תגובה לאי תגובה של המשתתפים בפורום

תגובה לאי תגובה של המשתתפים בפורום

האמת היא שאני לא מגיע לכאן מספיק כדי להיות בקי במי נגד מי ומי בקליקה של מי, אבל אני לא מבין, ממש לא מבין, את הדינמיקה בפורום הזה. האם זה יהיה כך תמיד שמישהו יעלה נושא חשוב לדיסקוס (או שירשור- שאני לא בטוח שאני מבין מהו)- בכל אופן נושא שהוא מתמודד איתו בעת האחרונה, וכולם ללא יוצא מן הכלל יעלמו, יאלמו ויעשו קולות של שטיח, ידברו על שולי הדברים ועטיפתם, אך לא יגידו מילה על מה שכתב אותו משתתף? ואני מתכוון לדברים שכתב עוזי שחף. ממה אנו חוששים? מלהיראות טיפשים? ליאל (בסופו של דבר גם אני לא הגבתי לדבריו של ע. שחף, אך אני חושב שמה שכתבתי כאן בסיסי וחשוב יותר לפורום) אשמח אם תגיבו.

אהלן ליאל,בוקר טוב לך!

בכל פורום בעולם,לא רק בפורום וירטואלי,גם בפורומים חיים,יש תהליך שהוא תהליך אינסופי ומתפתח של דינמיקה. התהליך משנה את צורתו באופן כזה,שמה שהשפיע עליו זה עתה,לא ישפיע עליו בעוד דקה,או יומיים... גם כאן יש דינמיקה,ממש כמו בחיים,ואתה בטח מכיר סיטואציות חיות,שבהם מישהו או מישהי זורקים שאלה או נושא שבא להם לדבר עליו,וככל שהוא יהא רציני,הוא כאילו לא ישמע,ויעבור לפסים אחרים,לעיתים קרובים,ולעיתים ללא שום קשר למקור. זה קורה כאן לעיתים,אך קורה מעט,ואנחנו כאן,לדעתי,עושים זאת באופן מאד ספונטאני,ממש כמו מה שאתה מכיר מהחיים! השאלה שאני שואל את עצמי עכשיו היא מה בעצם גורם לך ליצור איזושהיא ציפיה שמישהו יגיב למישהו אחר,ומדוע לא הגבת אתה? האם חשת "לבד במערכה"? האם חשת שאם תגיב תהיה יוצא דופן? אענה במקומך ברשותך,ואחסוך לך! הכל בעיני המתבונן,וכך אתה סבור,כי כך אתה חש,והדבר לגיטימי לחלוטין! אפילו מצאה חן בעיני העובדה שהתפרצת ככה,אחרת לא הייתי רואה אותך,אך הנה,זה עתה פתחת פתח,יצרת יש מאין,יצרת סיבה משלך לשוחח על משהו חדש, ואם אתה יכול להוסיף משהו על דבריי הרי שנגעת כמעט כמעט במהותו של הפורום הזה! יש כאן קבוצה של אנשים,שמשוחחים די הרבה,וביחוד כשהמדובר בדבר כמעט יומיומי,וגם אז העט לעיתים יבשה מהדיו,והיד כואבת! פעם אפילו נתפס לי השריר ברגל,ואני רק כתבתי! ליאל! ניסית לטייל קצת בפורום? להתרשם? יש כאן מסות שלמות של התייחסויות,שעם עורך טוב,מוציא לאור מקושר,וקצת קשרים,יכולים למלא ספר,שידבר על מהות החיים! לסיום,ליאל,בדוק את עצמך שוב,ואם אתה אומר "תמיד",אז לפני כן בדוק את עצמך טוב. אני באופן אישי,אשמח לשמוע מה יש לך לאמר עוד על הפורום,ומבחינתי שתגיב רק באופן שלילי,אך בדוק מעט לפני שאתה מעלה טיעון,שהוא לא נכון למקום הזה,וגם אם כן,אין לו כאן הרבה מקום,כי אנחנו אנשים שאוהבים לתת דרור לכתיבה,לדעות,ובכלל אוהבים להרגיש שאנחנו לעיתים לבד,ולעיתים ביחד. זה כמו שתשאל: למה בשבט זולו אוכלים בני אדם,ולא מטפחים עצי פרי,בכדי להיות צמחוניים? אז התשובה,(כמו חבר!)היא תמיד תמיד,ככה! כי ככה טוב להם,ואם הם היו רוצים להיות צמחוניים,הם לא היו אוכלי אדם! ואם תשאל איך אני בכלל משווה,אז אתה מוזמן להצטרף אלינו,ובמהרה תבין! ואל תשכח,אין כאן מגמה להעלות נושאים ש"מתמודדים",איתם! אני לא מתמודד עם מה שאני מעלה כאן,אני מחליף דעות עם אנשים חכמים, בוגרים,ובעלי כשרון כתיבה,הבעה,ונסיון חיים. להשתמע ותישאר איתנו... עוזי.

הארת את עיני

עוזי, מלוא הערכתי אליך למה שהבחנת. קלטתי את זה מעצמי עוד במהלך כתיבת הדברים, אך לא רציתי להרפות ולוותר (אני אנושי, מה אני יכול לעשות לי?) ולא ללחוץ על "שלח"... אך שלחתי והנה זכיתי בהשתקפות של מי שאני... נעלה ונצליח ליאל

deerest,התענגתי על זה!

ולשמוע את זה ממך,זה גורם לי לחוש התרגשות מיוחדת! דירסט,אני חש בזמן האחרון בשינוי אדיר,אך בינתיים רק התחושה מלווה אותי,ואין לי אפשרות לתאר אותה! יום אחד אתה תדע... אגב,אפשר שאלה? רציתי לדעת אם גם אצלך,בשעות הקטנות של הלילה אתה חש תחושה אחרת,תחושה של ריכוז,שגורמת לך לכתוב אחרת? אצלי יוצא תמיד טוב בלילה.... אתה יודע,אחד התחביבים שלי הוא סאונד איכותי,ובלילה בלילה מאוחר,אין הרבה דציבלים,וגם המוסיקה מרגיעה,והבסים נשמעים כמו עוגת סברינה בבוקר אביבי,על השולחן בחצר,עם רעש של ציפורים,וכוס קפה עם קצפת! תודה על המחמאה,שיחקת אותה,במילה! עוד דבר קטן,קורה לך שמוזר לך שמחמיאים לך על דבר,שבשבילך הוא מובן? כי זה כבר קיים אצלך... עוזי.

Deerest

New member
גם אני

אני מאד נהנה מהשעות הקטנות של הלילה, אך זה גובה ממני מחיר כבד למחרת, אז אני ממעט בבילוי הזה. אבל אתה צודק, יש משהו מענג בשקט המיוחד הזה, אבל אני מצליח להגיע אליו גם בשעות היום, לשקט. טוב, זה היה ברור כשמש, גם אני וסאונד משובחחחחחחחח חברים ותיקים מאד. hifi, זוכר? כשמחמיאים לך על דבר שבשבילך הוא מובן, זה אחד מהדברים הבאים: לא החצנת מספיק תכונה זו. הוא היה עיוור/חרש. התעלית על עצמך. זה היה ההיפך מ"מובן מאליו". מי שעשה זאת הוא... חבר.

אני חש צורך להסביר..

לא התכוונתי למיקרה של תגובתי אמש בהקשר של ה"מובן מאליו",ובטח שלא למחמאה שקיבלתי,ואני בטח לא מרגיש עילוי. יש לי תמיד חשש פנימי מלהרגיש שאני עילוי,כי זה חוסם אותי מללמוד עוד.. התכוונתי למיקרים שבהם ניזרקת מחמאה לאויר,ומקבל המחמאה מאד יודע שהוא כזה,ובגלל שהוא כזה,הוא מרגיש שככה זה צריך להיות,ואז הוא שואל את עצמו: (בינו לבינו,אתה יודע..), "מה קורה כאן,מה המחמאות האלה,אני כזה כל הזמן,וככה זה צריך להיות.." אתה מבין,דירסט? לא למצב שאומרים לך אתה חכם,אתה עילוי,אתה תותח,אלא למצב שאומרים לך נאמר: "איזה כשרון ציור יש לך" ובשבילך לצייר זה חלק מההוויה....לזה התכוונתי! דירסט,אפשר לקבל הסבר לאפשרות ג'? אתה מדבר על צניעות? אין אפשרות כזו,כי מדובר בהכחשה,מצב שבו אתה כביכול לא מקבל מחמאות, כי אתה נוקט בפעולה שחוסמת את האפשרות לקבל אותן.. בגלל שאתה חבר שלא משקר,התשובה האחרונה לא מתאימה לך... תזכי לי מה לך ולאודיו,בכמה מילים,זה מרתק אותי! אם אתה מעוניין,אם לא בהזדמנות.... ביי עוזי להשתמע מחר, למשל

Deerest

New member
גם וגם

אל תשכח שהסיבות למתן מחמאות נמצאות בעיני ובראש הנותן. לך תדע מה עובר לו בראש כאשר הוא נותן אותן. הוא, רואה את הדימוי שלך, ועל בסיס זה המחמאה ניתנת. ואתה, מתנהג על פי המפתח הבא: אם יש לך דימוי עצמי נמוך, אתה מבטל את המחמאה. (אבל בפנים בתוכך מתחיל לנבוט תהליך של שינוי הדימוי). אם אתה בעל דימוי עצמי גבוה, אתה עלול להגיב בגאותנות. (ובפנים מתעצם הדימוי העצמי הגבוה) והפוך, אם מישהו עולב בך... אם יש לך דימוי עצמי נמוך, אתה שוקע עוד יותר. (ובפנים מתעצם הדימוי העצמי הנמוך). אם יש לך דימוי עצמי גבוה, אתה מבטל את העלבון. (אבל בפנים בתוכך מתחיל לנבוט תהליך של שינוי הדימוי). אבל, ואבל גדול... אם אתה יודע (אני מקווה) מי אתה, מהי דמותך האמיתית והדימוי שלך לא "מסתיר" אותך, בזה הרגע הוכתרת כאדם צנוע שמחמאות ועלבונות "מזיזים" לו באותה מידה כאילו לא אמרו לו דבר. תקשיב טוב טוב למה שאתה מרגיש באותו רגע זעיר שאתה שומע את המחמאה/עלבון. אם אתה מאד נהנה ממחמאות סביר שמאד תפגע מעלבונות, וההיפך. בקשר לאודיו, אין לי מה להזכיר כי מעולם לא דברנו על זה. אבל מגיל צעיר מאד אני מקשיב ויודע להעריך סאונד איכותי ומשובח, מוסיקה מכל הסוגים זה חלק בלתי נפרד ממני. חבל מאד שאני לא יכול להשיג את המוצרים המרגשים באמת (רמז למתנה).

מתוך קושי(כי זה מעט "חשבוני")מעט

התעצלתי להגיב,אגיב מחר.(אי'ה) שמע,אם לא כתבתי יותר משלושה ארבעה שבועות,צלצל למשטרה.... סיוט...פלאי המוח... להשתמע.

או קיי דירסט,הבנתי,אני עונה לך,

כל מה שכתבת,תואם את עמדותיי,רק שתדע דירסט,שבנסיונות שלעיתים הם "עקרים",להגדיל את החור של הכוס,שבלאו הכי היא מפונצ'רת,אני מאבד לפעמים ת'אחיזה. זו הסיבה שמחמאות לעיתים "עושות לי את זה"...אבל עכשיו,אני אצא לי לאיזה "מסע קטן אל תוך עצמי",אני אתרכז,אפנים,אחשוב ואקשר יותר,ומה שיצא מזה בסוף זה......מקווה לטוב!
לך דירסט,על שאתה מגרה לי את "המקום הכי חשוב" אצלי במוח....! בוקר טוב. עוזי.

בוקר טוב

שים לב שבפורום הזה אין הרבה מגיבים הנושא עולה לדיון ובסופו של דבר הופך לשרשור ארוך ומענין כנס ותקרא חלק מהכייף שלי להשתתף בפורומים,זה להגיב מתי שאני רוצה וכמה שאני רוצה יש קליקה אחת ואתה איתנו בקליקה רק תגיב כבר!

למעלה