תגובה לירדנה10

תגובה לירדנה10

ירדנה10, כמי שראה את פעילות מועצת העיר במשך 5 שנים אחרונות-אני יודע ומעריך עד מאוד. תפקודה כיו"ר ועדת הרווחה העירונית, ראויה לשבח, היא קיבלה על עצמה תפקיד לא פשוט לטפל, לצערי לא כל הרצליה, היא הרצליה פיתוח, והיא עזרה לרבות בשכונות השונות. אך עליי לומר לך שבללי לעולם לא יצאה נגד גרמןורה"ע לא שלחה אותה לתקופות "ברוגז" כלשונך, להפך הוא הנכון! בללי הייתה מקורבת עד מאוד לגרמן,וזאת נתנה לה להתקדם בתוך מועצת העיר לתפקידים שונים ומגוונים (יו"ר ועדות שונות, דירקוטרית בחברות עירוניות, מחזיקת תיק נשים העירייה ועוד)-אם גרמן הייתה כועסת על בללי, היא לעולם לא הייתה מקדמת אותה ומטפחת אותה למעמד שהיא צברה! לבללי היה פ"ע שבועי קבוע עם גרמן, גרמן נתנה לה לשכה ומזכירה (מה ששאר חברי מועצת העיר לא זוכים, למעט סגניה של גרמן וגרמן עצמה, תקציב לפעול (ששאר ראשי הועדות לא מקבלים אפילו שליש).אנא ממך הפסיקי משטויות, בללי שתקה במשך 4 וחצי שנים (ואני לא מדבר על "זכות השתיקה"), ויכלה לטפל בנושאים שונים בזכות קירבתה ואמונה של גרמן בה. א' הרצלייני

ירדנה10

New member
במקרה הפרטים ידועים לי

לכל, ואני מדגישה לכל חברי המועצה יש משרד עם שרותי מזכירות!!! אבל אף אחד מהם לא השתמש בהם, אף אחד לא קבל קהל שם (פרט לשישיצקי) ואף אחד לא השקיע את חייו למען התושבים כמו רחלי. היא לא קבלה שום תקציב את כל העבודה שלה עשתה על ידי תורמים מבחוץ. וכן, היו באופן רוטיני, במעין גלגל של אחת לחודשיים שלוש שגרמן היתה מנדה את רחלי ומרחיקה אותה ומשחקת בברוגז ואני זוכרת אינספור של כתבות על חתול שחור שעבר בין גרמן לבללי. בללי העיזה לעמוד מולה מספר רב של פעמים וגרמן היתה "מענישה" אותה על ידי כך שלא היתה מאשרת לה כל מיני בקשות כמו לשלוח נרקומן זה או אחר לגמילה או לספק סל מזון למשפחה זו או אחרת. ורחלי, בגלל ליבה הרחב, היתה שותקת ולו בכדי שהמשפחות והאנשים לא יסבלו. היא לעולם לא קבלה שום תקציב, יותר מזה, את כל חשבונות הטלפון הפרטיים שלה, את הנסיעות שלה לביקורי בית,ועוד היא שילמה מכיסה. היא עזבה את העבודה לשנתיים וחצי, חיה על חסכונות וכל זאת בגלל שנשאבה לתוך עשייה כל כך מבורכת. אני לא מעוניינת להשמיץ אף אחד מן המועמדים. אך אני בפרוש לא תומכת לא בגרמן ולא ברישפי. את רישפי פגשתי מספר פעמים, והיא לא הרשימה אותי כלל. אבל אני כן מאמינה שכל אדם באמונתו יחיה, ואני מכבדת את בחירתו זו או אחרת שלך ושל השאר. אגב, רחלי לקחה על עצמה את כל התפקידים כי אף אחד אחר לא רצה. רשפי לא עמדה באף אחת מן הועדות המרכזיות. חוץ מלנסות להתקיל את גרמן (ועם זה אני דווקא מזדהה) היא לא בדיוק פעלה למען אחרים

את טועה ובגדול

ירדנה10, איך שאת טועה ובגדול! לאף מחברי מועצת העיר אין משרד ומזכירה אישית, הרגע נאמר לי שחברי מועצת העיר מקבלים שירות מזכירות שהיא: מזכירה שרק דואגת לתת להם דואר. היא לא מדפיסה מכתבים, קובעת להם פגישות וכדומה. הנוגע לאורית רישפי, אורית עם שובה ביקשה לעמוד בראש הועדה לקידום מעמד הילד-גרמן סירבה לתת לה (והפרה את הסכמים הקואלציונים). היא ניטרלה את רישפי מחברות מכל ועדה שביקשה. אורית פעילה בהמון אירגוני נשים והיא עמדה בראש אגודת "ניצן", סניף הרצליה-כפ"ש, ונאלה לעזוב את תפקידה בגלל גרמן! רישפי ניסתה בכל כוחה להשתלב הפעילות העירונית, אך גרמן שמה רגלה בכל מקום אפשרי לגבי אורית. בקשר לתקציב שבללי קיבלה: רחלי בללי קיבלה תקציב בתוקף תפקידה כיו"ר ועדת הרווחה-התקציב נועד לפעילות בנושא הרווחה: סלי מזון, מסיבות לאימהות חד-אוריות וכדומה. התקציב לא נועד למימון הוצאותיה הפרטיות! אני חוזר ומגדיש אין משהו אישי נגד בללי, היא אישה נפלאה וראויה להערכה על תפקודה הארבע וחצי שנים האחרונות-אך (ותמיד יש אך) היא שתקה! לא עבר "חתול שחור" בינה ולבין גרמן! בללי לא לקחה את כל התפקידים לעצמה כי איש לא רצה, גרמן סירבה לתת לחברי המועצה האחרים. אנא בואי לא נתווכח יותר על הנושא הזה-אך הרשי לי לומר לך שביום שבללי תקבל את הסגנות, היא תשכח אותך ועוד אחרים (דוג': יסעור ופלד)...

למעלה