תגובה חוזרת לשוקי ולכל היתר

maya11

New member
תגובה חוזרת לשוקי ולכל היתר

כנראה שאף אחד לא ראה את זה אז אני חוזרת שוב: שוקי, אתה צודק אכן היה לי לפני שנים פחד לגמגם למרות שאני לא מגמגמת כלל וגם אף פעם לא גמגמתי (וגם במשפחה אין גמגום). האמת שבתקופה מסויימת כבר ייחלתי לזה שאתחיל סוף סוף לגמגם ואז גם אוכל להשלים עם זה ולהתמודד עם זה כמו שצריך. אני כנראה דוגמה מוחצת לזה שלא מספיק רק פחד מגמגום כדי להתחיל לגמגם. מה דעתכם?

b e ll

New member
דעתי היא...

שאם את לא מגמגמת - אשרייך. המשיכי בחייך והיי מאושרת. הפסיקי לפחד מרוחות רפאים. חבל להתחיל דיון לא מציאותי בדבר פחדים דמיוניים. מי שמגמגם מתמודד עם פחדים אמיתיים ומי שרק מפחד מגימגום... ולא מגמגם - הוא מאושר.

mico24

New member
אני רוצה להבין.. מאיפה הפחד הזה,

שיש לך? אם לא היו לך מקרים של גמגום, אין לך את זה במשפחה, אין לך בכלל מה לפחד! תנסי לעבוד על הפחד הזה ולנטרל אותו בעזרת הגיון בריא, כי אין לו מקום בכלל. זה כמו לפחד ממלחמת עולם שלישית. למי זה יעזור? נסי להעסיק את עצמך בדברים מעשיים ומעניינים, ולא לחשוב מחשבות אובססיביות וטורדניות על משהו, שלא קיים בכלל. אלא אם כן את רוצה להביא את זה על עצמך, ותאמיני לי, שאת לא!

shuky63

New member
מאיה האם קראת את השיר אפרים

אצרף אותו שוב: פתאום הוא התחיל לגמגם ידידי שלי אפרים הוא לא מוצא את המילים שהוא רוצה הוא לא שואל כי שום דבר אינו יוצא הוא לא פוצה את פיו אפרים הוא רק מקשיב אפרים גם לי יקרה דבר כזה אני כבר מגמגם בבטן דופק הלב לי בחזה פחד שכזה גם לי יקרה דבר כזה, גם לי פתאום הוא התחיל לגמגם ידידי שלי אפרים הוא לא יכול כל כך מהר לומר הכל הוא לא מספיק אפילו לא מספיק לשאול הכל עובר לו באוזניים אפרים הוא רק מקשיב אפרים גם לי יקרה... פתאום הוא התחיל לגמגם ידידי שלי אפרים הוא לא יוצא עם האנשים שהוא מוצא הוא לא מוצא את המילים שהוא רוצה הוא לא פוצה את פיו אפרים הוא רק מקשיב אפרים גם לי יקרה... זה ידידי שלי אפרים זה לא אני בינתיים מילים:יורם טהרלב אני חושב שהרבה מגמגמים יכולים למצוא את עצמם כאפרים אבל האם את יכולה להזדהות עם ידידו של אפרים שמגמגם כבר בבטן ומפחד לגמגם בפועל?

maya11

New member
כן

כן אני יכולה להזדהות מאד עם ידידו של אפרים. האמת היא שגם לי קרה דבר כזה כשחברה שלי סיפרה לי שהיא פתאום מגמגמת לפעמים. שוקי תודה .

למעלה