "מחנכתאת ילדיה". ולגבי האבא אני יכולה לאמר שכפי הנראה הוא בחר להתחתן עם השעתוק של אמא שלו.המסכן לא יכול בלי אמא . ואם אמא אומרת שלא יפה לשיר מזרחי. אז לא! מדכאים את הרצונות ועושים מה שאמא אומרת. שני אנשים שנדפקו בילדותם מגדלים דור המשך דפוק. ולגבי קרן אלפסי, :המשיכי לנענע את החיים ולשקשק, את מקסימה והילדים שלך מתוקים פתוחים ורגישים. אני מסירה בפניך את הכובע.

למעלה