תגובה לאלמונימי

shlomikli

New member
תגובה לאלמונימי

(האשכול "עדויות של כיבוש" מסורבל מאד, ולכן אני פותח אחד חדש.) אלמונימי, לפי ההבטחה שלך,כל משתתפי הלינץ´ ישוחררו. ידוע לכל, שביחס לערבים, ממשלתה של גולדה הייתה הרבה יותר ימנית מזו שלנו עכשיו. כל ממשלות ישראל, ביחוד אלו השמלאניות, שחררו מאות ערבים תמורת מילים והבטחות. רבים מאלו הרוצחים בנו הם בוגרים של עונשים מגוחכים של בתי המשפט השמלאניים וממשלות השמאל, שמימנו את ההכשרה של פעילים זוטרים והפכה אותם לפעילים כבדים וחופשיים. ואגב, עדיין לא ענית על הודעתי "תשובה לאלמונימי" בן מאיר שלומי

שלומי...

להיפך, אני הבטחתי שכולם ישבו בכלא או יחוסלו... לא משנה, ממשלות ישראל שחררו אסירים רוצחים ב: 1. עסקאות שבויים (ובראשם, כמובן ג´יבריל) 2. הסכמי אוסלו. חשוב לציין שהמשוחררים הם מהמתונים שבהנהגת הרשות - רג´וב למשל שבאופן ממש תמוה (יחסית לאחרים) הוא ואנשיו לא היו מעורבים עד עכשיו באף פעילות טרור. אותו רג´וב שמתקן החקירות שלו הפך לאימת החמאס והג´יהאד (עד שהתקבלה הוראה מלמעלה וכולם שוחררו). על לינץ´ לא ישחררו אף אחד. אני אענה מיד על הודעתך (אני צריך להסתכל בה קודם ולהיזכר...)

והנה התגובה.

1. אין בכוונתי להתייחס לשטות הזו. אתה הרי תאמר על כל סיפור שהוא מפוברק. גרסת המשטרה לא נמסרה משום שאין יודעים מי השוטרים וזאת משום שלא התבצעה כל חקירה... 2. החבר שלך נרצח באירוע טרור, הוא אינו מקביל לעם שלם שמדינה אחרת מעבירה אותו, כמדיניות, התעללות חוזרת ונשנית במשך 30 שנה. למעשה הרצח המתועב הנ"ל הוא אחד מפירות הבאושים של הנ"ל. 3. ישנן שתי דרגות של כיבוש לתפיסתי - כיבוש שטח וכיבוש אוכלוסיה. כיבוש שטח אינו כל כך פסול אך כיבוש אוכלוסיה הוא איום ונורא מבחינה מוסרית וגם קשה הרבה יותר מעשית. ביש"ע אנו עוסקים בכיבוש אוכלוסיה. ומכאן שאין מה להשוות אפילו לדידך ועפ"י האידיאולוגיה המטורפת של א"י השלמה, בין היותה של ירדן "כבושה" ע"י הירדנים, ובין היותה של עזה "משוחררת" ע"י ישראל. 4. "אתה מצדיק רצח..." "אתה נותן להם תירוצים..." בקיצור, התעלמת לגמרי מהטענה. 5. מעולם לא עברו יהודים מה שעבר עלי במחסום. נ.ב עלי הוא בסך הכל מקרה יחיד, עוד עשרות אלפים כמוהו.

המוסד

New member
אלמוני...

כבשנו שטח האוכלוסייה באה אח"כ למלה ממאה אלף ערבים באו רק בשנים 1980 1990 ל"שטחים" ועוד עשרות אלפים לשטח ישראל עצמה גם זה כיבוש??

Charlie

New member
אם כך אלמונימי

מדוע אינך תומך בפשרה טריטוריאלית דוגמת תכנית אלון. כלומר ישראל תחזיק בבקעת הירדן ואיזור י-ם כמו גם בישובים שבאזור הקו הירוק אך לפלסטינים תהיה השליטה על מרבית הגדה בה יוכלו לנסוע ממקום אחד למשנהו ללא התקלות במחסומים. למותר לציין כי בניגוד לתכנית אלון שגרסה כי ישראל תחזיק ואף תספח את הרצועה - אני מבקש לפנות משם את כל המתיישבים ולהפוך את הרצועה לאזור פלסטיני נטו המגודר מסביבו.

משום...

שפשרה כזו תחנוק את פלסטין לעתיד ולא תאפשר לה לקלוט את הפליטים לתוך שטחה ולהתבסס. אלו הם שטחים משובחים וטובים לחקלאות ולפיתוח. וויתור פלסטיני על בקעת הירדן דומה לדעתי לוויתור ישראלי על רוב הנגב. לכאורה: מה אנחנו צריכים אותו? למעשה, זו עתודת הקרקע שעליה בנוי עתידנו. לגבי י"ם, ישנם 200 אלף ערבים בי"ם!! האם אני צריך להוסיף??? ברמת הגולן כל הסיפור היפה הזה אינו תקף ולכן אני באמת מתנגד להחזרתה (על אף שלאחרונה עולים בי פקפוקים קשים לאור קריאות המלחמה באיזור והצורך בשלום שירגיע אותם).

Charlie

New member
אדרבא ואדרבא

אם אחיזתנו בבקעת הירדן לא רק שתוסיף לנו ביטחון אלא גם תחנוק את המדינה הפלסטינית - דיינו! בואם של מיליוני ערבים יפר את היתרון הדומגרפי היהודי בא"י המערבית. תוך שנים מספר יהיה פה רוב ערבי לראשונה מ-1948. במילים אחרות סוף החלום הציוני. אני מוכן ללכת כברת דרך לעבר שלום עם הפלסטינים גם אם זה ידרוש ממני פשרה טריטוריאלית - אך לא אהיה מוכן להתאבד בשם ההומניזם וכיו"ב. לגבי י-ם, כוונתי היתה לגוש עציון. גם אני חושב שכלכלית טוב נעשה אם ניפטר מהשכונות הערביות של מזרח ירושלים כמו גם הכפרים ומחנות הפליטים שסופחו לעיר בטימטום רב אחרי ששת הימים.

אין וואקום, צ´רלי.

אתה לא יכול לכפות עליהם הסכם שמשמעותו מחנק. החלום הציוני היה מדינה ליהודים. לא מדינה יהודית, לא מדינה בגבולות א"י השלמה, אלא מדינה לעם היהודי (איך נקרא ספרו של הרצל?...) לכן בואם של מיליון (להערכתי השטחים הכבושים אינם יכולים להכיל יותר מכך) פליטים למדינה פלסטינאית החיה בשלום עם מדינת ישראל אינו סוף החלום הציוני אלא התגשמותו הערכית האולטימטיבית. הרוב הערבי יהיה בארץ ישראל, מושג מעורפל ביותר. שהרי ירדן אינה חלק מ"ארץ ישראל"? האם יש רוב יהודי בשטחי א"י השלמה? בקיצור, די כבר להסתכל בלשון מזילת ריר על הנדל"ן המפתה ששמו ארץ ישראל וקדימה לחשוב ריאלית על מדינת ישראל. מובן ששטחים בהם יהודים רבים יש לספח (תוך פיצוי מתאים).

shlomikli

New member
אלמונימי יקר!

>להיפך, אני הבטחתי שכולם ישבו בכלא >או יחוסלו... כאילו אלמונימי, יש לי או לך, איזהו שהיא שליטה על כך... >לא משנה, ממשלות ישראל שחררו אסירים >רוצחים ב: 1. עסקאות שבויים >(ובראשם, כמובן ג´יבריל) מסכים בע"מ! אילו היו מוציאים להורג רוצחים פלשתינאים, לא היה צורך לשחרר אותם... עצם זאת שהממשלה נרתעת לעשות כך מוכיחה עד כמה באמת אכפת להם מדם יהודי: מי שטוב, טובע. מי שמשקיע שוקע... > 2. הסכמי אוסלו. כל מלה נוספת שלי מיותרת! הרי אתה אלמונימי, מודה כי אני צודק. תמורת הבטחה תמוהה ומעורפלת ישוחררו אסירים. >חשוב לציין שהמשוחררים הם מהמתונים שבהנהגת >הרשות - רג´וב למשל שבאופן >ממש תמוה (יחסית לאחרים) הוא >ואנשיו לא היו מעורבים עד >עכשיו באף פעילות טרור. אותו >רג´וב שמתקן החקירות שלו הפך >לאימת החמאס והג´יהאד (עד שהתקבלה >הוראה מלמעלה וכולם שוחררו). ROFL!!! LOL! LOL!!! >על לינץ´ לא ישחררו אף אחד. כפי שכתבתי קודם, אתה נאיבי או שקרן. בקשר לתגובתך השניה: מאחר ורוב ההודעה שלך היא שטות מוחלטת הנובעת משלוב של בורות ורשעות, אתעלם ממנה. איני יכול לרפא אותך דרך האינטרנט. רק הנקודה ה-5 שבהודעתך האחרונה מצדיקה את שאני טוען... אלמונימי, אין לך מושג ירוק מהחיים! יהודים עדיין מקבלים מכות וגרוע מזה בכל העולם כולל ישראל, על רקע גזעני אנטישמי מובהק!!! הטוענה בנקודה האחרונה שלך, שקולה לכחשת שואה וכחשת הסבל של עמינו, הכחשת הגיזענות הארופאית שהכי עדיין חלק אינטגרלי מהתרבות הזו. מטרתך ברורה, להכחיש את הצורך הקיומי במדינה יהודית!!! כיבוש אוכלוסיה? גם את ערביי ישראל אנחנו כובשים? האם יהודי ארה"ב כבושים ע"י צבא ארה"ב??? לערבים צריכות להיות שתי ברירות: להגר החוצה או לנהוג כחוק. הם אינם מקיימים לא את זה ולא את זה... ועדיין ישראל נוהגת כלפיהם בכפפות של משי, בניגוד לכל הגיון בריא, בניגוד לכל תרבות אליה הערבים מורגלים. רצח יהודים נעשה על ידי ירדנים... ע"י עזתים ע"י ערבים שלא ראו יהודי כל ימי חייהם הקצרים! איזה כיבוש מניע אותם? יהודים מוכים ונרצחים, ערבים והממשלה מתייחסת ליהודים רבים כאילו הם גורמם זר מוזר, מדוע הם אינם תוקפים חזרה? למה ילדים שראו את אבא שלהם מוכה ע"י ערבים, (או נרצח ע"י ערבים), אינם הופכים לטרוריסטים? שום דבר! אבל שום דבר שהוא, (מלבד הניצחון המוחלט), אינו מצדיק טרור! אלמונימי, אתה מצדיק טרור, זה מזעזע ולא חוקי! שלומי בן מאיר

סילוף והתחסדות.

1. כשאמרתי שיהודים לא עברו מעולם... וכו´ הכוונה היתה במדינת ישראל. האם יש צורך לתאר את הסבל שעבר על עמנו בגלות? מספיק לברוח מהדיון. 2. יהודי ארה"ב הם אזרחי ארה"ב, ערביי ישראל הם אזרחי ישראל (אזרחים סוג ד´ אבל נעזוב את זה כרגע) ערביי השטחים אינם אזרחים!!!! לכן הם כבושים!!!! תן להם אזרחות ולא תשמע ממני יותר, אבל אי אפשר לקיים אפרטהייד מתמיד באוכלוסיה ואח"כ לבכות שהם מתקוממים. 3. אני אתעלם מהגזענות הבוטה שלך, "הערבים מורגלים..." וכו´. טיעונים דומים נשמעו מהלבנים בדרום אפריקה כשהתבקשו להסביר מדוע הם מפלים את הכושים. כביכול הכושים "אינם מורגלים בדמוקרטיה..." אינם יודעים לשלוט על עצמם..." וכו´. וכפי שאתה עצמך אמרת אין אני יכול לרפא אותך דרך האינטרנט. 4. אתה מקשקש בקומקום. נכון, יש מקרים של מחבלים ירדנים (אגב, גם הם פלסטינאים) אבל הם בטחים בשישים. רוב רוב רוב הפיגועים והמפגעים באים מהאוכלוסיה הכבושה. "עזתים שלא ראו יהודים כל ימי חייהם הקצרים..."? פחחחח... נו טוב, אני אתן לך לאכול את עצמך, פליטה בלתי מוצלחת... קצת לפני שברק נבחר היתה כתב גדולה על אתר האינטרנט של החיזבאללה. הם, מסתבר, עושים שם הנצחות לשאהידים שלהם. הממצא המרתק היה שרוב רובם של המרצחים הם... נו, שלושה ניחושים... תושבי דרום לבנון! אנשים שאת קרוביהם צה"ל הרג בהפצצה אווירית, שצד"ל התעלל בהם בצורה כלשהי... בקיצור... נפגעי הכיבוש... 5. כאמור, הטרור שעוברים הפלסטינאים הוא יום יומי. זה לא רק מקרה אחד שעליו ניתן לסלוח, זה גרימת סבל מתמשך ומתמשך. מכאן צומח החמאס. 6. ועוד דבר אחד. די! מספיק! אני לא נגרר להשמצות אז אל תיגרר גם אתה! אני לא מצדיק טרור ולעולם לא אוכל להצדיק! מה אני יכול לעשות כדי להוכיח לך??? אני כבר כותב את זה ב10 ההודעות האחרונות! אני צריך להתחיל לספר לך סיפורים על חברים שלי שנפגעו בפיגועים כדי שתאמין לי? להצדיק טרור? התחלקת על השכל?! 7. לשאר הטענות בהודעה שלי לא ענית.

סילוף והתחסדות.

1. כשאמרתי שיהודים לא עברו מעולם... וכו´ הכוונה היתה במדינת ישראל. האם יש צורך לתאר את הסבל שעבר על עמנו בגלות? מספיק לברוח מהדיון. 2. יהודי ארה"ב הם אזרחי ארה"ב, ערביי ישראל הם אזרחי ישראל (אזרחים סוג ד´ אבל נעזוב את זה כרגע) ערביי השטחים אינם אזרחים!!!! לכן הם כבושים!!!! תן להם אזרחות ולא תשמע ממני יותר, אבל אי אפשר לקיים אפרטהייד מתמיד באוכלוסיה ואח"כ לבכות שהם מתקוממים. 3. אני אתעלם מהגזענות הבוטה שלך, "הערבים מורגלים..." וכו´. טיעונים דומים נשמעו מהלבנים בדרום אפריקה כשהתבקשו להסביר מדוע הם מפלים את הכושים. כביכול הכושים "אינם מורגלים בדמוקרטיה..." אינם יודעים לשלוט על עצמם..." וכו´. וכפי שאתה עצמך אמרת אין אני יכול לרפא אותך דרך האינטרנט. 4. אתה מקשקש בקומקום. נכון, יש מקרים של מחבלים ירדנים (אגב, גם הם פלסטינאים) אבל הם בטלים בשישים. רוב רוב רוב הפיגועים והמפגעים באים מהאוכלוסיה הכבושה. "עזתים שלא ראו יהודים כל ימי חייהם הקצרים..."? פחחחח... נו טוב, אני אתן לך לאכול את עצמך, פליטה בלתי מוצלחת... קצת לפני שברק נבחר היתה כתב גדולה על אתר האינטרנט של החיזבאללה. הם, מסתבר, עושים שם הנצחות לשאהידים שלהם. הממצא המרתק היה שרוב רובם של המרצחים הם... נו, שלושה ניחושים... תושבי דרום לבנון! אנשים שאת קרוביהם צה"ל הרג בהפצצה אווירית, שצד"ל התעלל בהם בצורה כלשהי... בקיצור... נפגעי הכיבוש... 5. כאמור, הטרור שעוברים הפלסטינאים הוא יום יומי. זה לא רק מקרה אחד שעליו ניתן לסלוח, זה גרימת סבל מתמשך ומתמשך. מכאן צומח החמאס. 6. ועוד דבר אחד. די! מספיק! אני לא נגרר להשמצות אז אל תיגרר גם אתה! אני לא מצדיק טרור ולעולם לא אוכל להצדיק! מה אני יכול לעשות כדי להוכיח לך??? אני כבר כותב את זה ב10 ההודעות האחרונות! אני צריך להתחיל לספר לך סיפורים על חברים שלי שנפגעו בפיגועים כדי שתאמין לי? להצדיק טרור? התחלקת על השכל?! 7. לשאר הטענות בהודעה שלי לא ענית.

סילוף והתחסדות.

1. כשאמרתי שיהודים לא עברו מעולם... וכו´ הכוונה היתה במדינת ישראל. האם יש צורך לתאר את הסבל שעבר על עמנו בגלות? מספיק לברוח מהדיון. 2. יהודי ארה"ב הם אזרחי ארה"ב, ערביי ישראל הם אזרחי ישראל (אזרחים סוג ד´ אבל נעזוב את זה כרגע) ערביי השטחים אינם אזרחים!!!! לכן הם כבושים!!!! תן להם אזרחות ולא תשמע ממני יותר, אבל אי אפשר לקיים אפרטהייד מתמיד באוכלוסיה ואח"כ לבכות שהם מתקוממים. 3. אני אתעלם מהגזענות הבוטה שלך, "הערבים מורגלים..." וכו´. טיעונים דומים נשמעו מהלבנים בדרום אפריקה כשהתבקשו להסביר מדוע הם מפלים את הכושים. כביכול הכושים "אינם מורגלים בדמוקרטיה..." אינם יודעים לשלוט על עצמם..." וכו´. וכפי שאתה עצמך אמרת אין אני יכול לרפא אותך דרך האינטרנט. 4. אתה מקשקש בקומקום. נכון, יש מקרים של מחבלים ירדנים (אגב, גם הם פלסטינאים) אבל הם בטלים בשישים. רוב רוב רוב הפיגועים והמפגעים באים מהאוכלוסיה הכבושה. "עזתים שלא ראו יהודים כל ימי חייהם הקצרים..."? פחחחח... נו טוב, אני אתן לך לאכול את עצמך, פליטה בלתי מוצלחת... קצת לפני שברק נבחר היתה כתב גדולה על אתר האינטרנט של החיזבאללה. הם, מסתבר, עושים שם הנצחות לשאהידים שלהם. הממצא המרתק היה שרוב רובם של המרצחים הם... נו, שלושה ניחושים... תושבי דרום לבנון! אנשים שאת קרוביהם צה"ל הרג בהפצצה אווירית, שצד"ל התעלל בהם בצורה כלשהי... בקיצור... נפגעי הכיבוש... 5. כאמור, הטרור שעוברים הפלסטינאים הוא יום יומי. זה לא רק מקרה אחד שעליו ניתן לסלוח, זה גרימת סבל מתמשך ומתמשך. מכאן צומח החמאס. 6. ועוד דבר אחד. די! מספיק! אני לא נגרר להשמצות אז אל תיגרר גם אתה! אני לא מצדיק טרור ולעולם לא אוכל להצדיק! מה אני יכול לעשות כדי להוכיח לך??? אני כבר כותב את זה ב10 ההודעות האחרונות! אני צריך להתחיל לספר לך סיפורים על חברים שלי שנפגעו בפיגועים כדי שתאמין לי? להצדיק טרור? התחלקת על השכל?! 7. לשאר הטענות בהודעה שלי לא ענית.

סילוף והתחסדות.

shlomikli

New member
תגובה לאלמונימי

1. כן, גם בישראל יהודים הם קורבנות של גיזענות אנטישמית ערבית. 2. הפלשתינאים שאינם אזרחי ישראל הם אזרחי הרשות הפלשתינאית. הרשות אחראית עליהם. היא זו שכובשת אותם. המחסומים נועדו להגנה עצמית. לבצע את העבודה המינמלית שהרשות אמורה הייתה לעשות ולא עושה. 3. כל שליט ערבי, היה מבצע (והם ביצעו) רצח עם תוך שימוש בנשק גז מרעיל, נגד התקוממויות בסדר גודל של האנטיפאדה. עשו זאת סדאם חוסיין לכורדים בעירק, ונאצר המצרי לתימנים בתימן בשנות החמישים. המלך חוסיין טבח 12 אלף פלסטינאים, והאסדים מפעילים משטר אימים של טרור והפחדה. 20 אלף נרצחו במהלך התקוממות אחת, ו 13 אלף נוספים נחטפים ומומתים בעינויים ע"י הגיסטאפו הסורי (שכידוע, קיבל הכשרה מאנשי גיסטאפו נאצים אמיתיים). מובארק, תופס שופט ותולה עשרות ואפילו מאות אנשים החשודים בהתארגנות נגד השלטון. לרוב גורמים איסלמיים. המשטר המצרי, שאזלו לו היהודים, מתעלל בקופטים (שאינם ערבים והם נוצרים קופטים שזה על יד הנוצרים יוונים אורתודוקסים) המצרים. אבל, כל זאת, אינו כיבוש העיני השמאלנים. קצת מכות, לכאורה, במחסום צה"ל... זה כיבוש המצדיק טרור זוועתי... הגיוני ביותר...למה לא? 4. מספיק שיהיה מחבל אחד, שלא ראה יהודי מימיו כדי להוכיח שצדקתי. המחבל שהתפוצץ בדולפינריום היה כזה. 6. תגיד בקול רם, שלוש פעמים: "אין קשר בין הכיבוש לטרור. שום דבר אינו מצדיק טרור. שום דבר בעולם אינו מצדיק רצח בדם קר של ילדים ותינוקות יהודיים בארצם" ואני ארד ממך, בנושא ההאשמות. בנתיים, בסידרה של הודעות, אתה חופר תרוצים מתחת לאדמה כדי להצדיק את הטרור הערבי. 7. שאר הטענות אינן מצדיקות תגובה. הן עלבון לאינטיליגנציה להמשיך לדוש בהן.

גילגמש

New member
בקשר לטענה 1

אני חושב ששלומיכלי צודק, רק רציתי לציין שאני בעצמי חטפתי מכות בשלוש הזדמנויות מערבים. (פעם בצבא, פעם באוניבסיטה ופעם בחו"ל, כמה סטירות דחיפות ואגרופים לא משהו רציני, מפני שלא נשארתי שם כדי לקבל מנה שניה). הותקפתי בכל הפעמים האלו על רקע אנטישמי מובהק ע"י ערבים אותם לא הכרתי מעולם!

תגובה.

1. אתה מתבכיין בצורה ממש מסלידה ותוך קשר מקרי בהחלט למציאות. אני מסתובב בנגב כבר לא מעט שנים ובחיים שלי לא נתקלתי באלימות על רקע אנטישמי של ערבי כלפי אף אחד. וגם אם יש פה ושם מקרים כאלו הם בטלים בשישים לעומת הגזענות והאלימות של המדינה כלפי הערבים אזרחיה ואלו שאינם אזרחיה. כל זאת תקף למדינה, לגבי איזורי חו"ל הסמוכים למדינה (השטחים) ישנו חיכוך מתמיד בין המקומיים למתנחלים על רקע הכיבוש שההתנחלויות הן חלק ממנו. אין קשר לאנטישמיות, אני מבטיח לך שגם אם תחליף את כל המתנחלים. בנורבגים הם יקבלו אותו יחס. 2. שמע משל: נניח שקבוצת אנשים מסויימת כולאת קבוצה אחרת בשלשלאות ואזיקים. לאחר התקוממויות חוזרות ונשנות של האסירים היא מחליטה להציע להם פשרה: מעתה נתיר אותכם וניתן לכם לעשות כאוות נפשכם בכלוב מסויים. נניח שהכבולים מסכימים באי רצון לפשרה. עתה, כשהם מסתובבים בכלוב, מסתבר להם שנציגים חמושים של הקבוצה המשאבדת עוצרים אותם מעכבים אותם ומציקים להם תוך אלימות מתמשכת. שאלתי הרטורית היא: האם יש שוני רב בין המצב התחילי לחדש. 3. צודק. רוצה להיות בדרגה המוסרית של שליטי ערב? קדימה. לו היית נוקט משטר גסטאפו בסגנון סורי בשטחים אף אחד לא היה מצפצף, נכון, מכיוון שאנחנו בכל זאת לא נאצים העם המדוכא (וכן, אפשר לדכא גם בדרגה פחותה מהנאצים) מנצל את החולשה היחסית להתקוממות להשבת זכויותיו. לו הנאצים היו שולטים בא"י לא היו קמים אצ"ל ולח"י... לו היו שולטים בהודו מהאטמה גאנדי היה שווה לתחת. 4. לא, מטורף אחד שטוף מוח אינו בסיס להסקה סטטיסטית. תפסיק לבלבל ותודה במציאות - הכיבוש מוליד את הטרור. 5. אני מוכן בהחלט לחזור על הפסקה בשינוי אחד : "י-ש(!) קשר בין הכיבוש לטרור. ש-ו-ם ד-ב-ר אינו מצדיק טרור. שום דבר בעולם אינו מצדיק רצח בדם קר של ילדים ותינוקות יהודיים בארצם" ואני מוסיף ואומר, לא רק ילדים ותינוקות אלא גם סתם מבוגרים רגילים.

shlomikli

New member
תגובה לאלמונימי

1. הנורווגים, בזמן האחרון לא פחות אנטישמים מהפלשתינאים (הידעת שהייתה דוויזה שלמה של וואפן אס אס, דוויזית וויקינג, שאויישה ע"י דנים ונורווגים? ). הטענה שלך, כאילו המתנחלים אשמים בכל מה שקורה להם, היא אנטישימית וגיזענית. אלמונימי, חשפת את פרצופך האמיתי!!! 2. הייתי צריך לקרוא את הסיפור שלך מספר פעמים, רק לאחר ששמתי אותו בהקשר הנכון, שהאסירים הם ערבים, ולא יהודים, מפני שהכותב הוא שמאלני שונא ישראל מוצהר ירדתי לסוף דעתך... מסקנה, שלי הסיפור התמוהה שלך, זה לא נחמד להיות אסיר מלכתחילה. מרגע שאתה אסיר, מגיע לך כל החרא שמאכילים אותך בו. 3. לא צריך להיות נאצים כדי לדכא התקוממויות שמסקנות את קיומיניו. מספיק להיות אנגלי או צרפתי או אפילו אמריקאים... 4. אין קשר בין הכיבוש לטרור, מעבר לעובדה שאנחנו יהודים שמתעקשים לנשום למרות השיכנועים המאסיבים של מחנה השלום והאויב להפסיק. הטרור קיים מתוך מניעים גיזעניים בלבד. בדיוק כמו לפני קום המדינה, בדיוק כמו בגולה. 5. רק שמאלני אמיתי יכול לכתוב סתירה בשני משפטים צמודים ולא תדלק לו איזשהי אזעקה: אנסה להסביר את זה בשפה פשוטה, הכי פשוטה: אם שום דבר אינו מצדיק את הטרור, אז גם הכיבוש אינו מצדיק טרור. או לחילופין, אם יש קשר בין הכיבוש לטרור, אז הכיבוש מצדיק טרור... כלומר השמאלני שלנו בעד רצח תינוקות, כמו שלהבת פס הי"ד, או הלינץ´ בילדים מתקוע, בתנאי שהנרצחים הם יהודים מהזן "הכובש" לפי הגדרתו... אלמונימי, אתה או ילד קטן או רשע... הודע לי כדי שאוכל לנהוג בך בהתאם

לוגיקה זה כנראה לא הצד החזק שלך.

תרשה לי להתחיל בבקשה מהנקודה החמישית משום שהיא מרגיזה אותי במיוחד. יהיו שני מאורעות א´ ב´. אני יכול לומר כי א´ גורר את ב´ ואני יכול לומר כי העובדה שא´ גורר את ב´ היא מוצדקת. אין שני הטענות שקולות! יתכן שהעובדה כי אדם מסויים אינו שפוי גוררת מעשה רצח שלו. זו עובדה שניתן להסכים איתה או לחלוק עליה, אך איש לא יבוא ויאמר כי העובדה שאדם אינו שפוי מ-צ-ד-י-ק-ה מעשה כזה. יתכן שאנס נהיה אנס משום שספג התעללות מינית בילדותו, אך אין זה אומר שהעובדה שספג התעללות זו מצדיקה את היותו אנס! בקיצור - יש קשר בין הכיבוש לטרור, אין זו הצדקה של הטרור. על זה באמת אין לך מה לענות וכדאי שתרד בשקט בשקט מהעץ, אני מבטיח לעצום עיניים. 2. אני לא מספר סיפורים מוכשר במיוחד, הנקודה היא שברגע שאתה מפסיק לשלוט באחרים פיסית אבל ממשיך לשלוט בהם בעקיפין (מחסומים, למשל), לא עשית כלום. הכיבוש נמשך. 3. זו תגובה לנקודה הראשונה (למרות שיש פה משום התייחסות גם לחמישית), קודם כל אני שמח שאתה מצליח גם לבטל את פועלו של העם הדני למעננו במלחמת העולם, הדייגים הדנים שהבריחו יהודים תוך סיכון חייהם וחיי משפחותיהם מודים לך. אני בהחלט טוען שההתנחלויות הן תמריץ לטרור, כאמור וכפי שכבר ציינתי אין פה משום הצדקה לטרור עצמו. 4. ושוב, כבר כתבתי תגובה. 5. לא נחמד להיות אסיר מלכתחילה, אבל עוד יותר לא נחמד להיוולד למציאות של אסיר, כמו מאות התינוקות הפלסטינאים מדי יום, שיהפכו למחבלי חמאס בעוד 18 שנה בדיוק מהיום. ואולי פחות. נ.ב "רשע", "ילד קטן"... אל תיפול לבור הזה שלומי, תחזור לסגנון הולם.

תגובה.

1. אתה מתבכיין בצורה ממש מסלידה ותוך קשר מקרי בהחלט למציאות. אני מסתובב בנגב כבר לא מעט שנים ובחיים שלי לא נתקלתי באלימות על רקע אנטישמי של ערבי כלפי אף אחד. וגם אם יש פה ושם מקרים כאלו הם בטלים בשישים לעומת הגזענות והאלימות של המדינה כלפי הערבים אזרחיה ואלו שאינם אזרחיה. כל זאת תקף למדינה, לגבי איזורי חו"ל הסמוכים למדינה (השטחים) ישנו חיכוך מתמיד בין המקומיים למתנחלים על רקע הכיבוש שההתנחלויות הן חלק ממנו. אין קשר לאנטישמיות, אני מבטיח לך שגם אם תחליף את כל המתנחלים. בנורבגים הם יקבלו אותו יחס. 2. שמע משל: נניח שקבוצת אנשים מסויימת כולאת קבוצה אחרת בשלשלאות ואזיקים. לאחר התקוממויות חוזרות ונשנות של האסירים היא מחליטה להציע להם פשרה: מעתה נתיר אותכם וניתן לכם לעשות כאוות נפשכם בכלוב מסויים. נניח שהכבולים מסכימים באי רצון לפשרה. עתה, כשהם מסתובבים בכלוב, מסתבר להם שנציגים חמושים של הקבוצה המשאבדת עוצרים אותם מעכבים אותם ומציקים להם תוך אלימות מתמשכת. שאלתי הרטורית היא: האם יש שוני רב בין המצב התחילי לחדש. 3. צודק. רוצה להיות בדרגה המוסרית של שליטי ערב? קדימה. לו היית נוקט משטר גסטאפו בסגנון סורי בשטחים אף אחד לא היה מצפצף, נכון, מכיוון שאנחנו בכל זאת לא נאצים העם המדוכא (וכן, אפשר לדכא גם בדרגה פחותה מהנאצים) מנצל את החולשה היחסית להתקוממות להשבת זכויותיו. לו הנאצים היו שולטים בא"י לא היו קמים אצ"ל ולח"י... לו היו שולטים בהודו מהאטמה גאנדי היה שווה לתחת. 4. לא, מטורף אחד שטוף מוח אינו בסיס להסקה סטטיסטית. תפסיק לבלבל ותודה במציאות - הכיבוש מוליד את הטרור. 5. אני מוכן בהחלט לחזור על הפסקה בשינוי אחד : "י-ש(!) קשר בין הכיבוש לטרור. ש-ו-ם ד-ב-ר אינו מצדיק טרור. שום דבר בעולם אינו מצדיק רצח בדם קר של ילדים ותינוקות יהודיים בארצם" ואני מוסיף ואומר, לא רק ילדים ותינוקות אלא גם סתם מבוגרים רגילים.

למעלה