תגובה לאחיינית להורים גרושים

תגובה לאחיינית להורים גרושים

קראתי בעיון רב את הסוגיה של האחיינית ואני רוצה לומר מספר דברים
לגבי הגיסה החדשה היא מרגישה שהיא חייבת לתפוס את מעמדה בסיטואציה החדשה ,ולכן היא נוהגת בקשיחות ובנוקשות. מה שבצדק מאד מאד מכעיס את האחיינית שלך ואותך.
על כן לדעתי האחיינית שלך צריכה להבין שיש עיקר וטפל והטפל זה התחתית של הכוס עם זה אפשר לחיות!!!!
לדעתי האחינית צריכה לקחת את גיסתך החדשה וליצור איתה שיחה כנה ופתוחה.
לנסות להאיר את עיני הגיסה לדברים שמאד לא נעימים לה אשר יוצרים אצלה מתח .אם השיחה לא תעזור אז צריך להיעזר גם באבא למרות שבהתחלה יש נטייה לא לראות כלום לאט לאט
דברים מחלחלים פנימה הוא יראה גם את הצד של האחיינית בכל מקרה את אמורה לחזק את האחיינית ואת עושה זאת .וטוב שכך ...כי אוזן קשבת זה דבר חשוב מאד עבורה ועל זה תבורכי !!!

yaelyb

New member
תודה על תגובתך...

כמו שרשמתי לאייל הם במערכת יחסים כבר 4 שנים זה לא חדש האופי שלה ואני מבינה את האחיינית. אחרי כל ההתכתבות כאן אני חושבת שזה מאוד קשור לטרום גיל ההתבגרות אבל הקושי שלי נובע ממקום שונה, אין לי בעיה להיות אוזן קשבת (שייך לסיפור אחר אבל חיכיתי 7 שנים שתפנה אלי ותפנים שאני לטובתה ואני שמחה שהיום הזה הגיע)....ורק בגלל זה אני מוכנה לשמוע תמיד, אבל אני לא רוצה לתת עצות "מטעות" לא נכונות וזה די קשה ללכת על ביצים...

mother cat

New member
שרשרתי את תגובותיך למקומות המתאימים

אנא הקפידי לשרשר למקום המתאים כדי שהתגובות שלך לא ילכו לאיבוד. עושים זאת ע"י לחיצה על "הוסף תגובה" או "תגובה מהירה" בהודעה שלה את מגיבה. הסבר מעמיק יותר כבר נתנה לך זהב.

תודה!

למעלה