תגובה להכל

תגובה להכל

הגעתי למסכנה שהכי טוב זה לענות על הכל ביחד אוקי 1.יש פה אנשים חדשים אז תדעו אני הפאנקיסט/וונדליסט/שיכור/סתם אידיוט של הפורום הזה ושלא ינסו לקחת לי את התואר!!!! 2.אהבתי את רעיון הלהקה ואני בסיסט אם אתם צריכים 3.עדן/נחמע/ספיידרמן הייתי רציני בקשר למה שאמרתי לך בפלאפון אל תתאבדי..בבקשה אני יהיה עצוב
:&#39
4.אתם ממש אידיוטים....אני גאה בכם בני טיפוחי 5.יום ראשון זה יום חרא 6.גם יום שני 7.יום שלישי גרוע 8.רביעי מגניב 9.חמישי ארוך 10.יום שישי אתם יודעים יש בעיר מסיבה ואוכלים כל הלילה עד שמתפוצצים 11.מישהו מצא סעיף ג'!!!!! 12.אבל סעיף כחט' וסעיף ה נעלמו כל היודע דבר על מיקומם מתבקש להודיע למשטרה(לרשות הסביבה) אין לגעת בסעיפים או שהם יחטפו את הסעיף ויהפכו להיות מאוד מסוכנים 13.זהו

../images/Emo70.gif

1.
2. יאאאאאא
בסיסטטטטט
3. אוקי...ולמה אמרת שאני לא רוצה שתתקשר אלי?? 4.
"גמאני אידיוט
" 5. נכון 6. נכון 7. נכון 8. לא נכון!!!!!1 יש מלאן סיבות למה!!! 9. נכון 10. איזה עיר? 11. לאאאאאאאאאאאא
אין ג'
12. חה חה חה (גנבתי לך את התואר
) 13. לא זהו!

The MOALEM

New member
לתוגבה לתגובה להכל!!!

1. באמת יש פה אנשים חדשים אז היי אני אוטיסט ואף אחד לא יקח לי את התואר!!! עופרי לא אוטיסט הוא מוגבל שיכלית!!!! 2. יש בעיה עם הלהקה... אני יודע קצת תופים... לא עד כדי כך שאני יהיה בלהקה... 3. אין לי שמץ של מושג מה קורה עם נחמע!!! 4. תודה תודה... 5. יום ראשון ממש חרא!!! 6. שני יום טוב! 7. שלישי גם טוב 8. רביעי חרא! 9. חמישי באמת ארוך... 10. שישי??? יש יום שישי??? מתי? 11. באמת??? איפה? איך? מתי? 12. זה לא היה בכוונה... זה.. זה.. זה היה ממש בטעות!!! לא התכוונתי לאכול את סעיף כחט' אבל הוא רצה לאכול לי את האננס!!! יש לי סיבה מוצדקת!!! הוא כמעט אכל לי את האננס!!!!! 13. זהו?? זה כל מה שיש לך לספר??? 14. עכשיו זהו!!!

יאא תגובה../images/Emo70.gif

1. חחחחח
2. תפסיקקקק
אתה כזה כן תהיה בלהקה...
3. אז אולי תשאל?? 4.
5-10. נו..מה שאמרתי קודם... 11. אין ג'
12. קניבליזם חצילי..חפחפחפחפ 13. לא! עכשיו זהו!! 14. זהו?? אין לך עוד משו להגיד??

למעלה