תגובה כללית לכולם

תגובה כללית לכולם

כמה כעס יש פה ובמיוחד כאשר מדברים על הדת. אנשים מפחדים מהלא נודע והדת זו רמה שלא כולם מבנים (או לא רוצים להבין). יש אנשים שהם רוחניים והדת היא הכל ובאמונה שלמה OK שיהיו בראים אין לי שום דבר נגדם, מי שמאמין זו הדרך שבחר בסדר , אבל יש אנשים שהם יותר לצד המדעי ויש אנשים שפשוט שוללים הכל ואני שם לב כל אלא שמאמינים כועסים ושונאים יותר מאחרים , אם אני אומר שלא מאמין אוי אוי מה אמרתי איך אני יכול... ואם אדם כן מאמין אז אני אומר יופי לו! אנשים כבר לו מוכנים לקבל את הדעות של האחרים הרי משהו אמר שאנשים לא שווים זאת אומר מי שדתי הוא זה שיגיד לי מה לעשות (באמת), אני אומר שכל האנשים שווים לכולם יש את הזכות לחיות ולנהל את חיים שלהם לפי שיקולם. ועוד שתנך נכתב במשך 5764 שנים (זה תאריך מדוייק לא?)בהבנה של אותה תקופה ועד היום אני שומע השנה המשיח מגיע נו באמת, אתם יודעים שאומרים שבנובמבר השנה ש ו ב סוף העולם וגוג ומגו יתחיל בנובמבר, לפעמים עושים צחוק מכלום (או שמקבלים יותר תרומות) אז להתראות בנובמבר .

Lu Tze

New member
כעס? לא ממש.

אולי אתה מדבר על סיבולת נמוכה לטיפשות.

DuStOfAnGeLs

New member
אני חושבת

שפשוט צריך קצת להרגיע את הרוחות. אני מבינה שיש בפורום זה אטאיסטים, ויש דתיים, ויש שמתמקדים באידיאולוגיות שונות. אני חושבת שאולי כדאי להוציא את המילה "לא" מהלקסיקון. כי כשמתחילים להתווכח עם אדם מאמין,אז אומרים אבל לא זה לא ככה. מתחיל ויכוח סוער, מיותר שלא מוביל לשום מקום. אני גם חושבת שכדאי שנירגע קצת ונתחיל להשתמש ב"תרבות הדיבור" כמו שאומרים. פשוט ניתקלתי בהמון תגובות, וחלקן אני חייבת לומר- לא מתאימות לאופי הבוגר של הפורום. אני לא מבקרת, חלילה, אבל אני כן חושבת שלפחות קצת- צריך להרגע.

ותיקי הפורום נתפשו בקנה הרצוץ

"מלך החיות", סטנד-אפיסט ירוד, מגעגועים לסנפירים ולקשקשים, למעמד סיני ולמספר п. אנחנו, האתאיסטים, איננו אשמים שלא באים לכאן דתיים עם רמה, שהרוב סתם מציפים בלי להתייחס לתגובות. חבל שאלו מהם שמנסים להתבסס על היגיון מסויים, כמו UUUAAA, אינם מחזיקים מעמד, אולי כי קשה להם ללא תמיכה. "מלך החיות", לדעתי, הוא סתם ילד "פושטי", שמעולם לא קרא את ספר הזוהר או מקורות אחרים כלשהם, אלא חוזר כמו תוכי על טיעונים ששמע ממבוגרים, ואינני מבין איזה עניין מצאו פה החבר'ה "להתדיין" אתו.

תום30

New member
אי קבלה לא=כעס. אם הוא קיים..

הוא קיים אצל אלה ש"גילו את האור" (ולא משנה אם זהו אור רוורס או "אור שמח") אשר לאחר הארתם נוטים הם לעשות נפשות לעצמם כמו"ג למהר להתעצבן\לא להבין\לכעוס על אלה שמעלים שאלות לגביי דברים אשר הם או קיבלו כמובן מאליו או מעולם לא טרחו לחשוב עליהם. אני אישית בעד שיוויון אריסטוטלי- יחס שווה לשווים ושונה לשונים. בלי כל קשר...סבלנות וסובלנות הן תכונות ראויות, מי ייתן וכל הצדדים יתברכו בהן .

L7

New member
דת זה לא רוחניות.כמו שסיאנס וכשפים

אינם רוחניות. דת היא אורח חיים פיזי ברוחניות יש יצירה ויצירתיות. בדת יש עבדות נפש פשוטה כנועה חסרת מחשבה ושיקול דעת.

למעלה