תגובה להודעה נעליים/סנדלים

מיגל2

New member
תגובה להודעה נעליים/סנדלים

שלום לכם ותודה על עזרתכם בנוגע לשאלותי על הנעליים. צר לי על תגובתי המאוחרת אך לא התאפשר לי לגשת למחשב. כרגע אנו בשלב הסופי של הגיבוסים לפני החלטת ד"ר למדן ופרופ' פורת אם לבצע ניתוח או שלא(מקווה שלא,מפחדת או יותר נכון מרחמת על הקטנטן)כך שיש עוד מעט זמן לנעליים אך אני אוהבת לדעת דברים מראש ולהתארגן בהתאם ולא להילחץ בדקה ה-90 . לאיאהב תודה על הנכונות בעזרה לרכישת סנדלים כשיהיה הדבר רלוונטי אשמח מאוד לקבל את עזרתך. דבר נוסף בנוגע לנעליים/סנדלים: אם הבנתי אתכם נכון רובכם משתמשים בנעליים+גרביים דקות גם בקיץ,האם 23.5שעות בנעליים לא גורם לשפשוף,שלפוחיות עקב הזעת יתר והאם משתלם לתינוק שבאוגוסט כנראה יהיה עם נעליים לרכוש את הסנדלים שהריי אנו קרובים לחורף?חשוב לציין כי ארצה את הטוב ביותר לבני והפחות טראומטי בשבילו ולא חשוב המחיר.

טאניוש

New member
אם לא חשוב המחיר הייתי הולכת

על סנדלים. אם יהיה קר אפשר לשים גרב עבה מעל. שיפושופים יש לנו, אבל לא עד כדי שלפוחיות
. הגרב אמורה לספוג את הזיעה, לכן חשוב גרבי כותנה.

מיגל2

New member
ביקורת בהדסה

אנחנו נהיה מחר בהדסה 16/06 בשעה 10:30 לאחר הורדת גבס 3 וכנראה אחרון ונראה מה יוחלט הלאה. מתי אתם בביקורת?

טאניוש

New member
אנחנו צריכים לבוא בשבועיים הקרובים

לא משנה מתי. עקרונית אפשר גם מחר, אבל אני תופסת רגליים קרות לפני הביקורת כי תמיד יוצאת משם מבולבלת ודואגת, אז תמיד דוחה כמה שאפשר. אתקשר לקבוע תור, נראה...

מיגל2

New member
טאניוש

הבנתי מהודעותייך כי בנך בשלב הנעליים,מה עדיין גורם לך לבלבול וחששות? ישנו ד"ר למדן במרפאת ק"פ שודאי ידוע לך ומוכר,ואני בטוחה שלאחר תורים אצלו חששותייך יופחתו,הוא מסביר לפרטים כל צעד וצעד בטיפולו ואכן עונה על כל שאלה של ההורים לעומק.

טאניוש

New member
תראי

את יכולה לראות את ההודעות שלי ביום של הביקורת או יום למחרת, רואים הבדל בין הודעה "שגרתית" שלי והודעה ראשונה אחרי ביקור בהדסה. היינו אצל דר'למדן, אכן הוא הסביר ופרש בפנינו את כל האופציות...כמו ניתוח להעברת גיד בגיל 3-4 למשל. ניסיתי להבין מה מבין האופציות רלוונטי עבורינו ולא הצלחתי- התשובה הייתה שבשלב זה לא ניתן לדעת, צריך לחכות עד שיתחיל לעמוד. הרגל לא נראיתה עדיין מתוקנת כמו שהרופאים רוצים (זה היה לפני חודש וחצי). כל הטיפול שלנו הולך לא חלק. אני לא סומכת על הרופאים כי הם משנים את דעתם בין ביקורת לביקורת...

מיגל2

New member
טאניוש

אם את אומרת שהרגל אינה מתוקנת כפי שרוצים הרופאים אז איך זה שעברתם כבר לשלב הנעליים ולא המשכתם בגיבוסים?כפי שהיבנתי עד שהרגל לא מתוקנת OVER לא מתחילים עם נעליים. מדוע במקרה שלכם ישנה התלבטות בין ביצוע הניתוחון בגיל חודשיים לגיל 3-4? כנראה עקב טריותי בנושא מס' רב של דברים אינני יודעת ועוד יחודש לי בזכות הורים נפלאים שיש בפורום.

מיגל2

New member
תיקון טעות בתגובתי

התבלבלתי בין ניתוח להארכת גיד לבין ניתוח להעברת גיד כשהראשון אכן נעשה בגיל חודשיים לאחר שלב הגיבוסים והשני נעשה בגיל 3-4 . זכור לי שבמקרה של בנך נעשה הניתוח להארכת גיד,מי ניתח אותו? אם תוכלי לתת לי טיפים לגביי הניתוח ונקודות שעליי להקפיד עליהם לקראת הניתוח אני אשמח.

טאניוש

New member
אני אמצא לך את ההודעה שלי

של אחרי הניתוח. פרופ'פורת ניתח אותו. גם לי יש שאלות לרופאים למען האמת... יש 10% של ילדים שצריכים ניתוח להעברת גיד, את יכולה לקרוא באתר של אושרי.

למעלה