תגובה לאהובה לוי או חומר למחשבה...

תגובה לאהובה לוי או חומר למחשבה...

הגברת לוי נוהגת לציין בכל מאמר שלה, שהיא אם לשבעה ילדים. אני מניח שהיא מספרת לנו את העובדה הזו כדי לחזק את דבריה. נכון ? ושאלתי היא: האם מספר ילדיו של הדובר, קובע את נכונות דבריו ? האם הורה לשלושה, אין לו מה להתווכח עם הגב´ לוי, כי לה יש שבעה ? ואם תקום מתנחלת "מהשוליים הסהרוריים" ולה יש עשרה ילדים, אז היא תשכנע ותגבר ? אז אהובה היקרה, המשיכי להביע את דעתך, אבל אנא, הפסיקי להשען על מספר הילדים (ושיהיו בריאים) בברכה שמואל יעקבי

poza

New member
יעקובי אני לא מבינה מה הקשר למספר

ילדיה של אהובה לוי לתלונותך. אז נכון היא אימא לשבעה ילדים, ותאמין לה שזה לא קל (עבודת פרך הכרוכה בשבע לידות). אני באופן אישי ורבים אחרים, לא חושבת שהיא מנופפת במספר ילדיה כזרז למעשיה. היא מוכשרת בזכות עצמה ללא שום קשר לילדיה (למרות שצריך כשרון לא מבוטל לגדל ילדים לתפארת). ונכונה העובדה כי בשל היותה אימא לשבעה, ארבעה מהם משרתים בצבא, משפיעה על אופן המחשבה ועל דרך העשיה, אבל שלה עצמה ולא של הסובבים אותה. מהכתבה שהתפרסמה היום בסגנון, עליה אני מניחה שאתה מדבר, לא היתה שום כוונה לפאר אותה בשל מספר ילדיה, אלא להמחיש כיצד השתנו חייה, בעקבות העובדה כי ארבעה מילדיה משרתים בו זמנית ביחידות קרביות. אנשים לא משתכנעים לתמוך בדמות זו או אחרת בשל מספר ילדיהם, אלא בשל עובדות. מה הם עשו בשביל המדינה, החברה, המשפחה. אהובה לוי, בניגוד לאנשים אחרים, הצליחה בגדול ועוד תצליח, למרות היותה עקרת בית לתפארת, כך לפחות היא קוראת לעצמה. בזכות מעשיה, אישיותה וקסמה האישי. שלך פוזה אהובה, את באה לשרוף חזיות.

poza

New member
סקופ הדרישות של ערפאת

ערפאת מסר כי הוא דורש לקבל את כל שטחי A ו B ולישראל הוא ישאיר את כל שטחי SEA.

*השליח*

New member
סיפור על סוהא ועראפת..באמת חייבים

לקרוא: סוהא ערפאת הגיעה לשערי שמיים. בשער, מאחורי גבו של המלאך בכניסה, ראתה קיר ענק מלא שעונים. "מה השעונים האלה?", שאלה. "אלה שעוני שקרים", ענה לה המלאך. "לכל אדם עלי אדמות יש שעון כזה. בכל פעם שהוא משקר מחוגי השעון זזים". "של מי השעון הזה?", הצביע סוהא על אחד השעונים. "זה השעון של הנזירה תרזה", ענה לה. "המחוגים שלו אף פעם לא זזים". "ושל מי זה?", שאלה והצביעה על שעון אחר. "של אברהם לינקולן", ענה לה. "המחוגים שלו זזו רק פעמיים מה שמלמד אותנו שהוא שיקר פעמיים בחייו". "ואיפה השעון של יאסר?", שאלה סוהא. "על התקרה אצלי בחדר", ענה לה. "אני משתמש בו כמאוורר"

poza

New member
ואחד על אביגדור ליברמן

יום אחד נשמעות דפיקות במשרדו של אביגדור ליברמן . אביגדור ניגש ופותח את הדלת , מולו עומד מלאך המוות "באתי לקחת אותך". אביגדור מבקש 2 דקות להיפרד מהעובדים ומלאך המוות נעתר. אביגדור נבלע במשרד ולפתע יוצאים שני בריונים שתופסים את מלאך המוות וקורעים אותו במכות . מלאך המוות שבור עצמות נמלט בקושי וחוזר לשמיים , מגיע ללשכתו של אלוהים . "נו איפה אביגדור" שואל אלוהים ?? מלאך המוות מספר לו על הבריונים שקרעו אותו ממכות ואיך הוא ברח ... אלוהים לוקח אותו הצידה ולוחש בשקט "אני מקווה שלא סיפרת לו שאני שלחתי אותך

*השליח*

New member
ואחד על שמעון פרס

התשובה של שמעון פרס לנאום בוש:"אתם במזרח תיכון חדש",מי כאן הטיפש? אולי אתה שלא הבנת שארה"ב סימנה כי כל עוד ערפאת בשלטון לישראל יש זכות להגן על עצמה בכל האמצעים! הדבר הכי חשוב בניווט,זה לדעת איפה אתה!

poza

New member
ואחרון חביב על נתניהו

ביבי נתניהו נכנס למסעדה בארה"ב עם שרה אישתו. המלצר: "מה תרצו להזמין"? עונה לו ביבי: "סטייק אחד עם הרבה רוטב" המלצר: "ומה עם הפרה המשוגעת"?!? "ביבי: "עזוב...היא כבר תזמין לעצמה!"

pilovich shahaf

New member
אפסותם של מוכי הפרה המשוגעת.

ככל שהמלחמה מחריפה והולכת - כך גדלה אפסותם הרוחנית של אנשי שמאל מוכי טרןף, רפיסות מוח, פחדנות, פאניקה ואובדן דרך גמור. כך ראינו שהמפלט האחרון של מוכי הפרה הזו היא הגדר..הבו לנו גדר! זועק בולי אב. יהושוע, הבו גדר! זועק ראש פורום "קו התפר".....מטורפים, רדו מהעץ השקט יבוא רק אחרי חיסול הטרוריסטים, ועד האחרון שבהם! - לא לפני כן...האם החומה המבוצרת בברלין (אותה הללו אביר השמאל הקורס של ישראל כשהיו קומוניסטים אדוקים) עזרה למזרח גרמנים של ציר הרשע הקומוניסטי? לא! אז גם הגדר הזו לא תעצור את ציר הרשע הערבי-איסלמי-טרוריסטי - ופחדנותכם העלובה, המתרפסת ומעוררת הסלידה רק תגביר טרור! תתביישו לכם! צאו להלחם ותפסיקו לבכות כפרות משוגעות מוכות ירח דני רוטשילד - תתבייש! פואד - לא לפואד אין בושה – סתם אוויל הנושא בתואר סר ביטחון! {לא טעות דפוס} וזהבה גלאון מוווווווווו.

ים ושמש

New member
נתניהו ,ברק ושרון-שטו בספינה...

פתאום עלו על שירטון,והספינה החלה להתמלא מים. ברק צעק :"אני גיבור וגאון-אני אתקן הכל"!,קפץ למים וטבע.אין ברק. שרון צעק:"עומרי! עומרי!,מה עושים?"...אבל אף אחד לא ענה...אז הוא אמר: "צריך איפוק-איפוק זה כוח"...וסתם את האף והפה שלא יטבע-ונחנק. נתניהו לקח את הלפטוף-נכנס לסירת ההצלה-ושט משם.....

pilovich shahaf

New member
הקרבת קרבנות אדם למולך בימינו...../images/Emo35.gif

כידוע, הקרבת קרבנות אדם למולך היא מנהג עתיק יומין. בד"כ מקובל לחשוב שזו תופעה שנעלמה מזמן. אך לא כך הוא. רק המולך משתנה. למשל בסקנדינביה הריבו קרבנות אדם רק לפני כ-300 שנה. בארה"ב, זה נעשה בצורה של שריפת מכשפות לפני פחות מ-200 שנה...
אבל ישראל היא כנראה אלופה גם בנושא זה ושם מקריבים אנשים חיים במאה ה-21...
והמולך הוא פשוט השמאל ותורתו. בן-אליעזר אמר שהיינו חיבים להכנס עם ולסכן חילים בג´נין אחרת חו"ח היו נהרגים עוד כמה ערבים. וכשהתחילה הפעולה, עוד לפני שנכנסו, פרס החל לנופף בדגל "הטבח" הצפוי ו"מה יגיד העולם" אם יעזו להשתמש בחיל אויר במקום להקריב את החילים. וכל זאת שלא לדבר על מאות רבות של ישראלים שהוקרבו פשוטו כמשמעו (נדמה לי שאפילו קראו לזה במפורש: "קרבנות השלום" ואיני חושב שזו היתה פליטת פה) על מולך שנקרא הסכם אוסלו ויפיפות נפשו של השמאל. זו הרי צורה אולטרה מודרנית של ברבריות של מי שנקרא (ע"י עצמו...) "המחנה המתקדם"...וזאת בלי לספור עוד את מספר הערבים שנהרגו...
והרי ברור שזו הקרבת קורבנות אדם כי הרי זה לא היה מדי שמים והכל נתן היה למניעה - לא היה כל קושי למנוע זאת. למשל אם ביום הראשון של תחילת אינטיפאדה 2, היו הורגים כל מי שהיה ברדיוס סביב איזור המהומות של אותו יום, נניח 100 עד 200 ערבים, האיטיפאדה היתה דועכת באותו יום שהתחילה וכמה יהודים וערבים חייהם היו נחסכים...
ולכל ייפי הנפש, אל תתחילו לי אפילו עם ספורי "הכבוש" הנוראי. למשל בין השנים 49´ עד מבצע קדש ב-56´, הרבה לפני שמישהוא חלם על "הכבוש", נרצחו 1300(
) איש בישראל ע"י מחבלים שאז קראו להם מסתננים. במבצע קדש נהרגו להם כמה אלפי ערבים ואז הם נרגעו לכמה שנים טובות. בשנות ה-60, הם חזרו, וביחוד ב-67´ כשהריחו חזק דם יהודי והחלו לכנס צבאותיהם לגבולות ישראל שוב, הם חטפו שוב ונרגעו קמעה. ועוד יש כאן איזה אחד "חכם" בשם משה לופיאנסקי, שמנגן תמיד את המנטרה שלו, שזאת עובדה, שבשנה הראשונה לאחר 67´, לא היו התנחלויות ולכן לא היו פגועים. זה מזכיר לי את הבדיחה הידועה על "ההוכחה המדעית הבאה": מדען עושה נסוי בג´וקים. המדען אומר "ג´וק קפוץ", הג´וק קופץ, והוא רושם ביומנו, "ג´וק עם 6 רגלים קופץ". המדען תולש לג´וק רגל אחת והנסוי חוזר בהצלחה. הוא רושם ביומנו: "ג´וק עם 5 רגלים קופץ". וכך ממשיך עד שהג´וק נשאר עם רגל אחת. ואז מאחר שהג´וק כבר לא קופץ, המדען רושם: "ג´וק עם רגל אחת לא שומע". האמת היא שמשה רק מחזק את העובדה שיש פתרונות של שמוש בכח. ונתן למנוע את קורבנות האדם ע"י כך שאנשים יפסיקו לפחד מהמולך שנקרא שמאל ויעשו כ-ל מה שצריך למטרה זו. יש מספיק יהודים שמבינים מה שצריך לעשות...

poza

New member
השובניזם חוגג אצלכם

אם אהובה לוי היתה גבר, אב לשבעה ילדים, ארבעה מהם משרתים בצבא, ודעותיו היו מוצקות וברורות ושמאלניות, האם גם אז הייתם מתייחסים אליה כך. האם דבריכם והספקות אותם אתם מעלים לא נובעים מהיותה של אהובה לוי אישה בכל רמ"ח אבריה, עקרת בית ואימא במשרה מלאה, משהו שאולי לא רגילים אליו במדינה השובניסטית שלנו. קשה לכם לתפוס שאישה מסוגלת להיות חזקה ובעלת דעות מוצקות משלה. וכך גם ניראת הכנסת שלנו והממשלה, שרק בעשור האחרון התברכה בעוד שרים ממין נקבה. שכחתם שגולדה היתה אישה וגם ראש ממשלה, גם אם לעיתים התנהגה כגבר עם ביצים. שכחתם את גברת הברזל של בריטניה, מרגרט תאצ´ר. נכון, גם אני לא מסכימה עם דעותיה השמאלניות של אהובה לוי, אבל מעולם לא תהיתי האם ילדיה המשרתים בצבא חושבים כמוה. נכון, שעובדת היותה אמא משפיעה על דעותיה ואולי בתחילת דרכה זה מה שהיווה את הבסיס שלה. אבל יש לקחת את עובדה זו בחיוב ולא בשלילה. האם חשבתם פעם לבחור במישהו לכנסת, לממשלה, לעירייה, למועצה, בשל עובדת היותו אב גאה לשבעה ילדים. נכון שלא. אז למה שתבחרו באישה על אותו בסיס?

פוזה את גדולה! אני אוהב אותך!../images/Emo23.gif

הבעיה של חברי הפורום פה שהם כל כך מקנאים ביכולת ההתנסחות של אהובה עד שהתסכול שלהם מעביר אותם על דעתם.

poza

New member
תודה - גם אני |נשיקה

אני דווקא חושבת שההתייחסות שלהם לאהובה לוי לא מושפעת מדעותיהם, ואני סבורה כי לא מדובר פה בקנאה, אלא במשהו עמוק יותר, שעדין לא ברור לי מהיכן הוא מגיע. תוסיף לזה את העובדה כי היא אישה וכי יש לה פינה קבועה ברדיו וכי לאחרונה היא מופיעה, חדשות לבקרים, בכל אמצעי התקשורת. זה אולי מה שמעביר אותם על דעתם. ההצלחה. גם אני בעבר התבטאתי על סגנון דבריה ולא הסכמתי עם דבריה ודעותיה, ואפילו יעצתי שיעלה מולה אדם בעל נטיות ימניות או יותר מרכזיות, זאת בכדי לאזן. אבל אין זה משפיע במאום על התייחסותי אליה כאדם חושב וכאדם המצליח להעביר את המסר אותו הוא הוא רוצה להעביר באופן ברור ומובן. דבר אחד ברור, דרכו של כל פוליטיקאי קשה ורצופה במהמורות, וזו תהיה גם מנת חלקה של אהובה לוי הן בעיר אילת הקטנה שלנו והן בכנסת, אם היא תגיע, ואני סבורה שהיא אכן תגיע למקום אליו היא שואפת, כפי שהיא התבטאה בכתבה שהתפרסמה בעיתון סגנון. דרך אגב, למה שאהובה לוי לא תצטרף לפורום שלנו ותביע את דעתה על נושאים חשובים ברומו של עולם וכן, בל נשכח, על נושאים אילתים טהורים. החיבור בינה לבין פילוביץ´ יכול להיות מאוד מעניין. אני בטוחה שהוא יעשה זאת בצורה "מכובדת" למדי. שלך פוזה |

שמעתם שגבי קדוש המתוק שלנו נוסע

לטיול בדרום אמריקה. לפגוש את התאומים שלנו. ונחשו מי נוסע איתו?

poza

New member
לכבוד דוח מבקר המדינה - סיפור אמיתי

חברת משקאות ישראלית וחברת משקאות עם תרבות יפנית החליטו לערוך תחרות חתירה בסירות. שתי החברות התאמנו במשך זמן ממושך ולבסוף הגיע יום התחרות. הנבחרת "היפנית" ניצחה בהפרש ניכר. המורל בצד הישראלי היה, באופן טבעי, נמוך ודעתו לזכות בתחרות הגומלים שנקבעה לשנה שעברה, היתה נחושה. בהתאם לכך, הוקמה ועדת חקירה לחקור את שורשי הבעייה. הוועדה מצאה שהיפנים הציבו לתחרות 7 חותרים ומנהל אחד. בעת שבסירה הישראלית חותר אחד ו- 7 מנהלים. כמקובל, נשכר יועץ חיצוני על מנת לבחון מקרוב את מבנה הקבוצה הישראלית. לאחר חודשים של עבודה, הגיע היועץ למסקנה שיש בה יותר מידי מנהלים ופחות מידי חותרים. לאחר הדו"ח שהגיש היועץ, נערכו מספר שינויים במבנה הקבוצה הישראלית כלהלן: במקום 7 מנהלים וחותר אחד, נבחרו 4 מנהלים בכירים ביותר, 2 מנהלים בכירים, מנהל בדרגת ביניים אחד וחותר אחד. בנוסף, נקבעה טבלת בונוסים המבוססת על הישגים לצורך עידוד ותמריץ החותר. בתחרות הגומלין שנערכה כאמור לאחר שנה, ניצח הצוות היפני בפער כפול מאשר בשנה הקודמת. לאור ההישגים העלובים הוחלט לפטר מיד את החותר ולשלם בכל זאת בונוסים למנהלים כהערכה על מאמציהם. היועץ החיצוני הוזמן שנית, על מנת לבדוק את המצב החדש. הוא היה נחוש בדעתו שתוכניתו המקורית היתה נכונה ורמת המוטיבציה גבוהה. מסקנתו לכן הייתה, שיש בעיות עם הסירה. החברה הישראלית מפתחת כעת סירה חדשה, ורמת הביטחון העצמי שלה שוב בעלייה...

למעלה