אלמונימי יקר!
>להיפך, אני הבטחתי שכולם ישבו בכלא >או יחוסלו... כאילו אלמונימי, יש לי או לך, איזהו שהיא שליטה על כך... >לא משנה, ממשלות ישראל שחררו אסירים >רוצחים ב: 1. עסקאות שבויים >(ובראשם, כמובן ג´יבריל) מסכים בע"מ! אילו היו מוציאים להורג רוצחים פלשתינאים, לא היה צורך לשחרר אותם... עצם זאת שהממשלה נרתעת לעשות כך מוכיחה עד כמה באמת אכפת להם מדם יהודי: מי שטוב, טובע. מי שמשקיע שוקע... > 2. הסכמי אוסלו. כל מלה נוספת שלי מיותרת! הרי אתה אלמונימי, מודה כי אני צודק. תמורת הבטחה תמוהה ומעורפלת ישוחררו אסירים. >חשוב לציין שהמשוחררים הם מהמתונים שבהנהגת >הרשות - רג´וב למשל שבאופן >ממש תמוה (יחסית לאחרים) הוא >ואנשיו לא היו מעורבים עד >עכשיו באף פעילות טרור. אותו >רג´וב שמתקן החקירות שלו הפך >לאימת החמאס והג´יהאד (עד שהתקבלה >הוראה מלמעלה וכולם שוחררו). ROFL!!! LOL! LOL!!! >על לינץ´ לא ישחררו אף אחד. כפי שכתבתי קודם, אתה נאיבי או שקרן. בקשר לתגובתך השניה: מאחר ורוב ההודעה שלך היא שטות מוחלטת הנובעת משלוב של בורות ורשעות, אתעלם ממנה. איני יכול לרפא אותך דרך האינטרנט. רק הנקודה ה-5 שבהודעתך האחרונה מצדיקה את שאני טוען... אלמונימי, אין לך מושג ירוק מהחיים! יהודים עדיין מקבלים מכות וגרוע מזה בכל העולם כולל ישראל, על רקע גזעני אנטישמי מובהק!!! הטוענה בנקודה האחרונה שלך, שקולה לכחשת שואה וכחשת הסבל של עמינו, הכחשת הגיזענות הארופאית שהכי עדיין חלק אינטגרלי מהתרבות הזו. מטרתך ברורה, להכחיש את הצורך הקיומי במדינה יהודית!!! כיבוש אוכלוסיה? גם את ערביי ישראל אנחנו כובשים? האם יהודי ארה"ב כבושים ע"י צבא ארה"ב??? לערבים צריכות להיות שתי ברירות: להגר החוצה או לנהוג כחוק. הם אינם מקיימים לא את זה ולא את זה... ועדיין ישראל נוהגת כלפיהם בכפפות של משי, בניגוד לכל הגיון בריא, בניגוד לכל תרבות אליה הערבים מורגלים. רצח יהודים נעשה על ידי ירדנים... ע"י עזתים ע"י ערבים שלא ראו יהודי כל ימי חייהם הקצרים! איזה כיבוש מניע אותם? יהודים מוכים ונרצחים, ערבים והממשלה מתייחסת ליהודים רבים כאילו הם גורמם זר מוזר, מדוע הם אינם תוקפים חזרה? למה ילדים שראו את אבא שלהם מוכה ע"י ערבים, (או נרצח ע"י ערבים), אינם הופכים לטרוריסטים? שום דבר! אבל שום דבר שהוא, (מלבד הניצחון המוחלט), אינו מצדיק טרור! אלמונימי, אתה מצדיק טרור, זה מזעזע ולא חוקי! שלומי בן מאיר