תגובה לטיפול הומאופטי באסטמה

תירתיר

New member
תגובה לטיפול הומאופטי באסטמה

שלום, אני סובלת מאסטמה מזה 25 שנים- מגיל 5 בערך, עם נזלת אלרגית כרונית, והתקפים עונתיים בעיקר. בשנה שעברה ניסיתי 3 טיפולי אקופנטורה שלא ממש עזרו (למעשה המצב החמיר מאוד, עם או בלי קשר לטיפול) ההתקפים מתבטאים באי נוחות, נשימה רועשת וקושי לישון ולהירדם עקב כך. בשיא עונת האביב היו לי (לראשונה בחיי) התקפים די קשים של קוצר נשימה נוראי והרגשת חנק. הטיפול שאני עושה במקרי התקף- אינהלציה עם מעט בריקלין , הרבה פחות מהמינון המומלץ. לאחרונה החלטתי לנסות הומאופטיה קלאסית. פגשתי את המטפל והוא אסף את כל האינפורמציה הדרושה, ולאחר מס' ימים העביר לי את הרמדי. רציתי לספר כיצד השפיעה עלי התרופה והאם זה נראה נורמלי (כמובן שסיפרתי גם למטפל שלי) אני מרגישה המון המון ליחה בריאות ובאף (=נזלת) ומשתעלת הרבה כדי לנקות את זה. הדבר לא אופייני בכלל לאסטמה שלי ,אלא יותר למה שאני מרגישה כשאני מצוננת. הנשימה עדיין רועשת אבל הצלחתי כבר 3 ימים לוותר על אינהלציה לפני השינה, אחרי למעלה מ-3 חודשים רצוף של תלות מוחלטת באינהלציה. המטפל ייעץ לי לחכות עד שהשיעול יפחת ואז להחליט על המשך טיפול. זה נראה שהטיפול עובד כמצופה?

שלום לך

זו שאלה למטפל שלך. אין לי שום יכולת לדעת מה קורה איתך. אל תשכחי שמדובר ב 25 שנות מחלה שעוד לא הסתיימו. תתאזרי בסבלנות. בריאות מהירה ושלמה. אלישוע

למעלה