תגובה לאילb (בקשר לCHEESE COMICS)

תגובה לאילb (בקשר לCHEESE COMICS)

ניסיתי לענות בשרשור המקורי, אבל קיבלתי הודעה על טעות חוזרת (לידיעת המנהל), כך שנותרה לי רק האפשרות ליצור נושא חדש. בקשר לALONG CAME A PUPPY: תודה על המחמאה. נראה שהצלחנו להעביר את התחושות שרצינו אם זה מה שקיבלת מהסיפור. סאלי באמת מצטיינת בלצייר בסגנון שהוא מצד אחד ילדותי ומצד שני מאוד אפל. בסיפור הבא שהיא עובדת עליו לקחנו את הצד האפל יותר רחוק. צריך להיות מוכן בקרוב... אני נמצא באנגליה כי למדתי פה לתואר באנימציה ועכשיו אני סתם מחפש פה עבודה כי כאן יש יותר אפשרויות. באוניברסיטה גם פגשתי את שלושת שותפיי לאתר. אני מקווה שזה עונה לך על השאלות... --מב

אילb

New member
למה החלטת ללמוד באנגליה?

למה דווקא אנגליה? מה רע בארץ? ואם כבר בחו"ל אז למה לא בגדולות והמוכרות כמו ה ART SCHOOL בניו יורק או הביה"ס לאנימציה בוונקובר שבקנדה? תגיד,בלי קשר, אתה יודע אולי איזה סטודיו לאנימציה עשה את הקליפים של ה GORILLAZ? ובכלל מה עושה היום ג´ימי הולט? (TANK GIRL) החלום שלי הוא לעבוד בסטודיו שלהם, בין אם באנימציה ובין אם בקומיקס. אני יודע שהוא בריטי, ושהגורילאז הם בריטים שמעתי שהם עובדים על סרט באורך מלא שהפס-קול שלו הוא שילוב בין הגורילאז לפאט בוי סלים. אבל זו יכולה להיות גם סתם אגדה. בכל אופן סביר להניח שהם יוצרים את האנימציה באנגליה... אם יש לך איזו פיסת אינפורמציה לזרוק לי אני אשמח!

moshikgulst

New member
אם כבר מדברים על חו"ל

יש למישהו מקומות להציע לי ללמוד בחו"ל בעתיד קומיקס? אני ממש לא יודע איזה מקום מתאים לי.. יש את הסקול או וויז´ואל ארטס בניו-יורק וכל מיני בצרפת, אבל רציתי לדעת אם למישהו יש מושג יותר מפורט. כמובן שאני מצעניין גם באינטרנט וכאלה, אבל גם לשאול פה לא יזיק. אני בעקרון רוצה יותר ללמוד סגנון אירופאי.. אייל דיבר על כל מיני מקומות, אז אודה לך אייל אם תפרט יותר. נ.ב: (מצטער על הנצל"ש)

*GormE*

New member
במקרה הכינותי מראש...

גם אחותי מחפשת בית ספר לאמנות, רצוי בחו"ל ושאלתי את תומר חנוכה לעצתו. תשובתו היתה: "SVA, Parsons and Cooper unuin" הבנאדם אכן מאריך במילים... ואייל! איך זה שלא הלכת לבנות לילית ביום שישי?? הייתי משוכנעת שתקפוץ על זה!

comicsgirl

New member
עצובה ואפילו בוכה... ../images/Emo7.gif

למה לעזוב? אני לא מבינה אתכם! כן, גם לי יש חלומות ללכת וללמוד אומנות בחו"ל, אבל במצב של היום? אין סיכוי שאני יורדת! אני לא ארחיב את הקטע כי אני יודעת ששי יוריד לי את הודעה רק חשוב לי שאתם תחשבו פעמיים לפני שאתם באמת עושים משהו...

ailag

New member
קודם תראי מה יהיה המצב

אחרי המלחמה ואז תחליטי. בינתיים, הדברים לא נראים טוב. מי יודע מה יהיה אם תפרוץ מלחמה גדולה מדי? לעזוב וללמוד בחו"ל זה לא דבר שצריך לגרום לך לבכות. את יודעת כמה השנה בארה"ב הוסיפה לי? וזו היתה שנה של סתם לימודים בתיכון. תחשבי איך זה ללמוד נושא שחשוב לך במקום שמתמחה לזה בארץ חדשה שיש לך עוד הרבה לחקור בה. זה שנולדת פה זה אמנם נותן פטריוטיזם אבל זה לא צריך להגביל התפתחות לעתיד. ובינתיים, תרבות הקומיקס כאן.. לפתוח את הנושא מחדש או שכולם יודעים מהן המילים הבאות?

ailag

New member
מסתמן ..

אני מקווה שלא ואין לי נסיון בניבוי מלחמות (הייתי בכיתה ד´ במלחמת המפרץ וזה כל הנסיון שלי), אבל הסימנים נהיים תכופים יותר ויותר. ראש ממשלה לארה"ב שפוצץ את כל אפגניסטן בגלל התאומים (בוש הרג באפגניסטן יותר משנהרגו בתאומים.) בוש הוא דוגמא קלאסית לסטריאוטיפ האמריקאי של בור שמגיב בכוח ולא יודע איך לחשוב על אחרים. אצל סדאם מוצאים כל הזמן סימנים שהוא מסתיר נשק (זה מפתיע כאן מישהו?) והוא משחק משחקי תחמנות. דעת העולם (העולם = ארצות הברית, מסתבר) נעשית קיצונית יותר ויותר - משום מה, האמריקאים בטוחים ש"לפוצץ את הרעים והכל יהיה בסדר" עובד גם בחיים. אז זה המצב, פחות או יותר. אנחנו באמת חושבים שתהיה מלחמה? מי יודע?

Deathatred

New member
עדיף שנגמור את העסק

בשלב של הכימי ולא בשלב של הגרעיני... אחרת עוד 10-15 שנה האופק יתמלא בפטריות שחורות...

ailag

New member
אל תדאג

אם יהיה שלב כימי לא נהיה כאן כדי לראות את הגרעיני. פעם שעברה המסכות לא היו יעילות. מעניין מה נשתנה..

*GormE*

New member
אוף!

מי שעשה את הגורילז יש לו שם ארוך שלא היה לי מוכר.. אבל אני חיפשתי והשם לא מופיע בדיסקים שלי (הוא עבד בשיתוף עם ג´ימי הולט, או משהו כזה) לפני שנתיים, שרק שמעתי אותם חיפשתי בכל מקום מידע עליהם ונתקלתי בשם שלו, הבנאדם הזה הוא גאון. באחד הדיסקים יש קריקטורה ערבית שממנה הוא לקח את ההשראה ל2D וליתר הגורילז אוף, עבר המון זמן ומאז איתחלתי את המחשב שלי כמה פעמים.. אני מקווה שאמצא את השם בכל מקרה (ואת התמונה של הקריקטורה הערבית)

סתם ככה...

פשוט באתי ללונדון לטייל והתחשק לי להשאר קצת. וככה עברו חמש שנים... הסטודיו שעשה את הקליפים לגורילז הוא פאשן פיקצ´רז. חבר ישראלי שלי אפילו עבד אצלם קצת.

אילb

New member
וואו תודה !

זה נראה מקום רציני ה PASSION PICTURES הזה. אי בי, אני לא יודע על איזה בן אדם עם שם ארוך את מדברת... את הציורים של הגורילאז עשה ג´ימי הולט! ואני צריך תזכורת.... מה זה בנות לילית? (וסליחה עם שכחתי משהו חשוב
)

*GormE*

New member
בנות ירושלמיות

שמארגנות מסיבות מדהימות, מוזיקה ממסטלת פלוס מיצגים חיים כל מי שאני מכירה היה שם, ולכן הופתעתי שלא היית... דרך אגב,אתה מתקלט ממש מצויין. נראה לי שבסילווסטר היתה הפעם הראשונה ששמעתי אותך מתקלט!! איש אשכולות!!

אייל B!!!!!!!!

"התוכנית עם הבובות" "מיסטר מותק" "סטיות של פינגווינים" מת עלייהם!!!!!!!!

*GormE*

New member
../images/Emo13.gif כן, כולנו!

שוב, שאלה אוף טופיקית- אחרי ההתפוצצות לייב בין אריק משעלי וליאון רוזנברג, יש מצב שיורידות את התוכנית Y בלילה ויחזירו את מיסטר מותק?????

comicsgirl

New member
סליחה...

אבל נראה לי שאני קצת בעננים (יכול להיות שזה בגלל הכדור הממסטל שלקחתי לפני חצי דקה...)מי זה אייל B?! (וסליחה אם אני פוגעת...)

פגעת בי קשות!!!!!!!!

לא סתם...חחחח אבל זה חור בהשכלה לא לדעת מי זה אייל B אני בעצמי אימצתי את החתימה : ראה חתימה עם ציטוט מהפרק של "בוילר"

למעלה